WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się, jak zawsze po pierwszej drzemce. Obudziłam się o 4 i zasnęłam po 6.30.
No i zaczęłyśmy z Hanią 39tc...
Wczoraj mąż wrócił wcześniej z pracy i poszliśmy na 5km spacer. Jak doszłam do domu to myślałam, że nogi mi w dupcie wejdą. A jeszcze musiałam gotować giga gar wody do wanny, bo do soboty ma nie być ciepłej wody w bloku.
Zauważyłam kilka dni temu, że pogorszył się stan mojej skóry - zaczyna się robić sucha, a na twarzy dostrzegłam pierwszego od 9 m-cy pryszcza. Czyżby to jakiś znak? Że ciało przygotowuje sie do wysiłku i kumuluje siły na coś innego??
Dzisiaj do moich mężczyzn przychodzi fryzjerka. Przychodzi do domu, bo aby ostrzyc mojego Filipa musi by mąż, a kłaki do przedszkola trzeba ogarnąć.
Będę podpytywać czy jest mi w stanie stworzyć prawie szaro blond;D ombre.
Trzeba zmienić trend, bo już wszystkie w Śremie mają to zwykłe ombre, a teraz jest szał na szarości:D
haneczka lubi tę wiadomość
-
Darusia wrote:Mam to samo
z tym, że mi jeszcze dolega ból bioder i ryczeć mi się chce bo spać nie można... To taki ból ;(
bol bioder tez niestety znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 08:27
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny witam si z rana czekam na wizyte u lekarza i jestem mega głodna licze, ze da skierowanie na jakies badania to odrazu je machne co by 2 razy nie jechać.
Cisninie mam jak truposz panie chcialy mi podawac cos slodkiego 90/60 a jak uslyszaly ze jestem na czczo to mnie zruzgaly.
Co do zdjec pirelki serio tez je widzialam! Chyba az tyle osob omamow nie ma?
A i mam wpisane do kart ciąży 100 niestety w domu bez ciuchow jest poniżej tu bezlitosnie 100,2
Ciekawe co lekarz wybada z szyjka i jak sie sprawy maja czy maly juz nozej czy mi sie wydaje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:A na fb teraz jest porządeczek jak się patrzy.
jestem z siebie dumna
Ja miałam dziś pierwszą noc na nowym łóżeczku i czułam się jak na chmurce:) tylko kot świrował, bo zmieniliśmy pokój. Ewidentnie jej się nie podobało.
Pirelka jestem taka ciekawa jak wyglądają Twoje dziewczynki, jak bardzo podobne są do siebie.AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, Malutki nakarmiony, teraz czas na kolejne odciąganie, w przychodni nikt jak na złość nie odbiera, ale ja już szykuję torbę do szpitala. Zobaczymy co nam tam powiedzą, zagryzę jeśli jeszcze jakiś lekarz coś mi zarzuci, albo wydrapię twarz...
-
haneczka wrote:U mnie 35 tydzień i zaczęły się już te bóle miesiączkowe, czyli powtórka z poprzedniej ciąży. Ale tym razem jestem mądrzejsza i spokojniejsza.
głupio to zabrzmi
ale ja takie bóle miałam dziś ranoczyli co to oznacza? dla mnie nowość totalna
-
Little Red Fox wrote:Witam się z rana, Malutki nakarmiony, teraz czas na kolejne odciąganie, w przychodni nikt jak na złość nie odbiera, ale ja już szykuję torbę do szpitala. Zobaczymy co nam tam powiedzą, zagryzę jeśli jeszcze jakiś lekarz coś mi zarzuci, albo wydrapię twarz...