WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wole pojsc do fryzjera, bo sama sobie zbyt ciemny kolor uzyskalam i teraz juz wole nie ryzykowac
Tzn. ladny byl, ale teraz zachcialo mi sie jasniejszego
Ale to ze scieciem place max 150 zl.
Macioszczyczka nowa fryzura juz jest na zdjeciu z brzuszkiem na fb? Bardzo ladna
Tak mowicie o farbowaniu i az sama mam ochote sie jeszcze wybrac przed porodem, bo juz nie moge na siebiw patrzec :p
Dawno nie robilam zadnej henny, hybrydy, no bo szpital to niby lepiej miec naturalne paznokcie.
Do tego przytyte kg
I monotonia w ciuchach, bo niw oplaca sie nic juz kupowac.
Ehh, ciezka sprawa.
-
mmargol wrote:Kamcia jest git, kolorystycznie wszystko dobrane, nawet szisza
u nas ona do niczego nie pasuje
Magdziulla to mamy to samo z włosami, dobre ujęcie 'dziewicze' haha rozbawiłaś mnie
ach ta spostrzegawczośćto pamiatka męża z afganistanu
oryginał i kolorem do pokoju dobierane
pokaże ci ze nawet dziecko wie do czego faja służy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dzisiaj sobie zaplanowałam, że będe rodzić- okna umyte, salon już prawie błyszczy, zaraz wchodzę do kuchni- tam generalnie lodówka i piekarnik- i oczywiście podłoga, pozniej łazienka, na końcu sypialnia. Najgorsze, że na nic się nie zanosi, ale przynajmniej będę miała czysto
Jeśli urodzę dzisiaj to będę mogła mówić, że urodziłam młodego przed 30 bo jutro już będzie za poźnomoże pełnia pomoże
Ulfenstein, mmargol, kamciaelcia, violett, Madziuuuula, AJrin, marta258, Broszka, Sabina, martta, stardust87, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
W wtorek wrociliwmy ze wsi, bardziej sie tam zmeczylam niz odpoczelam.
Gratulacje dla Pirelki i Agati pociechy z dziewuszek i duzo zdrowka.
My sie na razie trzymamy, wczoraj ostatnia partie ubranek wyprasowalam.
Przepisalam sie do szkoly na Pielegniarstwo- licencjat 3,5 roku zobaczymy z mezym czy damy rade. Chce karmic piersia, ale boje sie ze bedzie jak u LRF- trzymaj sie tam mocno mamo!. Jestem przygotowana na kp, ale raczej bo tak trzeba dla zdrowia malej, na mm tez jestem gotowa.
Moje wlosy tez wolaja o zafarbowanie, szkoda mi 170zl, a sama juz raczej nie dam rady
.
Znacie jakas dobra nianie jaka firme polecwcie?.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A ja sie martwke ze cora mi sie rozchoruje, jest jakas blada, markotna zine lapki ma i nad ranem miala twmperature
teraz niby nie ma ale mam nadzieje ze nie zlapala jakiegos chorpbska bo jeszcze tego by mi trzeba bylo na koncowce ciazy
biedulka, może to tylko jakieś chwilowe osłabienie, pijcie soczek z malin!
cc- zmiany zwyrodnieniowe w siatkówce, okulista nie bierze odpowiedzialności więc ccWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:56
-
Angela89 wrote:Pysiu tylko że takie tetno jest już normalne, serduszko dziecka zaczyna bić jak nasze. Mój mały od kilku wizyt ma 130-138 nie raz jeszcze dobije do 140. Lekarz mówił że wszystko jest ok bo bije miarowo.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
mmargol
a jaka to była fajna zabawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:23
sarcia123, Magdziulla, claudiuszek, mmargol, żabka04, Anulka01, Madziuuuula, violett, marta258, Sabina, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie kusi pofarbowanie, ale przeważnie jest tak, że moim zdaniem najbardziej pasuje kolor naturalny, czy też jego odcienie.
Kamcia szał dekorowania trwa widzę. Ja z chwilą gdy skończyłam wyprawkę też poczułam chęć. Teraz wynieslismy się do sypialni i chcę dopieścić salon. Mam brązowo-beżowy i wymyśliłam, że dorzucę niebieskie dodatki tj. Koc, obrus, doniczki, że fajnie to się przełamie. Teściowa kręci nosem, bo wg niej lepiej, żeby wszytko było na brązowo-beżowo. Ale nuda jak dla mnie.
Problem mam z sypialnią jest zielono-biała i nie wiem jaką narzutę/koc na łóżko dobrać. -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela
mialam sie ciebie pytac pamietasz moze cY jak bralas ten macmirror to mialas więcej wodnistego sluzu ?? Bo ja tak od kilku dni wlasnie mam
Tylko jak ze mnie pozostałości wypływały.
Ale teraz np zauwazyłam że im dalej w ciąży to śluzu jest wiecej -chyba przygotowuje się do porodu i aby było ślizgo?