X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

no sliczna ta malenka twoja byla, boze az sie plakac chce tyle masz pieknych pamiatek! Ja nie moge takich historii znac bo mam za slabe nerwy i zaraz rycze jak dzidzius :(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    Sarcia, u mnie wrzesień już nie aktualny bo 30.08 mam cc, ja chcę małego już ;D :D :D no może jak mąż wróci z pracy ;-)

Czyli ja 29 a Ty 30 :) dzień po dniu będzie PYK

claudiuszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

no tylko ja je zapisanen mam co druga dobe wiec faktycznie dluzszy czas jest kiedzy dawkami ale tego sluzu tez jsst duzo wrazenie ze wzystko w srodku plynie., musze doktorka jutro zapytac hmm..jamnie wiem w tej ciazy to mam milion pytan do xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ty date cc tez masz wyborna, ja w ten dzien 4 lata temu tez mialam cc o 13.30 :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też by się przydało pofarbować, ja mam pecha to fryzjerów bo nie moge trafic zeby mnie dobrze obcieli, niby szwagierka fryzjerka ale w domu nie robi a w salonie w ktorym pracuje ma drogo, miałam przed porodem pojsc ale już sie nie wybieram do rodziców wiec pewnie po porodzie dopiero.

ja jestem ciekawa kiedy moj Szymek się wybierze, niby lekarz twierdzi, że do terminu nie dotrzymam, bo szyjka 27 mm ma, ale czasem na przekór można przenosić. Od piątku zamierzam wprowadzić pierwsze S. Mówię, do męża do biały balsam będziemy wprowadzać a gupek udaje ze nie wie o co chodzi heheh

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Beżowo brązowy + czerwony mam w salonie a u Piotrusia +turkus :)
    Dodatki zawsze można zmienić i jest inny efekt :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

a turkus kupowalas z jakiej firmy i jaka nazwa koloru ? Bo my kupilsimy turkus z dekorala

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ona jest boska na tych wszystkich zdjęciach, które widziałam :) a tą sziszą to wymiata, taka mała a już obcykana :D

Magda co do dodatków w salonie to nie słuchaj teściowej, niech ona u siebie lepiej urządzi po swojemu a nie narzuca z góry bo nie w jej stylu. Dodatki to dodatki, zawsze można nimi się bawić ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coulors czy jakoś tak :D znów nie wiem jak to się pisze :D
    To z Castoramy
    I maja właśnie grube zasłony w tym dokładnie kolorze :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach dla Was z nieprzyjemnym problemem hemoroidów kiedyś pisałam, że zaczynam stosować Hemo Clin moja ocena - tragedia, kompletne zero skutku, aż szkoda się męczyć, bo to z aplikatorem. Muszę pogadać z lekarzem o innym. Chyba, ze macie info, że można stosować Proctohemolan, bo on kiedyś działał dla super. Kolejny dziad mi powstał:/

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek 30.08 to już całkiem blisko :D

tak zauważyłam, że do końca sierpnia to minimum 5 dzieciaczków nam się pojawi na świecie :) będzie się działo :D

claudiuszek lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie tylko wiecie co nigdzie nie mogę znaleźć zwykłych, plastikowych osłonek na doniczkę w kolorze niebieskim. Naprawdę na allegro nie ma (chyba, że cermiczne) a obi też. Taki wymyślny kolor!

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja używam Posterisan, ale on też z aplikatorem, w sumie nie wiem czy coś daje.. :| mam dziada na zewnątrz jednego i cały czas jest, ni to się nie schowa, ni odpadnie ani pęknie. Może to dłużej trzeba stosować, ale już mam dość po prawie tygodniu

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol
    Zawsze jak aparat wyjmowalam to zacieszala :D
    Nikt inny takich zdjęć nie zrobił :D chociaż w tym lepsza byłam od tatusia :) mogłam nakrzyczec a a emilka się śmiała z matki :)

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam proctohemolan maść, teraz jestem po kuracji 2 razy dziennie czopek hemorol, do tego maść posterisan bo którąś z dziewczyn polecała, to wydaje mi się, że jeden się schował bo miałam 3, a 2 zmalały, ale ta maść Posterisan jest droga bo ok 30 zł a tubka mała, a ona jest do stosowania do środka:) Teraz mam przerwę w czopkach bo pisze zeby max 7 dni stosować, więc robię tydzień przerwy. Ale zauważyłam efket jak stosuję je 2 razy dziennie. Lekarz mówił, że można bo one się nie wchłaniają. Noi okłady z kory dębu a i w domu robiłam rumianek bo nie miałam kory to też spoko obkurczał.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • KasicaLisica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czyli ja 29 a Ty 30 :) dzień po dniu będzie PYK

Dziewczyny, ja też jakoś tak pyk pyk :)

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja corka tez uwielbia jak sie robi jej zdjecia i zawsze zaznacza ze wsyztskim dziadkom mam wyslac jak tylko telefon zobaczy :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol ja mam 3 już teraz:/. Mam porównanie jak kiedyś smarowałam Proctohemolan w razie awarii i szybko schodziło, a z tym zero skutku masłem mogłabym posmarować i taki sam efekt by był.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja sie martwke ze cora mi sie rozchoruje, jest jakas blada, markotna zine lapki ma i nad ranem miala twmperature :/ teraz niby nie ma ale mam nadzieje ze nie zlapala jakiegos chorpbska bo jeszcze tego by mi trzeba bylo na koncowce ciazy :/
    Moze ciepła kąpiel, herbatkę z cytrynka i miodem i do łóżeczka? Polecam verbascon kids taki proszek do picia z wyciągiem z pelargonii afrykańskiej. U nas sie sprawdza.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol

wiecej jak 5 dzieci bedzie z sierpnia, bo juz jest 4 ( u Agatii, 2 u Pirelki, u LRF) a tu jeszcze Drzierzba ma za tydzien cc i tez bedzie 2 , Kamila ma we wtorek, Claudia, Angela tez w sierpniu takze calkiem sporo tych dzidkow :) a nie wiadomo kto sie wysypie z niezaplanowanych rozwiazan ;)

‹‹ 2048 2049 2050 2051 2052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ