WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie te nagranie suszarki już usypia, Mały też śpi, spróbuję wyłączyć i się zdrzemnąć do następnego karmienia. Może te rzyganko rzeczywiście było spowodowane przejedzeniem, bo co zaczął płakać dostawał cyca lub butelkę
gardło coś zaczyna mnie boleć... -
Kamcia gratuluje synka całego i zdrowego. Cieszcie się sobą.
Magdziula będzie dobrze, nie wiem czy sledzilas moje wpisy, bo u mnie też wielowodzie podejrzewano, i nawet stwierdzono..? W 24tc było afi 26, a tydzień temu 19. Badali mnie 3 różnych lekarzy,zaden nic nie stwierdził. Najważniejsza rzecz czy żołądek widać i czy wielość ok. -
nick nieaktualny
-
Magdziula mi powiedziano, że dopiero tak naprawdę po porodzie można stwierdzić ewentualne wady, bo przy nie widoczności żołądka to wada przełyku jest raczej pewna, ale to da się leczyć już w pierwszych dobach życia. Gdy zoladek jest ok, wadą przełyku jest nawet malutka to dopiero po porodzie odrazu wadę do żołądka wprowadzają sprawdzając drożność. 70% przypadków wielowodzia to natura ciąży i wszystko jest ok. A afi 27 to też nie dużo, bo bywa nawet 40.
-
nick nieaktualnyAisak u mnie wszystko się dokładnie zgadza, od jakiegoś czasu brzuch mi okropnie szybko urósł (wczoraj 101cm dziś prawie 105!), nawet położna to zauważyła, twardy jak skała, ciągle rozpieranie, byłam na ktg dziecko szalało, a ja tego nie czułam.
Dziecko ma te parametry, które widać na usg ok. Boję się tych, które wyjdą po. -
Magdziulla znajoma niala afinpod koniec ciazy ponad 30 i jej córeczka jest zdrowa ona generalnie od poczatku ciazy miała same kłopoty usg 1 trymestru wykazywaly wady plodu. Testy pappa skopane robili jej pubkcje wyszlo wszystko ok. Nastepnie miala wielowodzi juznod 2 trymestru czyli o wiele dłużej niz u Ciebie. Doszlo pod koniec do 33. A dzidzia jest zdrowa sliczna i ma juz 7 miesiecy. Nie martw się odziesz w dobre ręce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia najpierw muszą mieć wyniki. Ale spokojnie jesteś już w donoszonej ciąży, a nie 30tc także najwyżej po prostu wcześniej Cię rozpakują. Dopiero.zaczęło Cię swedzieć szybka.reakcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 04:47
-
No to ja juz tez jestem jak by co
Darusia tylko spokojnie, nawet jeśli to cholestaza to nic małej nie będzie. Szybko zareagowalas, podadzą leki, kroplówkę zeby Cie oczyścić i będzie dobrzeTylko nie panikuj.
Madziu ja cały czas myślami bede przy Tobie :*
Foxik u mnie suszarka chodziła na okrągło przez rok! Bez niej nie było spania... Każdy skuteczny sposób jest dobryCo do smoczków zobacz nuka ale kauczukowy, one są bardziej miękkie, moze młodemu podpasuje.
Idę cos zjeść bom głodnaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia