WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miśka*** wrote:A teraz się pochwalę ile waży mój pulpecik.
Otóż dziś mam 38 tydzień i 2 dzień waga dzidzi 3724g!!! Słowa lekarza duża dziewczyna jak by co to 30.08 może ważyć ponad 4 kg. Wtedy będziemy się martwić.
a ja sie martwiłam tempem Piotrkaładna waga
-
W ciągu niecałych 3 tygodni przybrała ponad kilogram. Zaczynam się zastanawiać czy te ubranka które spakowałam na 56 zostawić czy wyjąć? Oczywiście cześć jest na 62. Kupowanie przed porodem to jest loteria. Moja mama się śmieje zostaw przyda ci się na drugie.
AJrin, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ka bede miala dopiero za 2 tygodnie usg wiec sie dowiem ile to moje dzieciatko waży. W 33 tygodniu bylo 2300.
-
nick nieaktualnymarta258 wrote:Kamcia, Twoja Emilka była przecudna, taka śliczna i grzeczna dziewczynka
Teraz czekamy na Piotrusia, ciekawe czy będzie podobny do siostry
Na pewno będzie nieźle ciacho:-)
I stawiam że będzie miał te Emilki oczyska:-)
P.s. Pojadlam brzuch mi pękniekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak dobrze, że moja mała w 37+1 ważyła 3kg
Sarcia - fryzura nowa, znaczy kolor. Na swój nakładałam popielaty blond, a że miałam ombre wcześniej to tak zostało i te najjaśniejsze mają faktycznie coś z szarości.
Brzuch mi pęknie niedługo jak moja Księżniczka nie przestanie się pchać do przodu jakby się przeciągała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 15:59
-
marta258 wrote:Kamcia, Twoja Emilka była przecudna, taka śliczna i grzeczna dziewczynka
Teraz czekamy na Piotrusia, ciekawe czy będzie podobny do siostry
Powiedzmy ze grzecznabo jak ktoś był obok to wystarczyło jej do szczęścia
ale nie dało się wyjść nawet do kibelka
No i sami myślimy z tym Piotrusiemczy pójdzie za mama czy za tatą
-
nick nieaktualnyJa chciałabym żeby Hania była jak Filip, leżeć mógł w łóżeczku godzinami. Jak zaczął raczkować to godzinami wędrował za piłką.
Ale... to marzenia ściętej głowy, jeżeli aktywność w brzuchu to aktywność dziecka po porodzie. To będzie mały Diabełek.
Może mąż się skusi na blondynkę i podzieli się ze mną swoim białym balsamem haha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:04
Skali89 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Miska
Jeszcze bierz pod uwagę błąd pomiaru
Z córką pomylili mi się o ponad pół kilogramafakt ze ułożenie miednicowe i trudniej było mierzyć ale duża różnica
Powiem szczerze że już mi jest bardzo ciężko, mówiłam lekarzowi że mam problemy ze snem moja średnia to 2-3 godziny w nocy z przerwami i brakuje mi oddechu jak leżę zaczynam łapać powietrze jak ryba. Stwierdził że to przez to że dzidzia jest duża i uciska. Mówiłam mu że siedzę na łóżku do 2-3 w nocy i oglądam igrzyska w Rio. To się śmiał. Kazał łykać magnez przed snem powinien pomóc. -
nick nieaktualnyJa zabieram się za późny obiad... Nienawidzę jak mąż ma do 18, bo wszystko się przestawia.... GRRR
Miśka nie martw się nie jesteś sama.. Ja od godziny 3 przeważnie jestem budzona przez skurcze lub kręgosłup i tak aż do 5-6. Potem drzemka do 8.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:08
-
nick nieaktualnyWracamy z wizyty
Mała ma ok 2760 czyli jest ok szyjka skrócona i ogolnie nie jest zle. Tylko to moje ciśnienie i łożysko sie starzeje. Jak dolozone leki nie pomoga to szpital nas czeka. Za tydzien kontrola przeplywow.żabka04, Pysiaczek89, Magdziulla, bbeczka91, marta258, mmargol, violett, Angela89, stardust87, bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Wiem, że już przynudzam z Emilka, ale obiecuję, ze to ostatni raz
nastpępny bedzie Piiotruś
To ostatni filmik emilki-widac , jak reaguje na widok matki z telefonem
https://www.youtube.com/watch?v=PXGDyOq5Id0kamciaelcia, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Magdziulla wrote:Ach dla Was z nieprzyjemnym problemem hemoroidów kiedyś pisałam, że zaczynam stosować Hemo Clin moja ocena - tragedia, kompletne zero skutku, aż szkoda się męczyć, bo to z aplikatorem. Muszę pogadać z lekarzem o innym. Chyba, ze macie info, że można stosować Proctohemolan, bo on kiedyś działał dla super. Kolejny dziad mi powstał
-
Osz moje zdziwienie hemoglobina z 11,6 poszla na 12,2 pierwsze podniesienie w czasie ciąży.
mmargol lubi tę wiadomość
-
Mam dzisiaj jakiś taki dziwny dzień Wy też? Taka mega leniwa jestem
ale wieczorem chyba wezmę się za prasowanie
Najchętniej cały dzień bym przespała
Wczoraj przyszła do mnie zamówiona karuzela z fisher price'a ta z pilotem jest fajna tylko muszę kupić aż 6 baterii bo 4 do karuzeli a 2 do pilota.
Mam głupi dylemat bo co jakiś czas dokładam coś do torby do szpitala i tak się zastanawiam czy chusteczki lepiej paczkowane czy takie wyciągane jak myślicie? -
Hej, hej
Pranie prawie skończone, dodatkowo dziś umyłam okno balkonowe i 2 mniejsze. Stwierdziłam, że podziałam przed jutrzejszą wizytą, w razie gdyby przez ten mój "nadmiar" aktywności coś złego się działo to mi lekarz powie.
Wy tu piszecie o braku apetytu, a ja od dwóch dni czuję się tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dd55b94a003.jpgAJrin, Skali89, mysza0406, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ania91 wrote:Mam głupi dylemat bo co jakiś czas dokładam coś do torby do szpitala i tak się zastanawiam czy chusteczki lepiej paczkowane czy takie wyciągane jak myślicie?
Dzierzba, Ania91 lubią tę wiadomość