WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySophia wrote:Nooo dziewczyny, gdzie kolejne pyk pyk pyk...
Ja to jeszcze poczekam ale u wielu z Was to już ciąże donoszone
U mnie donoszona, od początku zagrożona i co ?Nicoooo nie chce chłop wychodzić już widać że synuś mamusi się szykuje.
Położna mi anegdotkę sprzedała że im dłużej kikut od pępowiny się trzyma tym dłużej dziecko na garnuszku rodziców siedziTrzeba szybko się pozbyć kikuta
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:A ja mam pytanie z innej beczki.
Robiła któraś z Was kiedykolwiek zwrot w sklepie H&M produktu kupionego online?
Bo 04.08 kurier odebrał ode mnie paczkę, widzę na stronie DPD, że doręczono 05.08 i cisza, żadnego potwierdzenia ani żadnej informacjinapisałam już do obsługi klienta o wyjaśnienia, ale może któraś mi podpowie ile u nich to trwa?
Na potwierdzenie zwrotu mają 14 dni. A jeśli idzie o DPD to oni przewożą towar tylko do granicy Polski i to dla nich jest "Dostarczone". Natomiast zakupy H&M idą do magazynu we Włoszech i to może jeszcze potrwać. Ale lada moment powinnaś dostać potwierdzenie. Oni teraz mają opóźnienia w związku z obniżkami. Ja czekałam prawie 10 dni roboczych na paczkę od nich choć podają, że czeka się 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mlodemu tez dzis 138 i powiedzial ze dobrze i miarowo.
-
stardust87 wrote:Na potwierdzenie zwrotu mają 14 dni. A jeśli idzie o DPD to oni przewożą towar tylko do granicy Polski i to dla nich jest "Dostarczone". Natomiast zakupy H&M idą do magazynu we Włoszech i to może jeszcze potrwać. Ale lada moment powinnaś dostać potwierdzenie. Oni teraz mają opóźnienia w związku z obniżkami. Ja czekałam prawie 10 dni roboczych na paczkę od nich choć podają, że czeka się 4
myślałam, że post zginął w natłoku
Zwrot wysyłałam do Gliwic, czyli stamtąd jeszcze do Włoch? Na stronie DPD jest, że dostarczono do okręgu DPD Katowice i doręczono tam.
Na zwrot mam 28 dni, ciekawe do którego momentu liczą te dni, bo jeszcze się okaże że przekroczę 28 dni
To ładne opóźnienia teraz mają jak tak długo czekałaś -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja w ciazy w ogole nie farbuje wlosow i sie nie maluje
fakt ze tez pottzeby nie mam, ale stwierdzilam ze zbedna chemia w ciazy mi nie potrzebna:)
Macioszczyczka to i tak tanio cie ten fryzjer kosztuje bo ja nie raz i pl 180 zl placilam za farbowanie
Ja mam mobilnego fryzjera - kuzynkę mojego męża. Więc moja woda, mój prąd.Ale jej profesjonalny sprzęt.
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Co do malowania włosów to mam ten komfort, że nigdy w życiu nie malowałam ich niczym i cały czas są naturalne
pojedyncze siwe czasem zauważam, więc pewnie niedługo się zacznie
Nie farbujIle dasz radę nie farbuj. Koleżanki które mają ciemne włosy nakładają henne specjalna fryzjerską jakaś i mniej chemii i włosy tak się nie niszczą w ostateczności tego spróbować możesz w przyszłości
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem, że moje włosy to dziewice w kwestii farbowania:) jedyna rzecz, która mi się w nich podoba to kolor właśnie i w sumie fryzjerki mi mówiły, żebym nie farbowała póki nie muszę. No ale już zaczynam coraz porządniej "musieć". Siwizna tu i tam, chociaż bez dramatu.
Macioszka a mi przyszły staniki z allegro dwa za 40zł. Wzięłam żeby wypróbować jeden z fiszbinami drugi bez i wygrywa ten bez. Jestem zadowolona i domówię jeszcze dwa. Naprawdę nie widzę różnicy pomiędzy drogimi, które mam. Pewnie będzie po kilku praniach, ale póki co są ok.
Dzierzba wow! Ty w ogóle dajesz radę chodzić?! Szacun, ja przy Tobie to kamyczek noszę.
Gbs - nie wychodowano bakterii czyli ujemny hurra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:33
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Z nowych objawów oprocz syfow, o ktorych pare z Was tu pisało to spadł mi apetyt.
Tak jak jeszcze pare dni juz kończąc jedno danie myślałam o następnym, tak dzis muszę sie zmuszać
Czekam tez na wyniki.
HBs+WR, morfo + siki, Tsh+ft4.
W sobotę kontrola odśrodkowa i gbs.
Potem jeszcze chyba raz morfo i siki i fibrynogen.
I koniec badań.
Ulfe, mi kilka dni temu spadł apetyt i bylam zadowolona, bo ilez mozna jesc... Trwalo to tylko 2 dni
A teraz jest umiarkowany z chwilowymi napadami glodu
Cera tez sie pogorszyla
Zblizamy sieUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja uznalam, ze na moje wlosy szkoda wydawac u fryzjera prawie 200mzl, gdzie nie mam siwych wlosow a jedynie u mnie chodzilo raczej o zabiegi mna wlosy i zeby wyhladaly swiezo i blyszczaco to stwierdzilam ze moge sobie sama w, domu odswiezyc kolor a namwlosy kupic odzywki i maski i ten pomysl sie lepiej sprawdza
ja ogolem jestem z domu nauczona rozsadnego wydawania pieniedzy na ktore sie pracuje i bardziej wole zbierac i odkladac na koncie niz na glupoty wydawac ktore nie sa, potrzebne
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Nie farbuj
Ile dasz radę nie farbuj. Koleżanki które mają ciemne włosy nakładają henne specjalna fryzjerską jakaś i mniej chemii i włosy tak się nie niszczą w ostateczności tego spróbować możesz w przyszłości
nie znam się w tym temacie i nawet nie wiedziałam, że jest inna alternatywa
Nie chciałabym malować, bo później już cały czas by trzeba a tak to mam spokój przynajmniej, tylko te siwe mnie wkurzać zaczynająfryzjerki zawsze się dziwią, że to naturalny kolor i wręcz głaszczą mi te włosy, bo mówią że są zupełnie inne i zachwycają, tylko szkoda że tak mocno mi wypadają od 2-3 lat, nawet teraz w ciąży tez lecą