WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny u nas remont pelna para i mieszkamy do niedzieli na wsi potem u tesciow jak ja to wytrzymam to ja nie wiem....
Bylam we wtorek na wizycie i mam malo wod plodowych w pon mam miec kontrol i musze pic duzo plynow....
Ja nigdy nie pilam takich specyfikow ale teraz po rekoncoe bede miala duzo do sprzatania -
nick nieaktualnyA ja wypilam juz dziziaj drugi kartonik mleka czekoladowego mniam
mysle sobie ze w ciazy totalnie zwariowalam bo ogolem na codzien i normalnie nie lubie ciemnej czekolady i az mnie trzesie, a w ciazy to jak nie rogaliki czskoladowe to mleko czekoladowe albo kakao malo tego potrafie paczke herbatnikow wmczekoladzie zjesc sama naraz przesada ! O.O
-
sarcia123 wrote:Kamila
pociesz sie mysla ze to ostatnie Twoje zmartwienia tego typu w ciazydo wtorku pozostalo niewiele czasu zatem uszy do gory nie masz sie czym martwic
Sarcia
Ale ja w pepco się wkurzylam jak zobaczyłam taka tyci maleńka kruszynke -dziewczynkę
i smutno mi się zrobiło ze Piotruś to nie dziewuszka . To nie jest normalnewiec dosłownie było ze mną co raz gorzej
-
Mysza
Mam nadzieje ze czytasz i coś doradzisz
Bo to był kolejny powód mojego niehumoru
Chodzi o to oparzenie. Zrobiło się bardzo ciemne (takie bordo -brąz ) a na mieście zaczęło mega swedziec i nagle cześć podeszła takimi suchymi pecherzami? ?nie wiem jak to wytłumaczyć -na tym ciemnym widać pecherze ale nie czuć w nich płynu. .. to normalne? ? -
nick nieaktualnyKamila nie martw sie , twoja reakcja jest zrozumiala z wiadomych wzgledow, ale Piotrusia bedziesz kochac najmocniej na swiecie, a przeciez plamujesz nie dlugo 3 cc to wierze ze uda wam sie dziewczynka i bedziezz miec parke, kochana jeszcze doczekasz sie coreczki uszy do gory :*
-
nick nieaktualnyKamcia- na prawdę nie wiem, suche pęcherze? Widziałam jak z pęcherzy z surowicą zrobiły się takie płaskie zakażone już z gęstą ropą i to jest to czego bałam się u Ciebie...Dlatego też chciałam, żebyś pokazała to lekarzowi. Nie wiem co mogę Ci powiedzieć chyba, jedynie tyle, że swędzenie to nic złego martwią mnie pęcherze...Nie chciałabym, żebyś się nabawiła zakażenia bakteryjnego. Jak to mój lekarz powiedział dziś : lepiej pójść raz za dużo do lekarza czy na IP niż raz za mało
-
nick nieaktualnyW ogole tak nie mow ani nie mysl, ja jak nie utrzymałam poprzedniej ciazy, to palalam nienawiscia do kazdej ciezarnwj z duzym brzuchem ktora widzialam na ulicy i mialam schizy ze najprostsza podobno rzecz na swiecie zajsc w ciaze a nawet tego nie potrafie, wiec sama przezylam traume a co dopiero ty. Ale nie jestes sama,ja tez chodzilam nawet do psychologa po tym wszystkim.
-
Mysza
Oczywiście ja stwierdzam suche pecherze bo absolutnie ich nie przebijam i nie dotykam
A takie suche kojarzą mi się np ze schodzeniem skóry po opalaniu -ale nie od razu tylko po czasie kiedy to skorupa juz schodzi. ..
A położna to widziała. Czerwone było. ..i nie kazała się martwić
Diabetolog tez widziała -bo mi zawsze puls czy coś sprawdzała. ..i to cholerne swędzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uzywalam duzo specyfikow podczas staran, tzn. roznych ziolowych rzeczy. Dlugo w nie nie wierzylam, a potem juz w akcie desperacji sie w to wkrecilam
Nie wiadomo oczywiscie, co pomoglo, a co nie, ale nie zaszkodzilo, dlatego uwazam, ze jak ktos chce i wierzy, ze cos mu pomoze to nie ma co krytykowac.
Ale to dziala tez w druga strone, rozumiem osoby, ktore nie zamierzaja sie niczym wspomagackazdy robi, jak uwaza.
Ja sie za pozno ocknelam i nie wiem czy jak teraz zaczne to cos w ogole da
Zwlaszcza, ze juz ze 3 apteki zwiedzilam w poszukiwnaiu tej herbatki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Bywa ciężko i bardzo ciężko
Ja sobie z psychologami daje spokój bo jednak mój zawód (pedagog )jest dość bliski psychologii. ..i kiedyś chodziłam do psychologa (nawet na nfz ) w związku z wypadkiem samochodowym ale obie odpuscilysmy. Bo ja wszystko niby wiedziałam sama -
nick nieaktualny
-
Violet. A przez internet z odbiorem osobistym?
Sprawdź na ceneo z lokalizacja.
Ja kupiłam w sklepie K&M. A teraz bede wlasnie odbierać w aptece razem z femibionem.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja znow co rusz mam jakies schizy o porodzie ciagle i mysle o tym i juz pukam sie w glowe ze mi odwala kompletnie, bomtak chcialam dziecko 2 lata sie staralam a teraz palma mi wali i mam sraczke jak urodze czy urodze i wyobrazam sobie ten bol i to lozysko ze krocze mi natna na zywca i w ogole takze ja tez pusty leb calkiem, mam, a to z braku zajecia za dlugo na l4 siedze