X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

pociesz sie mysla ze to ostatnie Twoje zmartwienia tego typu w ciazy :) do wtorku pozostalo niewiele czasu zatem uszy do gory nie masz sie czym martwic :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam ze nie jem na siłę :( najwyżej będzie dużo ketonow :( zjadłam knoppersa

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny u nas remont pelna para i mieszkamy do niedzieli na wsi potem u tesciow jak ja to wytrzymam to ja nie wiem....
    Bylam we wtorek na wizycie i mam malo wod plodowych w pon mam miec kontrol i musze pic duzo plynow....
    Ja nigdy nie pilam takich specyfikow ale teraz po rekoncoe bede miala duzo do sprzatania

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wypilam juz dziziaj drugi kartonik mleka czekoladowego mniam :) mysle sobie ze w ciazy totalnie zwariowalam bo ogolem na codzien i normalnie nie lubie ciemnej czekolady i az mnie trzesie, a w ciazy to jak nie rogaliki czskoladowe to mleko czekoladowe albo kakao malo tego potrafie paczke herbatnikow wmczekoladzie zjesc sama naraz przesada ! O.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamila

pociesz sie mysla ze to ostatnie Twoje zmartwienia tego typu w ciazy :) do wtorku pozostalo niewiele czasu zatem uszy do gory nie masz sie czym martwic :)

Sarcia
    Ale ja w pepco się wkurzylam jak zobaczyłam taka tyci maleńka kruszynke -dziewczynkę
    i smutno mi się zrobiło ze Piotruś to nie dziewuszka . To nie jest normalne :( wiec dosłownie było ze mną co raz gorzej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Mam nadzieje ze czytasz i coś doradzisz
    Bo to był kolejny powód mojego niehumoru
    Chodzi o to oparzenie. Zrobiło się bardzo ciemne (takie bordo -brąz ) a na mieście zaczęło mega swedziec i nagle cześć podeszła takimi suchymi pecherzami? ?nie wiem jak to wytłumaczyć -na tym ciemnym widać pecherze ale nie czuć w nich płynu. .. to normalne? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila nie martw sie , twoja reakcja jest zrozumiala z wiadomych wzgledow, ale Piotrusia bedziesz kochac najmocniej na swiecie, a przeciez plamujesz nie dlugo 3 cc to wierze ze uda wam sie dziewczynka i bedziezz miec parke, kochana jeszcze doczekasz sie coreczki uszy do gory :*

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki sarcia :)
    Mam wrażenie ze jestem nienormalna
    O pytanie jak ja przeżyje ten pobyt w szpitalu? ??

Kupiłam album na zdjęcia i te pierwsze -z usg- juz zapakowalam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia- na prawdę nie wiem, suche pęcherze? Widziałam jak z pęcherzy z surowicą zrobiły się takie płaskie zakażone już z gęstą ropą i to jest to czego bałam się u Ciebie...Dlatego też chciałam, żebyś pokazała to lekarzowi. Nie wiem co mogę Ci powiedzieć chyba, jedynie tyle, że swędzenie to nic złego martwią mnie pęcherze...Nie chciałabym, żebyś się nabawiła zakażenia bakteryjnego. Jak to mój lekarz powiedział dziś : lepiej pójść raz za dużo do lekarza czy na IP niż raz za mało

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole tak nie mow ani nie mysl, ja jak nie utrzymałam poprzedniej ciazy, to palalam nienawiscia do kazdej ciezarnwj z duzym brzuchem ktora widzialam na ulicy i mialam schizy ze najprostsza podobno rzecz na swiecie zajsc w ciaze a nawet tego nie potrafie, wiec sama przezylam traume a co dopiero ty. Ale nie jestes sama,ja tez chodzilam nawet do psychologa po tym wszystkim.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Oczywiście ja stwierdzam suche pecherze bo absolutnie ich nie przebijam i nie dotykam
    A takie suche kojarzą mi się np ze schodzeniem skóry po opalaniu -ale nie od razu tylko po czasie kiedy to skorupa juz schodzi. ..
    A położna to widziała. Czerwone było. ..i nie kazała się martwić
    Diabetolog tez widziała -bo mi zawsze puls czy coś sprawdzała. ..i to cholerne swędzenie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pobyt w szpitalu phi co to dla Ciebie dasz rade :) w przyszlym tygodniu bedziesz juz z mezem i synkiem w domu cieszyc sie rodzina :)

A albumy ze zdjdciami to super sprawa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam duzo specyfikow podczas staran, tzn. roznych ziolowych rzeczy. Dlugo w nie nie wierzylam, a potem juz w akcie desperacji sie w to wkrecilam ;)
    Nie wiadomo oczywiscie, co pomoglo, a co nie, ale nie zaszkodzilo, dlatego uwazam, ze jak ktos chce i wierzy, ze cos mu pomoze to nie ma co krytykowac.

Ale to dziala tez w druga strone, rozumiem osoby, ktore nie zamierzaja sie niczym wspomagac ;) kazdy robi, jak uwaza.

Ja sie za pozno ocknelam i nie wiem czy jak teraz zaczne to cos w ogole da :D
    Zwlaszcza, ze juz ze 3 apteki zwiedzilam w poszukiwnaiu tej herbatki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet

nikt nikogo nie krytykuje , a zapytac o cos to chyba nie grzech ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, trzymaj sie i pozwol sobie na te emocje. W ciazy dodatkowo jestesmy tak podatne, ze takie humory sa nieuniknione.
    Ale pociesz sie mysla, ze za niedlugo zobaczysz swoje male szczescie ;)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Bywa ciężko i bardzo ciężko
    Ja sobie z psychologami daje spokój bo jednak mój zawód (pedagog )jest dość bliski psychologii. ..i kiedyś chodziłam do psychologa (nawet na nfz ) w związku z wypadkiem samochodowym ale obie odpuscilysmy. Bo ja wszystko niby wiedziałam sama :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja nie mowie, ze ktos krytykuje :) Mowie, jakie sama mam na ten temat zdanie.
    Zauwaz, ze sama tez pytalam, np. o dzialanie wiesiolka ;)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet. A przez internet z odbiorem osobistym?
    Sprawdź na ceneo z lokalizacja.
    Ja kupiłam w sklepie K&M. A teraz bede wlasnie odbierać w aptece razem z femibionem.

violett lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znow co rusz mam jakies schizy o porodzie ciagle i mysle o tym i juz pukam sie w glowe ze mi odwala kompletnie, bomtak chcialam dziecko 2 lata sie staralam a teraz palma mi wali i mam sraczke jak urodze czy urodze i wyobrazam sobie ten bol i to lozysko ze krocze mi natna na zywca i w ogole takze ja tez pusty leb calkiem, mam, a to z braku zajecia za dlugo na l4 siedze :)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Dodatkowo przerazilam się ze dziecko może być tak małe. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ