WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieciaki maja takie humorki, moja corka tez ma jakies placzliwe dni cos jej nie wychodzi czy idzie nie po jej mysli, to nie zdazy jeszcze nic plwiedziec a juz placze i tak mi jest chwilami jej zal, ze ta biedna mala istotka tak wszystko pzrezywa, ale tak strasznie ja kocham ze az serce mi sie kraja jak placze.
chciala bym sie nia lepiej zajac pobawic i w ogole, ale przez brzuch i kiepskie samopoczucie straznie mi ciezko na cos bardziej kreatywnego i mam troche o to zal se siedzi i lglada bajki i sie sama soba zajmuje wiecej niz ja z nia -
Hej dziewczyny. Nie zapisywałam się oficjalnie do Waszej grupy, bo moja dwulatka i tak nie daje mi czasu na forumowe pogaduszki, ale postanowiłam się odezwać na finiszu, bo już psycha mi siada pod koniec. Termin mamy na 5-tego, ale już teraz schizuję, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić. Może dlatego, że Liwia wyszła prawie 3 tyg. wcześniej...W dodatku mam niesamowite bóle miednicy od ok. 3 tyg. i już ledwo łażę, buu
Wybaczcie to marudzenie na koniec dnia, ale musiałam się wyżalić, bo mam wrażenie, że nikt mnie lepiej nie zrozumie niż Wy.
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
sarcia123 wrote:Dzieciaki maja takie humorki, moja corka tez ma jakies placzliwe dni cos jej nie wychodzi czy idzie nie po jej mysli, to nie zdazy jeszcze nic plwiedziec a juz placze i tak mi jest chwilami jej zal, ze ta biedna mala istotka tak wszystko pzrezywa, ale tak strasznie ja kocham ze az serce mi sie kraja jak placze.
chciala bym sie nia lepiej zajac pobawic i w ogole, ale przez brzuch i kiepskie samopoczucie straznie mi ciezko na cos bardziej kreatywnego i mam troche o to zal se siedzi i lglada bajki i sie sama soba zajmuje wiecej niz ja z nia
Też tak mam, tylko mojemu nie pozwalam za bardzo oglądać tv dziś prawie cały dzień był u sąsiadki była tam jego mała koleżanka tylko na posiłki do domu przychodził i czasem go rozpieszczam pojechaliśmy dziś po lody i kupiłam mu gazetkę ze scooby-doo -
Dzięki za odpowiedzi w sprawie pościeli
Na Smyku jest dodatkowe -30% na ciuszki z wyprzedaży, ale stronka jest tak przeciążona, że na razie dałam sobie spokój, poczekam na godziny nocne, kiedy normalni ludzie śpią -
nick nieaktualnyAnia91
ja mojej pozwalam obejrzec jej ulubione bajki, niech ma cos z tyvh wakacji bo z ciezarna matka to slabo nawet na zafnej wyciece nie bylismy z nia przez to, a mala chetnie baei sie w ogtodku w piaskownicy czy na huśtawce jesli powiem ze koniec seansu bajkowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:czyli moja po porodzie bedzie miala bardzo czesto czkawke i bedzie sie rozpychac glowa?
Hahaha moja teżmmargol lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny