X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

ee no co ty fajowski ! Idealnie pasuje do zaslon i sie komponuje w calosc :) czasami sie sprawdza powiedzenie ze tak naprawde piekno tkwi w prostocie :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jest git, kolorystycznie wszystko dobrane, nawet szisza :D u nas ona do niczego nie pasuje :P

Magdziulla to mamy to samo z włosami, dobre ujęcie 'dziewicze' haha rozbawiłaś mnie ;)

Magdziulla lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wole pojsc do fryzjera, bo sama sobie zbyt ciemny kolor uzyskalam i teraz juz wole nie ryzykowac ;)
    Tzn. ladny byl, ale teraz zachcialo mi sie jasniejszego :)
    Ale to ze scieciem place max 150 zl.

Macioszczyczka nowa fryzura juz jest na zdjeciu z brzuszkiem na fb? Bardzo ladna :)
    Tak mowicie o farbowaniu i az sama mam ochote sie jeszcze wybrac przed porodem, bo juz nie moge na siebiw patrzec :p
    Dawno nie robilam zadnej henny, hybrydy, no bo szpital to niby lepiej miec naturalne paznokcie.
    Do tego przytyte kg :D
    I monotonia w ciuchach, bo niw oplaca sie nic juz kupowac.
    Ehh, ciezka sprawa.

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    lubimy własnie prostote :) a to dużo tańsza wersja tego mojego wymarzonego :D inaczej to napiszę-za 5 zarówek dam tyle , co za zyrandol :D
    ale pokoj mam wykonczony jak nalezy :D do nastepnego remontu razem z wymiana mebli , czyli jakieś 4 lata

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Kamcia jest git, kolorystycznie wszystko dobrane, nawet szisza :D u nas ona do niczego nie pasuje :P

Magdziulla to mamy to samo z włosami, dobre ujęcie 'dziewicze' haha rozbawiłaś mnie ;)

ach ta spostrzegawczość :D to pamiatka męża z afganistanu ;) oryginał i kolorem do pokoju dobierane
    pokaże ci ze nawet dziecko wie do czego faja służy :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w remontach o to chodzi, wyszukac tak dodatki zeby pasowaly i naprawde dekoracje dodatki nie musza kosztowac nie wiadomo ike zeby oddac efekf temu co chcemy uzyskac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

mialam sie ciebie pytac pamietasz moze cY jak bralas ten macmirror to mialas więcej wodnistego sluzu ?? Bo ja tak od kilku dni wlasnie mam

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj sobie zaplanowałam, że będe rodzić- okna umyte, salon już prawie błyszczy, zaraz wchodzę do kuchni- tam generalnie lodówka i piekarnik- i oczywiście podłoga, pozniej łazienka, na końcu sypialnia. Najgorsze, że na nic się nie zanosi, ale przynajmniej będę miała czysto ;-)
    Jeśli urodzę dzisiaj to będę mogła mówić, że urodziłam młodego przed 30 bo jutro już będzie za poźno ;-) może pełnia pomoże ;-)

Ulfenstein, mmargol, kamciaelcia, violett, Madziuuuula, AJrin, marta258, Broszka, Sabina, martta, stardust87, mk83 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj syn jak sie chwilami poruszy to musze zaciskac nogi bo normaknie mam wrazenie ze trace komteole nad moim pecherzem i uczucie jak bym nagle sikac zaczynala masakra :/

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    W wtorek wrociliwmy ze wsi, bardziej sie tam zmeczylam niz odpoczelam.
    Gratulacje dla Pirelki i Agati pociechy z dziewuszek i duzo zdrowka.
    My sie na razie trzymamy, wczoraj ostatnia partie ubranek wyprasowalam.
    Przepisalam sie do szkoly na Pielegniarstwo- licencjat 3,5 roku zobaczymy z mezym czy damy rade. Chce karmic piersia, ale boje sie ze bedzie jak u LRF- trzymaj sie tam mocno mamo!. Jestem przygotowana na kp, ale raczej bo tak trzeba dla zdrowia malej, na mm tez jestem gotowa.
    Moje wlosy tez wolaja o zafarbowanie, szkoda mi 170zl :/, a sama juz raczej nie dam rady :).
    Znacie jakas dobra nianie jaka firme polecwcie?.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek

no jeszcze wg termi u 2 tygodnie masz, to czasami mozesz o wrzesien zahaczyc :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia my też mamy pamiątkę, ale z Egiptu ;)
    tylko nikt nie pomyślał, żeby kolorystycznie ją dopasować :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, u mnie wrzesień już nie aktualny bo 30.08 mam cc, ja chcę małego już ;D :D :D no może jak mąż wróci z pracy ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie martwke ze cora mi sie rozchoruje, jest jakas blada, markotna zine lapki ma i nad ranem miala twmperature :/ teraz niby nie ma ale mam nadzieje ze nie zlapala jakiegos chorpbska bo jeszcze tego by mi trzeba bylo na koncowce ciazy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek

aaa to wybacz przegapilam info o twojej cc a z jakiego powodu masz ?

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja sie martwke ze cora mi sie rozchoruje, jest jakas blada, markotna zine lapki ma i nad ranem miala twmperature :/ teraz niby nie ma ale mam nadzieje ze nie zlapala jakiegos chorpbska bo jeszcze tego by mi trzeba bylo na koncowce ciazy :/

biedulka, może to tylko jakieś chwilowe osłabienie, pijcie soczek z malin!

cc- zmiany zwyrodnieniowe w siatkówce, okulista nie bierze odpowiedzialności więc cc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:56

mhsvi09k4211dm8g.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Pysiu tylko że takie tetno jest już normalne, serduszko dziecka zaczyna bić jak nasze. Mój mały od kilku wizyt ma 130-138 nie raz jeszcze dobije do 140. Lekarz mówił że wszystko jest ok bo bije miarowo.
    No wlasnie lekarka mi powiedziała, ze tętno bedzie zwalniać i ze u mojego Małego wszystko dobrze, także jestem spokojniejsza :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    a jaka to była fajna zabawka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:23

sarcia123, Magdziulla, claudiuszek, mmargol, żabka04, Anulka01, Madziuuuula, violett, marta258, Sabina, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, stardust87 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kusi pofarbowanie, ale przeważnie jest tak, że moim zdaniem najbardziej pasuje kolor naturalny, czy też jego odcienie.

Kamcia szał dekorowania trwa widzę. Ja z chwilą gdy skończyłam wyprawkę też poczułam chęć. Teraz wynieslismy się do sypialni i chcę dopieścić salon. Mam brązowo-beżowy i wymyśliłam, że dorzucę niebieskie dodatki tj. Koc, obrus, doniczki, że fajnie to się przełamie. Teściowa kręci nosem, bo wg niej lepiej, żeby wszytko było na brązowo-beżowo. Ale nuda jak dla mnie.

Problem mam z sypialnią jest zielono-biała i nie wiem jaką narzutę/koc na łóżko dobrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela

mialam sie ciebie pytac pamietasz moze cY jak bralas ten macmirror to mialas więcej wodnistego sluzu ?? Bo ja tak od kilku dni wlasnie mam

Tylko jak ze mnie pozostałości wypływały.

Ale teraz np zauwazyłam że im dalej w ciąży to śluzu jest wiecej -chyba przygotowuje się do porodu i aby było ślizgo?

‹‹ 2047 2048 2049 2050 2051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ