WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój jak nie został przewiniety to nie chciał jeść.mmargol wrote:Co do kup to ja słyszałam 'dobre rady', żeby nie przewijać przed karmieniem tylko po, bo niby po jedzeniu dzieci baaardzo często kupy robią, ciekaweMama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Ania przez całe studia o tym działaniu nie słyszałam, ale jak ma pomóc. Mogę Ci powiedzieć jak przygotowuje się poprawnie siemię lniane na znane mi dolegliwości.
Przede wszystkim potrzebne są substancje z łupinki więc całe ziarenka zalewa się wodą o temperaturze pokojowej i odstawia na 30 min w ciemne miejsce od czasu do czasu mieszając. Następnie sączy się to przez gazę. Wtedy masz ten śluz o właściwościach powlekających wyodrębniony z nasionek
ale ja mam mielone takie mi położna poleciła żeby kupić dowiem się 24 bo wtedy mam ostatnie zajęcia teraz ma urlop to nie będę jej dupy truć
-
nick nieaktualnyJa pije siemie lniane, zalewam 1 lizke nasion ciepla woda, czekam az napecznieja i wlewwm troche somu malinowego. Pije woda i zajadam nasionka. Mi to bardzo smakuje. Pamietajcie, ze na kazda lyzke nasion przypada szklanka woda.
Reguluje pracy jelit, zabija zgage i podobno przygotowuje do porodu
Ania91 lubi tę wiadomość
-
U nas chłopak miał mieć Staś, Jaś albo Tomuś
może następnym razem będzie okazje któreś z tych imion wybrać 
Kamcia to szybko poszły mu te ryby, ale faktycznie dobrze pomyślał, przeziębienie nie wchodzi w grę, mądry chłop
Ja własnie wstawiłam kompocik z owoców od rodziców z działki, będzie o smaku jabłkowo-brzoskwiniowo-śliwkowo-jężynowo-miętowy
uwielbiam takie świeże smaki sezonowe
Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chciałam polubić. Chciałam odpowiedzieć, co prawda ja nie LRF, ale mam przykład z rodziny. Mój bratanek w ogóle nie lubił tego prawdziwego Szumimisia, natomiast bardzo sprawdził się ten firmy Zazu. Ale wcale tak szału nie robi juz obecnie po 10 tygodniach. Tzn. już chyba za bardzo się przyzwyczaił albo domaga się innych rzeczy a nie szumienia i bicia serca, bo ciężko go tym uspokoić.claudiuszek wrote:lrf- mam pytanie- czy Ty masz szumisia? Jeśli tak to czy Filip w jakiś sposób na niego reaguje? bo ja jeszcze nie kupiłam i nie wiem czy się nada
-
nick nieaktualny
-
A mojej znajomej synek ma juz około 7 miesięcy i Szumisia do tej pory mu włączają i sie uspokaja i zasypia. Mysle ze to zależy od dziecka jednak. Jednemu podpasuje i zadziała, a drugi noe bedzie w ogole zwracał na niego uwagi.Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
nick nieaktualny
-
na dobry poród podobno dobry jest olej z wiesiołka w kapsułkach zapodawany dowcipnie;)
stosowałam
ale muszę poprzypominać sobie te specyfiki różne
wiem że jeszcze olejek rycynowy coś tam działa ale nie odważyłam się go użyć
poza tym u nas tak to się pokumulowało bo i liście malin piłam i ten olej z wiesiołka, masaż sutków i sex na koniec że za dobę urodziłam;) w dzień terminu
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja tam zadnych cudow na szybszy porod stosowac nie bede, jakos nie uznaje takich metod, ja czekam az wszystko sie samo rozwinie co ma byc to bedzie :)zwlaszcza ze nie wiadomo jaki to naprawde wplyw ma na dziecko, a bolec i ta k bedzie coz wiecej mozna mowic

[

u niego też jest teraz chcica na mleko