WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z tego co zapamiętałam to na produkty canpola i chyba jeszcze jakaś jedna firma, tylko nie mogę nigdzie znaleźć co oni mają, czy mają butelki te haberman albo ten laktator easy start ? Angela ty się może orientujesz bo jest na gemini za 174 zł to dobra cena? widze tańsze o 10 zł ale przesyłka do tego więc na to samo wyjdzie, a na gemini może coś bym domówiła.
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:z tego co zapamiętałam to na produkty canpola i chyba jeszcze jakaś jedna firma, tylko nie mogę nigdzie znaleźć co oni mają, czy mają butelki te haberman albo ten laktator easy start ? Angela ty się może orientujesz bo jest na gemini za 174 zł to dobra cena? widze tańsze o 10 zł ale przesyłka do tego więc na to samo wyjdzie, a na gemini może coś bym domówiła.
bywały tansze ale dziewczyny nawet polowały na promocje i cisza. Ja kupowałam swój to kosztował ze 150-160 zł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny, już jestem w łóżku. Chyba wszystko naszykowałam. Tak Ajrin byłam na usg, miało być zwykłe usg. Okazało się, że wód płodowych jest za dużo afi 27. Pani dr kazała od razu dzwonić do mojego gin, on chciał mnie dziś kłaść, ale ustaliliśmy, że do rana wytrzymamy. Co ze mną zrobią nie wiem, wspomniał coś o wcześniejszym rozwiązaniu, na pewno już mnie nie wypuszczą.
Jak poczytałam jakie mogłabym mieć komplikacje gdyby to nie wyszło przy porodzie to dobrze, że wyszło.
Nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu, ale najbardziej boję się o Małą. Bo przyczyną mogą być wady płodu;(
Na usg wszystko z Małą ok, waży 3100g i ma długie nogi(po mężu). Boję się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla że też na to nie wpadłam
dzięki - chyba z niedospania nie jestem zdolna do myślenia
mogę przy okazji z laptopem w łóżku poleżeć - już zaczęłam szukać szumiących zabawek
kolejny zakup to czajnik elektryczny, bo zwariuję z czekaniem na wrzątek, żeby butelkę wyparzyć. Mamy tylko taki na kuchenkę -
nick nieaktualnyJa easystrat kupowalam na gemini jak mieli za 162 zl to jakos pod koniec lipca bylo
zjadlam kolacje i zaraz ide sie myc i do wyrka, bo juteo po 9 pedze z wynikami do ginekologa pewnie mi zapisze antybiotyk kurde mam nadzieje ze to ostatni w tej ciazy a raczwj napewno 3 antybiotyki przez kedna ciaze o matko bosko oszalec mozna...najwazniejsze zebym juz tym sikaniem szalonym sie nie meczyla co chwile -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Strasznie się boję, że coś będzie z Małą źle. Okropnie się o nią boję;( chyba dziś nie zasnęMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Ja wyparzam bezpośrednio przed użyciem no ale ja oryginalna jestem
Jak będzie potrzebna - umyję i wyparzę. Wtedy faktycznie będzie na świeżo pozbawiona bakterii (przynajmniej w miarę).
Magdziulla, kciukam!!!! Moja bliska znajoma też się strachu najadła, bo miała wielowodzie, ale wszystko skończyło się dobrze. Tylko, że u niej wyszło to o wieeeele szybciej. Skoro u Ciebie tak późno, to wierzę, że wszystko z Małą ok :-*
Spróbuj się kimnąć :-*
P.S. O śniadanie lepiej zapytaj się rano na oddziale - bo tam masz info z pierwszej ręki
P.S.2. A YT rządzi.... Niedawno znalazłam nagranie: 12h pracy odkurzacza...))))