X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Trzymam mocno kciuki!!!!!

A ja juz w domku jestem od dzisiaj tak w ogole ;) ciekawe, kiedy Marcel postanowi wyjsć? :D

Skali89, alinka lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że Mały obudził się tylko na karmienie i zaraz oboje wrócimy do snu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ się dzieciątek pojawia aż chce się już urodzić a jednocześnie jakiś strach przed samym porodem mi się załączył

Magdziulla i Megg trzymam kciuki

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż to za promocja w superpharm?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co zapamiętałam to na produkty canpola i chyba jeszcze jakaś jedna firma, tylko nie mogę nigdzie znaleźć co oni mają, czy mają butelki te haberman albo ten laktator easy start ? Angela ty się może orientujesz bo jest na gemini za 174 zł to dobra cena? widze tańsze o 10 zł ale przesyłka do tego więc na to samo wyjdzie, a na gemini może coś bym domówiła.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    z tego co zapamiętałam to na produkty canpola i chyba jeszcze jakaś jedna firma, tylko nie mogę nigdzie znaleźć co oni mają, czy mają butelki te haberman albo ten laktator easy start ? Angela ty się może orientujesz bo jest na gemini za 174 zł to dobra cena? widze tańsze o 10 zł ale przesyłka do tego więc na to samo wyjdzie, a na gemini może coś bym domówiła.

bywały tansze ale dziewczyny nawet polowały na promocje i cisza. Ja kupowałam swój to kosztował ze 150-160 zł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój easy start mąż kupił za 250 zł o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, już jestem w łóżku. Chyba wszystko naszykowałam. Tak Ajrin byłam na usg, miało być zwykłe usg. Okazało się, że wód płodowych jest za dużo afi 27. Pani dr kazała od razu dzwonić do mojego gin, on chciał mnie dziś kłaść, ale ustaliliśmy, że do rana wytrzymamy. Co ze mną zrobią nie wiem, wspomniał coś o wcześniejszym rozwiązaniu, na pewno już mnie nie wypuszczą.
    Jak poczytałam jakie mogłabym mieć komplikacje gdyby to nie wyszło przy porodzie to dobrze, że wyszło.

Nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu, ale najbardziej boję się o Małą. Bo przyczyną mogą być wady płodu;(
    Na usg wszystko z Małą ok, waży 3100g i ma długie nogi(po mężu). Boję się:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laktator ja najtańszy znalazłam tu:
    http://lentica.pl/Canpol-babies-laktator-elektryczny-EasyStart
    Ale dopiero jutro powinien mi dojść.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pdomocje trzeba miec karte, ale u nich jest zawsze 50% od podstawowej ceny, najpierw zrobia przecene na produkt na zachete, a przy kasie ci policza z pierwotnej ceny. Ja i tak jutro pojde obejrzec ten avent i canpol oraz iwostin.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włączyłam dziecku suszarkę, nie chcę wiedzieć ile za prąd zapłacimy jak ten sposób nam się na kolkę sprawdzi o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF puść filmik na yt jest pełno nagrań suszarka, odkurzacz, biały szum. Wyjdzie taniej;)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla że też na to nie wpadłam :D dzięki - chyba z niedospania nie jestem zdolna do myślenia
    mogę przy okazji z laptopem w łóżku poleżeć - już zaczęłam szukać szumiących zabawek :)

kolejny zakup to czajnik elektryczny, bo zwariuję z czekaniem na wrzątek, żeby butelkę wyparzyć. Mamy tylko taki na kuchenkę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja easystrat kupowalam na gemini jak mieli za 162 zl to jakos pod koniec lipca bylo :)

zjadlam kolacje i zaraz ide sie myc i do wyrka, bo juteo po 9 pedze z wynikami do ginekologa pewnie mi zapisze antybiotyk kurde mam nadzieje ze to ostatni w tej ciazy a raczwj napewno 3 antybiotyki przez kedna ciaze o matko bosko oszalec mozna...najwazniejsze zebym juz tym sikaniem szalonym sie nie meczyla co chwile :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda

to trzymamy kciuki i daj znac, co lekarze zadecyduja

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się boję, że coś będzie z Małą źle. Okropnie się o nią boję;( chyba dziś nie zasnę:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, nie martw się na zapas! Wiem, że łatwo się mówi, ale coś o tym wiem, całe życie się teraz o nasze dzieci będziemy martwić, ale taki urok macierzyństwa ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Strasznie się boję, że coś będzie z Małą źle. Okropnie się o nią boję;( chyba dziś nie zasnę:/
    Jak dotąd usg wychodziło dobrze. W przeważającej części przyczyny wielowodzia pod koniec ciazy nie daje sie ustalić. Dzieci rodzą sie zdrowe jak rydz i tak tez będzie w Waszym przypadku, zobaczysz!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było, albo żeby była przyczyna po mojej stronie, tylko, żeby Mała była zdrowa.
    Powiedzcie mi proszę czy mogę zjeść śniadanie czy lepiej iść na czczo? Nic mi gin nie mówił o tym.

• Bratek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Ja wyparzam bezpośrednio przed użyciem no ale ja oryginalna jestem ;)
    Nie Ty jedna ;)
    Jak będzie potrzebna - umyję i wyparzę. Wtedy faktycznie będzie na świeżo pozbawiona bakterii (przynajmniej w miarę ;) ).

Magdziulla, kciukam!!!! Moja bliska znajoma też się strachu najadła, bo miała wielowodzie, ale wszystko skończyło się dobrze. Tylko, że u niej wyszło to o wieeeele szybciej. Skoro u Ciebie tak późno, to wierzę, że wszystko z Małą ok :-*
    Spróbuj się kimnąć :-*
    P.S. O śniadanie lepiej zapytaj się rano na oddziale - bo tam masz info z pierwszej ręki ;)
    P.S.2. A YT rządzi.... Niedawno znalazłam nagranie: 12h pracy odkurzacza... ;)))))

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
‹‹ 2138 2139 2140 2141 2142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ