X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foksik trzymaj się. Dacie radę.
    Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.

Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)

nick nieaktualny, kamciaelcia, Malutka92, Ulfenstein, martta, nick nieaktualny, mmargol, marta258, nick nieaktualny, Pysiaczek89, Anulka01, agatia, nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny, Darusia, bbeczka91, haneczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dariah lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba

Noooo wage maja piekna nie ma co :) super ze juz cos wiadomo mniej wiecej no to nastepna mamusia bedzie tulic malenstwa w przyszlym tygodniu :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    duzych chłopaków miescisz :)

Dzierzba lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dokladnie, kawal chlopow ! Pdziwiam cie , jaki ty dopiero ciezar nosisz a ja marudze ze 2 kg slonia nosze i mi ciezko, oniecuje poprawe ! :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu znalazłam w sobie odwage i zadzwoniłam do poradni kardiologicznej Emilki...ufff. Akurat nie było lekarza, rozmawialam z pielegniarka. Miałam dylemat, kiedy najlepiej udać sie na echo serduszka ( w pierwszym miesiącu), ale prywatnie absolutnie nie ma u nich problemu z wizyta, na nfz troszke to trwa...ale wątpię , że na nfz jest dla nas jakaś procedura badania serduszka Piotrka (oprócz echo w ciązy )...
    ortopeda prywatny umowiony, kardiolog będzie na bieżąco...ale ze mnie stresu uszło...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie czuje tego ciężaru. Na czwarte piętro śmigam z bufetu a dziewczyny nie nadazaja;-) już si3 nie mogę doczekać moich chlopcow

kamciaelcia, AJrin, Skali89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zbieram do biedronki zrobię pomidorowa od razu może kupię coś na jutro żeby nie latać 50 razy

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam do domu i sie kładę bo opadam z sił ile mozna na nogach od 7.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochwaliłam sie męzowi, że wygotowałam, wyparzyłam i wymyłam te wszystkie duperelki
    a on spytał, czy sie nie poparzyłam :D
    ale to moje poparzenie na rece okropnie dziś sie prezentuje-jest niemal brazowe

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, spore chłopaki, super że już za tydzień będziesz ich tulić, to już będą nasze kolejne forumowe dzieciaczki :)

Dzierzba lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ja się zbieram do biedronki zrobię pomidorowa od razu może kupię coś na jutro żeby nie latać 50 razy

Haha wiesz ze ja tez wlasnie robie pomidorowa xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

Ty juz lepiej do konca ciazy nic nie wyparzaj, bo mezowi strachu napedzasz :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się szybko, bo jedziemy na wizytę.
    Dzierzba ty ze stali jesteś!

Zobaczymy czy coś się zmienia, bo te kłucia w środku są strasznie upierdliwe. Dowiem się jaki jest wynik GBs. Może to już ostatnia wizyta? Oby Zuzka dobiła do 2800 to już będę spokojna :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Aa to oni na oddzial cie normalnie poloza ? A ja myslalam ze zdejma ci szew i pojdziesz do domku, a tu takie buty, no mnie jak przyjmowali to od razu mi mowili ze zabawie tutaj 4 dni bo wiesz diagnostyka trwa xD uhum jak by ktos nie wiedzial o co chodzi :)
    Tak, tak położą na oddział, chciciaz szew jak juz pisałam ściąga sie chwileczkę. Ale to dobrze porobią mi ktg i usg. Ja sie stresuje teraz tym tętnem, wiec moge poleżeć w tym szpitalu przez pare dni.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Wyczytalam ostatjio na fb smieszna anegdotke na temat tego jak sobie radzic kiedy tesiowa udziela nam zlotych rad wychowawczych :D

po prostu na jej gadanie powiedziec :

"Dziekuje za te rady na temat wychowywania dziecka ale zyje z jednym z Twoich i mam kilka uwag"

Haha sie usmialam z tego :)
    Ha ha ha zajebiaszcza anegdotka :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

prawda ? Haha calkiem zyciowa :) mina tesciowej bezcenna xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia

nie martw sie bedziw dobrze wszystko napewno :)*ja tez jestem panikara, brzuch mnie pobolewa i dziwnie sie czuje i tez latam jak kot z pecherzem i sie zastanaiwma co i jak czy wszystko dobrze i wizytę z poniedzialku przelozylam na jutro takze nie jestes sama :)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj zostało równo 4 tyg do porodu, dokładnie o tej porze będę już tulić Antosia :)

A wczoraj w końcu spakowałam 2 torby do szpitala, jedna z moimi, druga z Antosia rzeczami więc teraz na spokojnie mogę tylko czekać na poród :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Foksik trzymaj się. Dacie radę.
    Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.

Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)
    Wow jacy dorodni chłopcy :) mój urodzony tydzień później z raka wagą, a tu dwa chłopaki i jak ładnie rosną :)
    Cielawe kiedy przytulisz chłopców :)

• Sophia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dziewczyny, gdzie kolejne pyk pyk pyk...
    Ja to jeszcze poczekam ale u wielu z Was to już ciąże donoszone ;)

KasicaLisica lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
‹‹ 2044 2045 2046 2047 2048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ