WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Pysia
nie martw sie bedziw dobrze wszystko napewno*ja tez jestem panikara, brzuch mnie pobolewa i dziwnie sie czuje i tez latam jak kot z pecherzem i sie zastanaiwma co i jak czy wszystko dobrze i wizytę z poniedzialku przelozylam na jutro takze nie jestes sama
ale taka juz jestem panikara niestety
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja to raczej zalicze następna pełnię
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Z nowych objawów oprocz syfow, o ktorych pare z Was tu pisało to spadł mi apetyt.
Tak jak jeszcze pare dni juz kończąc jedno danie myślałam o następnym, tak dzis muszę sie zmuszać
Czekam tez na wyniki.
HBs+WR, morfo + siki, Tsh+ft4.
W sobotę kontrola odśrodkowa i gbs.
Potem jeszcze chyba raz morfo i siki i fibrynogen.
I koniec badań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie apetyt raczej dopisuje.
Postanowiłam zaoszczędzić na fryzjerze i pomalowałam włosy sama. Jestem mile zaskoczona, zapłaciłam tylko 12 zł, a nie 60:P
Doszedł mi jeden ze staników do karmienia z Aliexpress i jestem zdziwiona. Na początku załamałam się, bo myślałam, że będą z fiszbinami, a okazało się, że nie. Ale po przymierzeniu... Cycki są na miejscu, i wyglądają dosłownie jak na zdjęciu i nie rozłażą się na boki. Polecam, bo staniki kupione za 28 zł. A w PL takich nie widziałam. -
nick nieaktualnyJa tez mam wlasnie, biustonosz ale uzywam go do spania, taki miekki bez fiszbin, jak go zobaczylam to mysle sobie looooo matko stanik jak dla babci Halini masakra, ale jak ubralam to wam plwiem ze efekt zadowalajacy biust nie pod pachami malo teho na swoimmiejscu i ktrgoslup nie boli, a wynalazla go moja mama gdzies w Lodzi
-
nick nieaktualnyJa w ciazy w ogole nie farbuje wlosow i sie nie maluje
fakt ze tez pottzeby nie mam, ale stwierdzilam ze zbedna chemia w ciazy mi nie potrzebna:)
Macioszczyczka to i tak tanio cie ten fryzjer kosztuje bo ja nie raz i pl 180 zl placilam za farbowanie -
Macioszczyczka wrote:U mnie apetyt raczej dopisuje.
Postanowiłam zaoszczędzić na fryzjerze i pomalowałam włosy sama. Jestem mile zaskoczona, zapłaciłam tylko 12 zł, a nie 60:P
Doszedł mi jeden ze staników do karmienia z Aliexpress i jestem zdziwiona. Na początku załamałam się, bo myślałam, że będą z fiszbinami, a okazało się, że nie. Ale po przymierzeniu... Cycki są na miejscu, i wyglądają dosłownie jak na zdjęciu i nie rozłażą się na boki. Polecam, bo staniki kupione za 28 zł. A w PL takich nie widziałam.
Pokazuj te staniki bo moje kosztowały po dwie stówy każdy. Jak już ogarnę tanie zakupy to w przyszłym roku pojadę na wakacje do vegas a nie do ciechocinka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia
Wiem cos na ten temat, moj maz ostatnio cos wiercil i zakurzyl mi czyste rzeczy bo zapomnial zaslonic szafe folia, bo czekamymaz lustra przyjada zeby mozna bylo ja zamykac i jestem zla jak osa za to bo teraz wszystkie elementy do wozka i kolderki musze prac a wiadomo ze w taka pogode suszyc gdzie nie ma, a nie pozakladam na wozek materialow ktore sa cale w pylku -
nick nieaktualny