WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya najlepiej zeby nasze maluchy grzecznie same usypialy i dawaly nam pospac w nocy a co:)
dzisiaj wyczytalam ze dziecko jak jest energiczne w brzuchy i rozbrykane to po przyjsciu na swiat bedzie takie samo, oby madre zrodla sie mylily i dzieci rozbrykane w brzuszku byly spokojne na swiecie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pije poerwsza herbate z liści malin znośne to ale d... nie urywa.
My zakupilismy szumisia w nadzieji ze bedzie usypial młodego
Póki co mlody w brzuchu nie szaleje wiec jest nadzieja na spokojne dzieciatko
-
nick nieaktualnyja o tej porze zawsze jem kolacje, ale powiem wam ze dzis zarlaczki nie mam i nawet wcale mnie nie ciagnie jakos glodna za bardzo nie jestem
Za to musialam kupic zapas herbatnikow regionalnych, bo ostatnio codziennie zjadam cala paczke przesadzam ??? -
No póki co malutka w brzuchu też nawet w miare spokojna a faktycznie jak z synem byłam to szalał w brzuchu jak i po porodzie to mam nadzieje, że mautka będzie spokojna, zaraz ide dodać to siemie lniane do jogurtu łyżeczkę czy 2?
Szumisia planuje kupić tylko słyszałam, że należy dawać od razu po porodzie(w domu) bo jak się kupi później to może nie podziałać.
A miałam dziś odebrać herbatkę z liści z malin w aptece, zapomniałam jutro odbiore
Mój syn chyba zaczyna być zazdrosny... Jak mu powiedziałam, że Basia będzie z nami to powiedział "o nieeee" powiedział że nie chce żeby była u niego w pokoju że jej nie lubi i nie kocha, ale nie wie czemu, więc jeszcze przed spaniem porozmawiałam z nim o zazdrości i o tym, że zawsze będę go kochać tak samo jak teraz, że to się nigdy nie zmieni, że owszem być może będę miała mniej czasu dla niego, ale pomoże mi zmieniać pieluchy, ale że te śmierdzące z kupą zostawi dla mnie chyba co nieco zrozumiał uspokoił się (bo płakał lekko) rozbawiłam go z tymi pieluchami i chyba zrozumiał, że nie ma czego się obawiać i o co być zazdrosnym -
Piotruś znów probowal wyjść góra
I mąż go tak głaszcze, głaszcze i się cieszy że synek spokojniejszy
i pokazuje mu -naciskając palcem - ze mały nadal tu jest
A mąż oburzony od razu zawołał : nie dus go tak tym palcem ! Myślałam że padneze śmiechu
-
nick nieaktualnyu nas kolejny wieczór wiszenia na cycku, ale chociaż jest spokojniejszy i tyle nie płacze. Wypije co ma wypić i śpi z sutem w buzi, od czasu do czasu pociumka. Kazda próba odłożenia do łóżeczka kończy się płaczem
całe szczęście jutro idziemy do lekarza i będziemy wiedzieli czy przybiera na wadze
-
nick nieaktualnyA znow, moja corka na wiesc o bratu bardzo sie cieszy, caluje i glaszcze mi brzuch i mowi ze brat bedzie tylko jej, a zazdeosc wybilam jej z glowy tym ze powiedzialam ze dla braciszka bedzie azorem i bedzie mogla go uczyć wszystkiego ijako strasza siostra bedzie odpowiadac na jego pytania bo napewno do niej przyjdzie a nie do nas