WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Foksik trzymaj się. Dacie radę.
Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.
Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)
nick nieaktualny, kamciaelcia, Malutka92, Ulfenstein, martta, nick nieaktualny, mmargol, marta258, nick nieaktualny, Pysiaczek89, Anulka01, agatia, nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny, Darusia, bbeczka91, haneczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W końcu znalazłam w sobie odwage i zadzwoniłam do poradni kardiologicznej Emilki...ufff. Akurat nie było lekarza, rozmawialam z pielegniarka. Miałam dylemat, kiedy najlepiej udać sie na echo serduszka ( w pierwszym miesiącu), ale prywatnie absolutnie nie ma u nich problemu z wizyta, na nfz troszke to trwa...ale wątpię , że na nfz jest dla nas jakaś procedura badania serduszka Piotrka (oprócz echo w ciązy )...
ortopeda prywatny umowiony, kardiolog będzie na bieżąco...ale ze mnie stresu uszło... -
A ja wrocilam do domu i sie kładę bo opadam z sił ile mozna na nogach od 7.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się szybko, bo jedziemy na wizytę.
Dzierzba ty ze stali jesteś!
Zobaczymy czy coś się zmienia, bo te kłucia w środku są strasznie upierdliwe. Dowiem się jaki jest wynik GBs. Może to już ostatnia wizyta? Oby Zuzka dobiła do 2800 to już będę spokojna
-
Tak, tak położą na oddział, chciciaz szew jak juz pisałam ściąga sie chwileczkę. Ale to dobrze porobią mi ktg i usg. Ja sie stresuje teraz tym tętnem, wiec moge poleżeć w tym szpitalu przez pare dni.sarcia123 wrote:Aa to oni na oddzial cie normalnie poloza ? A ja myslalam ze zdejma ci szew i pojdziesz do domku, a tu takie buty, no mnie jak przyjmowali to od razu mi mowili ze zabawie tutaj 4 dni bo wiesz diagnostyka trwa xD uhum jak by ktos nie wiedzial o co chodzi
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Ha ha ha zajebiaszcza anegdotkasarcia123 wrote:Wyczytalam ostatjio na fb smieszna anegdotke na temat tego jak sobie radzic kiedy tesiowa udziela nam zlotych rad wychowawczych

po prostu na jej gadanie powiedziec :
"Dziekuje za te rady na temat wychowywania dziecka ale zyje z jednym z Twoich i mam kilka uwag"
Haha sie usmialam z tego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysia
nie martw sie bedziw dobrze wszystko napewno
*ja tez jestem panikara, brzuch mnie pobolewa i dziwnie sie czuje i tez latam jak kot z pecherzem i sie zastanaiwma co i jak czy wszystko dobrze i wizytę z poniedzialku przelozylam na jutro takze nie jestes sama
-
U mnie dzisiaj zostało równo 4 tyg do porodu, dokładnie o tej porze będę już tulić Antosia

A wczoraj w końcu spakowałam 2 torby do szpitala, jedna z moimi, druga z Antosia rzeczami więc teraz na spokojnie mogę tylko czekać na poród
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
Wow jacy dorodni chłopcyDzierzba wrote:Foksik trzymaj się. Dacie radę.
Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.
Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)
mój urodzony tydzień później z raka wagą, a tu dwa chłopaki i jak ładnie rosną 
Cielawe kiedy przytulisz chłopców

[