WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech no i właśnie patrzałam na pogodę weekend zapowiada się ładny a muszę się Wam przyznać do grzeszków na kolacje dziś z synem kisiel właśnie zjedliśmy i to nie byle jaki tylko oczywiście truskawkowy miałam smaka na arbuza, ale w sklepie były 2 kawałki takie brzydkie przejrzałe chyba sezon się kończy a ja taka nie nażarta tych wakacyjnych owoców. Jak w zeszłym roku brzoskwinie dojrzałe 3 tygodnie były na drzewie tak w tym roku jakaś masakra jak jechaliśmy nad morze to były takie prawie prawie, ale nie do końca a jak wróciliśmy to już ani jednej wszystkie dojrzały w chwile i spadły te owoce w tym roku jakieś takie dziwne
-
mysza0406 wrote:Ania a to siemię to co ma dać jeśli chodzi o ciążę? Na zgagę zalecili czy żeby perystaltykę jelit pobudzić?
-
kamciaelcia wrote:Pytałam w związku z tym ze może jeszcze da się coś zmienić ? Ale zastępca raczej też ma ważne zdanie
druga sprawa to jak szpital podchodzi do sprawy planowanego cc...u mnie zdecydowanie wcześniej. ..niektóre zwlekaja
-
mmargol wrote:Dzierzba, w gazetce jakieś kocyki są? w jakiej cenie? też by mi się taki przydał 'podłogowiec'
ja zamówiłam jeszcze 3 pieluszki bambusowe przed chwilątyle wokół mnie osób ostatnio je chwaliło, że stwierdziłam że jednak kupię
Tez sie skusilam ostatnio.
W ranach kocykow kupiłam. Mały 75x75 i wiekszy 120x120.
I serio sa milutkie takie ze hej.
mmargol lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Claudiuszek
Przyznam że nie zakodowalam w ogóle czemu ty masz wskazanie do cc? -
nick nieaktualnyAnia przez całe studia o tym działaniu nie słyszałam, ale jak ma pomóc. Mogę Ci powiedzieć jak przygotowuje się poprawnie siemię lniane na znane mi dolegliwości.
Przede wszystkim potrzebne są substancje z łupinki więc całe ziarenka zalewa się wodą o temperaturze pokojowej i odstawia na 30 min w ciemne miejsce od czasu do czasu mieszając. Następnie sączy się to przez gazę. Wtedy masz ten śluz o właściwościach powlekających wyodrębniony z nasionek
-
kamciaelcia wrote:Claudiuszek
Bo ja tylko pamiętałam ze nagle napisałaś ze będzie cc
wiec q sumie jakby akcja wcześniej się zaczęła to jeszcze ci nie zaszkodzi. ..ale mimo wszystko lekarz powinien inaczej się zachować z tym terminem
dlatego od jutra biorę się za generalne sprzataniemoże coś ruszy