X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie...
    Fakt, usunęłam swojego czasu konto na Belly, bo jakoś weny do pisania nie miałam ;/ ale cały czas Was podczytywałam.
    Tyle się u nas działo, że nie było też zwyczajnie czasu. Ale stęskniłam się za Wami ;)
    Jeśli mogę dołączyć z powrotem na końcówkę, to chętnie to zrobię :)

mysza0406, AJrin, Behemottka lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie kazal GBS dopiero za tydzien zrobic bo ponoc po skonczonym 36 tygodniu.
    Dla niego zaczelam 36. Ale cala morfologie i wszystkie inne juz zrobione lacznie z moczem.
    Maly głową w kanale siedzi nisko ale szyjka dluga twarda zamknieta. Jak by sie cos dzialo mam jechac do szpitala generalnie powtarzał to non stop ze to najlepsza instytucja teraz dla mnie. Jechac jak za duzo ruchow jak za malo jak cos sie saczy jak krew albo jak mam paranoje.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my uciekamy do lekarza, oby wszystko się szybko poukładało!

kamciaelcia, żabka04, Angela89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    mój gin tez juz tylko podkreslal, że jak coś bedzie się działo, to albo poradnia albo IP
    powiedziałam mu , że nic takiego nie zakładam a on dodał-reagować :) aż się przestraszyłam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się usnąć, oczywiście była smieciara i brali szkło także huk na całe osiedle a teraz co ? Remont ktoś coś nie wiem tnie czy wierci nie wiem

Śniło mi się że na papierze miałam krew i się cieszyłam ze to czop człowiek już nawet w snach czeka i chce rodzić . Dobra wstaje bo trza Szymkowi dac coś do jedzenia

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu obudziłam się bez powodu o po 4 i nie mogłam zasnąć do 6.30 aż mąż do pracy wstawał (2 h pospałam). Musiałam zjeść śniadanie, bo myślałam że padnę - może w sumie dlatego się obudziłam, bo mała spała. Później miałam wrażenie, że nogami smyra w kanale rodnym, bo to taaaak nisko było, że niżej chyba się nie da - a głowa wciąż na górze.

LRF trzymam kciuki za wizytę.

Dzisiaj zaczynamy z Emilką już 38 tydzień! A za tydzień prawdopodobnie będzie już po wszystkim, ojejejej :)

edit: 39 tydzień :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:08

Skali89, mysza0406, Pysiaczek89, violett, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    w sumie skończyłaś 38 tc a zaczęłaś 39 o.O
    ale ten czas zleciał :D

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojacie, Kamcia, masz rację :D
    haha widać sama nie dowierzam jak to szybko zleciało :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cie 39 tydzień!jak to poważnie brzmi:)

mmargol lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja wlasnie wstalam l dziwio dzis noc nie byla istna tragedia, wstalam o,4.40 na siuisu, ajrzalam do corkii imusialam ibufen jej dac vp temperature miala :/ musze ja teraz obserwowac, co i jak.

pogoda powalajaca drugi dzien leje deszcz az zal rolety podciagac i patrzec na ta skisnieta pogode :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis mam zamiar wieksza czesc dnia lezec, bo wczoraj te silne bole mnie 2x zlapaly i nie mam zamiarj znow sie meczyc zwlaszcza ze to jeszcze niemczas na wyjscie, a na konrrole szyjki ide jutro, bo do poniedzialku to jajko bym szybciej zniosla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po w miare przespanej nocy, wypilam przed snem melise i chyba podzialalo.

Pirelka strasznie szkoda, ze musialas zostawic malenstwa, macie teraz urwanie glowy, jeszcze jak na zlosc z tym samochodem. Wspolczuje, ale coreczki Wam wszystko wynagrodza :)

Ja juz jakos stracilam nadzieje, ze urodze niebawem, pewnie przeciagnie sie to wszystko do 40tc, wiec polowa wrzesnia.
    Jakos musze dac rade, nie ja jedyna ;)
    Nie znalazlam nigdzie herbaty z lisci malin, dzis sie jeszcze wybiore na miasto to poszukam.

Milego dnia.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabrałam się za mycie i wyparzanie :D brawo ja!!!
    męża nie ma :) oby bez oparzeń :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie z innej beczki.
    Robiła któraś z Was kiedykolwiek zwrot w sklepie H&M produktu kupionego online?
    Bo 04.08 kurier odebrał ode mnie paczkę, widzę na stronie DPD, że doręczono 05.08 i cisza, żadnego potwierdzenia ani żadnej informacji :( napisałam już do obsługi klienta o wyjaśnienia, ale może któraś mi podpowie ile u nich to trwa?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett

noo przynajmniej pobedziesz z nami, bo nam sie z wrzesniowek drugi watek niemalze sierpniowek zrobil :)
    a tak to bedzie nas chociaz kilka na koniec wrzesnia, bo ja to napewno miesiac jeszcze chodzic bede , u mnie 37 tc wychodzi 21.09 takze ta data jest dla mmie wazna :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i Ania L się dziś tez odezwała i jest z końcówki wrzesnia :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia termin mam niby na 12.09., takze jeszcze troche ;)
    To Ty pazdziernikowy masz termin, dlatego tak wychodzi. Duzo dziewczyn od nas ma na pierwszy tydzien wrzesnia i sa sierpniowkami, no pokrecone to wszystko, ale rozumiem doskonale, ze Ci sie juz dluzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide chyba na jakis spacer, bo mnie wszystko boli. Zwlaszcza plecy po prawej stronie, nie wiem czy to kolka sie nie czai znowu, ehhtrudno, musze te wszystkie bole blecow i bioder rozchodzic, bo zwariuje na tej kanapie.
    Rano juz pozamiatalam i pozmywalam podlogi, takze dzis calkiem aktywnie.

• Jotc Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:23

kamciaelcia, mk83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy skierowanie do szpitala, Malutki zje i jedziemy, żałuję że wcześniej się nie zorientowaliśmy wcześniej że coś jest nie tak :( pół dnia nas nie będzie to i pokarmu nie odciągnę, trudno... nie wiem tylko co zabrać ze sobą

‹‹ 2042 2043 2044 2045 2046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ