WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Foksik trzymaj się. Dacie radę.
Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.
Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)sarcia123, kamciaelcia, Malutka92, Ulfenstein, martta, żabka04, mmargol, marta258, mysza0406, Pysiaczek89, Anulka01, agatia, alinka, stardust87, violett, Darusia, bbeczka91, haneczka, pirelka, mk83, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W końcu znalazłam w sobie odwage i zadzwoniłam do poradni kardiologicznej Emilki...ufff. Akurat nie było lekarza, rozmawialam z pielegniarka. Miałam dylemat, kiedy najlepiej udać sie na echo serduszka ( w pierwszym miesiącu), ale prywatnie absolutnie nie ma u nich problemu z wizyta, na nfz troszke to trwa...ale wątpię , że na nfz jest dla nas jakaś procedura badania serduszka Piotrka (oprócz echo w ciązy )...
ortopeda prywatny umowiony, kardiolog będzie na bieżąco...ale ze mnie stresu uszło... -
A ja wrocilam do domu i sie kładę bo opadam z sił ile mozna na nogach od 7.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się szybko, bo jedziemy na wizytę.
Dzierzba ty ze stali jesteś!
Zobaczymy czy coś się zmienia, bo te kłucia w środku są strasznie upierdliwe. Dowiem się jaki jest wynik GBs. Może to już ostatnia wizyta? Oby Zuzka dobiła do 2800 to już będę spokojna -
sarcia123 wrote:Aa to oni na oddzial cie normalnie poloza ? A ja myslalam ze zdejma ci szew i pojdziesz do domku, a tu takie buty, no mnie jak przyjmowali to od razu mi mowili ze zabawie tutaj 4 dni bo wiesz diagnostyka trwa xD uhum jak by ktos nie wiedzial o co chodziMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
sarcia123 wrote:Wyczytalam ostatjio na fb smieszna anegdotke na temat tego jak sobie radzic kiedy tesiowa udziela nam zlotych rad wychowawczych
po prostu na jej gadanie powiedziec :
"Dziekuje za te rady na temat wychowywania dziecka ale zyje z jednym z Twoich i mam kilka uwag"
Haha sie usmialam z tegosarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysia
nie martw sie bedziw dobrze wszystko napewno*ja tez jestem panikara, brzuch mnie pobolewa i dziwnie sie czuje i tez latam jak kot z pecherzem i sie zastanaiwma co i jak czy wszystko dobrze i wizytę z poniedzialku przelozylam na jutro takze nie jestes sama
-
U mnie dzisiaj zostało równo 4 tyg do porodu, dokładnie o tej porze będę już tulić Antosia
A wczoraj w końcu spakowałam 2 torby do szpitala, jedna z moimi, druga z Antosia rzeczami więc teraz na spokojnie mogę tylko czekać na poródkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Foksik trzymaj się. Dacie radę.
Agata super ze wszystko ok a naczyniak się wchłonie.
Moi panowie ważą po 2650 i wszystko ok. Szyjka wzorowa. Cc w przyszłym tyg. Czekają na wyniki badań i ustala termin dokładny. Może już poniedziałek:-)mój urodzony tydzień później z raka wagą, a tu dwa chłopaki i jak ładnie rosną
Cielawe kiedy przytulisz chłopców