WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia teraz doczytalam piperz... cholestaza ale nie martw sie szybko zareagowalas. Ciaza to non stop cos z człowiekiem ja sama czytalam wiele razy bo to pchy mnie swedzialy albo lydka czlowiek dostaje uczulenia na znane mu itolerowane produkty. Wiec szacun ze szybko zareagowalas i teraz to juz spokojnie w najgorszym scenariuszu rozwiążą juz ciążę co na tym etapie to nie zagrozenie.
A ja sie witam w donoszonej ciąży jade na pobranie GBS. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja jak zawsze zaczne od tego ze noc byla koszmarnaMyslalam ze przez moją córkę! oszaleje... miala jakas faze na plakanie i co chwila przychodzila do mnie i meza sie przytulic cos jej sie przewidzialo poszla spac do siebie a po godzinie z placzem do nas...matulu tym razem to nie sikanie mnie budzilo w efekcie rzeczy kazalam jej sie klas i spac z nami a nie lazic po domu i wtedy byl spokoj
Daria i Magda
bedzie wszystko dobrze, nie martwcie sie bo nerwy dzidziusiowi nie sluza, to juz koncowka wiec w razie co lekarze beda dzialac glowa do gory!
Angela
u Ciebie tez napewno bedzie wszystko dobrze, zadnych krwotokow nie bedzie a malutki posiedzi spokoojnie do piatku w koncu to juz tylko 2 dni!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Darusia, uszy do góry, najważniejsze, że jesteś pod opieką.
Kłuje mnie w kroku, bóle miesiączkowe coraz mocniejsze, młody jakiś spokojny. Na szczęście dziś wieczorkiem wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Ajrin, ja też dziś będę mieć pobierany GBS, tylko wieczorem i zastanawiam się czy mogę dowieźć próbkę do labu jutro rano, przecież laby wieczorem są nieczynne ;/
Jeszcze dziś pilnuję siostrzenicy, obiad muszę zrobić, ehh.... chyba mi się lenistwo włącza. Ale na pocieszenie dziś pewnie kurier przywiezie bujaczek Tiny LoveMąż postanowił, że jednak go kupi i wybrał czerwony :p
Jutro muszę jechać po materac i wanienkę i grubszy kocyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:08
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mój mąż mówi że ciąża to super dieta oczyszczająca - ma poczucie humoru co?
Ja plamilam ale lekarz mnie uspokoil że na tym etapie może szyjka się skracać. Boimy się tylko krwotokow
Haha Angela Twoj maz ma wiedzę specjalisty.
Ja momentami mam wrażenie ze na własne życzenie robię śmietniczek z żołądka....
Wiecie... Dopiero do mnie dociera... To PYKANIE
To sie JUZ dzieje...
A dopiero co narzekalysmy o chwalilysmy sie pierwszymi ruchami i badaniami połówkowymi!!!LewandowskaAnna, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Haha Angela Twoj maz ma wiedzę specjalisty.
Ja momentami mam wrażenie ze na własne życzenie robię śmietniczek z żołądka....
Wiecie... Dopiero do mnie dociera... To PYKANIE
To sie JUZ dzieje...
A dopiero co narzekalysmy o chwalilysmy sie pierwszymi ruchami i badaniami połówkowymi!!!
Tak teraz już codziennie będzie chyba Pyk
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Część dziewczyny.Że względu na wysokie ciśnienie ciagle,bo leki nie pomagają.To mam zaplanowane CC na poniedziałek .Trochę się boję
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Tylko że ja nawet jak jem normalnie to ciągle latam. Nawet żelazo już nie pomaga
Tak teraz już codziennie będzie chyba Pyk
U mnie jest zupełnie inaczej.
Od początku mam problemy z zaparciami. Teraz jest wyregulowane ale i tak szału nie ma....
Czasem przeczyści, ale bez dramatu -
nick nieaktualnyKsosia wrote:U mnie jest zupełnie inaczej.
Od początku mam problemy z zaparciami. Teraz jest wyregulowane ale i tak szału nie ma....
Czasem przeczyści, ale bez dramatu -
nick nieaktualnyNo ładnie dziewczyny. To ja od prawie 3 miesięcy w strachu żyłam żeby maleństwa nie urodzić przedwcześnie, z łóżka się nie ruszam od 11 tygodni i okaże się ze teraz będę gdzieś na końcu listy!
A już się też nie możemy z mężem doczekaćale do poniedziałku do ciąży donoszonej jeszcze spokojnie wytrwam
Ja się jeszcze nie czuję gotowa psychicznie na poród. Mam nadzieje ze gdy ten czas przyjdzie to i mój organizm się przestawi -
nick nieaktualnyśpieszę donieść z fb, że Megg urodziła
"Juz po cc. Lenka jest na swiecie 8:52 jest sliczna 2870g 52cm. Wszystko ok 10p"
Megg i tutaj składam gratulacje!Strazaczka1990, mysza0406, Kornelia85, żabka04, Broszka, LewandowskaAnna, staraczka_85, Anulka01, Sabina, bisacz, AJrin, marta258, stardust87, Behemottka, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa stoję w korku
Wracam od diabetologa to była ostatnia wizyta jeeeeeee
Megg gratulacje! Dużo zdrówka:-)
Sarcia trzymam kciuki:-)
Strazaczka nic się nie martw będzie dobrze:-)
Magdziulla ty też się nie martw jesteś pod opieką lekarzy na pewno coś zaradza.
Do potem jadę.....Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Hejka , dzisiaj bylam na badanich mialam pobrane z dwoch dziurek nic nie bolalo w poniedzialek wizyta.
Strasznie spac mi sie chce zaraz kawke wypije.
Gratulacje dla Megg"
Dziewczyny wszystko bedzie dobrze musimy myslec pozytywnie !!! -
nick nieaktualny
-
Alinka
A Ty gdzie bedziesz rodzic? Bo dobrze kojarze, ze w Matce Polce lezalas? I tak tez rodzisz? Bo ja tak, teraz leżałam tam wlasnie na porodówce, bo na gorze nie było miejsc i powiem Ci, ze położne w większości super babeczki
Strażaczka
Wszystko bedzie dobrze i z Tobą i bobaskiem
Dziewczyny Szpitalne
Doskonale Was rozumiem, ale w szpitalu wszystko kontrolują, wiec bedzie dobrze. Trzymam za Was kciukiStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś