WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie...
Fakt, usunęłam swojego czasu konto na Belly, bo jakoś weny do pisania nie miałam ;/ ale cały czas Was podczytywałam.
Tyle się u nas działo, że nie było też zwyczajnie czasu. Ale stęskniłam się za Wami
Jeśli mogę dołączyć z powrotem na końcówkę, to chętnie to zrobięmysza0406, AJrin, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie kazal GBS dopiero za tydzien zrobic bo ponoc po skonczonym 36 tygodniu.
Dla niego zaczelam 36. Ale cala morfologie i wszystkie inne juz zrobione lacznie z moczem.
Maly głową w kanale siedzi nisko ale szyjka dluga twarda zamknieta. Jak by sie cos dzialo mam jechac do szpitala generalnie powtarzał to non stop ze to najlepsza instytucja teraz dla mnie. Jechac jak za duzo ruchow jak za malo jak cos sie saczy jak krew albo jak mam paranoje. -
nick nieaktualny
-
Udało mi się usnąć, oczywiście była smieciara i brali szkło także huk na całe osiedle a teraz co ? Remont ktoś coś nie wiem tnie czy wierci nie wiem
Śniło mi się że na papierze miałam krew i się cieszyłam ze to czop człowiek już nawet w snach czeka i chce rodzić . Dobra wstaje bo trza Szymkowi dac coś do jedzeniaAJrin lubi tę wiadomość
-
Znowu obudziłam się bez powodu o po 4 i nie mogłam zasnąć do 6.30 aż mąż do pracy wstawał (2 h pospałam). Musiałam zjeść śniadanie, bo myślałam że padnę - może w sumie dlatego się obudziłam, bo mała spała. Później miałam wrażenie, że nogami smyra w kanale rodnym, bo to taaaak nisko było, że niżej chyba się nie da - a głowa wciąż na górze.
LRF trzymam kciuki za wizytę.
Dzisiaj zaczynamy z Emilką już 38 tydzień! A za tydzień prawdopodobnie będzie już po wszystkim, ojejejej
edit: 39 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:08
Skali89, mysza0406, Pysiaczek89, violett, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja wlasnie wstalam l dziwio dzis noc nie byla istna tragedia, wstalam o,4.40 na siuisu, ajrzalam do corkii imusialam ibufen jej dac vp temperature miala
musze ja teraz obserwowac, co i jak.
pogoda powalajaca drugi dzien leje deszcz az zal rolety podciagac i patrzec na ta skisnieta pogode -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie po w miare przespanej nocy, wypilam przed snem melise i chyba podzialalo.
Pirelka strasznie szkoda, ze musialas zostawic malenstwa, macie teraz urwanie glowy, jeszcze jak na zlosc z tym samochodem. Wspolczuje, ale coreczki Wam wszystko wynagrodza
Ja juz jakos stracilam nadzieje, ze urodze niebawem, pewnie przeciagnie sie to wszystko do 40tc, wiec polowa wrzesnia.
Jakos musze dac rade, nie ja jedyna
Nie znalazlam nigdzie herbaty z lisci malin, dzis sie jeszcze wybiore na miasto to poszukam.
Milego dnia. -
A ja mam pytanie z innej beczki.
Robiła któraś z Was kiedykolwiek zwrot w sklepie H&M produktu kupionego online?
Bo 04.08 kurier odebrał ode mnie paczkę, widzę na stronie DPD, że doręczono 05.08 i cisza, żadnego potwierdzenia ani żadnej informacjinapisałam już do obsługi klienta o wyjaśnienia, ale może któraś mi podpowie ile u nich to trwa?
-
nick nieaktualnyViolett
noo przynajmniej pobedziesz z nami, bo nam sie z wrzesniowek drugi watek niemalze sierpniowek zrobil
a tak to bedzie nas chociaz kilka na koniec wrzesnia, bo ja to napewno miesiac jeszcze chodzic bede , u mnie 37 tc wychodzi 21.09 takze ta data jest dla mmie wazna -
nick nieaktualnySarcia termin mam niby na 12.09., takze jeszcze troche
To Ty pazdziernikowy masz termin, dlatego tak wychodzi. Duzo dziewczyn od nas ma na pierwszy tydzien wrzesnia i sa sierpniowkami, no pokrecone to wszystko, ale rozumiem doskonale, ze Ci sie juz dluzy. -
nick nieaktualnyIde chyba na jakis spacer, bo mnie wszystko boli. Zwlaszcza plecy po prawej stronie, nie wiem czy to kolka sie nie czai znowu, ehhtrudno, musze te wszystkie bole blecow i bioder rozchodzic, bo zwariuje na tej kanapie.
Rano juz pozamiatalam i pozmywalam podlogi, takze dzis calkiem aktywnie. -
nick nieaktualny