WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela
no tylko ja je zapisanen mam co druga dobe wiec faktycznie dluzszy czas jest kiedzy dawkami ale tego sluzu tez jsst duzo wrazenie ze wzystko w srodku plynie., musze doktorka jutro zapytac hmm..jamnie wiem w tej ciazy to mam milion pytan do xD -
nick nieaktualny
-
mi też by się przydało pofarbować, ja mam pecha to fryzjerów bo nie moge trafic zeby mnie dobrze obcieli, niby szwagierka fryzjerka ale w domu nie robi a w salonie w ktorym pracuje ma drogo, miałam przed porodem pojsc ale już sie nie wybieram do rodziców wiec pewnie po porodzie dopiero.
ja jestem ciekawa kiedy moj Szymek się wybierze, niby lekarz twierdzi, że do terminu nie dotrzymam, bo szyjka 27 mm ma, ale czasem na przekór można przenosić. Od piątku zamierzam wprowadzić pierwsze S. Mówię, do męża do biały balsam będziemy wprowadzać a gupek udaje ze nie wie o co chodzi heheh
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ona jest boska na tych wszystkich zdjęciach, które widziałam
a tą sziszą to wymiata, taka mała a już obcykana
Magda co do dodatków w salonie to nie słuchaj teściowej, niech ona u siebie lepiej urządzi po swojemu a nie narzuca z góry bo nie w jej stylu. Dodatki to dodatki, zawsze można nimi się bawić -
nick nieaktualnyAch dla Was z nieprzyjemnym problemem hemoroidów kiedyś pisałam, że zaczynam stosować Hemo Clin moja ocena - tragedia, kompletne zero skutku, aż szkoda się męczyć, bo to z aplikatorem. Muszę pogadać z lekarzem o innym. Chyba, ze macie info, że można stosować Proctohemolan, bo on kiedyś działał dla super. Kolejny dziad mi powstał
-
nick nieaktualny
-
Magda ja używam Posterisan, ale on też z aplikatorem, w sumie nie wiem czy coś daje..
mam dziada na zewnątrz jednego i cały czas jest, ni to się nie schowa, ni odpadnie ani pęknie. Może to dłużej trzeba stosować, ale już mam dość po prawie tygodniu
-
ja mam proctohemolan maść, teraz jestem po kuracji 2 razy dziennie czopek hemorol, do tego maść posterisan bo którąś z dziewczyn polecała, to wydaje mi się, że jeden się schował bo miałam 3, a 2 zmalały, ale ta maść Posterisan jest droga bo ok 30 zł a tubka mała, a ona jest do stosowania do środka:) Teraz mam przerwę w czopkach bo pisze zeby max 7 dni stosować, więc robię tydzień przerwy. Ale zauważyłam efket jak stosuję je 2 razy dziennie. Lekarz mówił, że można bo one się nie wchłaniają. Noi okłady z kory dębu a i w domu robiłam rumianek bo nie miałam kory to też spoko obkurczał.
-
Angela89 wrote:Czyli ja 29 a Ty 30
dzień po dniu będzie PYK
Dziewczyny, ja też jakoś tak pyk pyk14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A ja sie martwke ze cora mi sie rozchoruje, jest jakas blada, markotna zine lapki ma i nad ranem miala twmperature
teraz niby nie ma ale mam nadzieje ze nie zlapala jakiegos chorpbska bo jeszcze tego by mi trzeba bylo na koncowce ciazy
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMmargol
wiecej jak 5 dzieci bedzie z sierpnia, bo juz jest 4 ( u Agatii, 2 u Pirelki, u LRF) a tu jeszcze Drzierzba ma za tydzien cc i tez bedzie 2 , Kamila ma we wtorek, Claudia, Angela tez w sierpniu takze calkiem sporo tych dzidkowa nie wiadomo kto sie wysypie z niezaplanowanych rozwiazan