WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim!
Dawno się nie odzywałam ale staram się być na bieżąco i was podczytuje.
Mamuśki gratuluję bobasków!
Trochę wam zazdroszczę że możecie już przytulic wasze szczęścia.
Ksosiu wysłałam ci wiadomość w sprawie fb.
Kurczę dziewczyny z dnia na dzień a może z godziny na godzinę bardziej boję się tego co mnie czeka. Już chyba wolałabym wiedzieć tak jak większość was które są po że za kilka dni czeka mnie cc.
-
sarcia123 wrote:Hej dziewczyny, ja bylam o 10 na wizycie i lekarz zapisal mi antybiotyk Monural 2 saszetki j3dna jutro na czczo druga po 3 dniach, brala go moze ktoras ??
No i na nastepna wizyte czyli na 1.09 mam powtorzyc CRP i mocz sprawdzic czy po antybiotyku jest ok
Ja bralam, juz z 2 czy 3 razy bo od czerwca tez mam problemy z wynikami moczu. Slodkie cholerstwo strasznie, hehe, ale ja to mialam brac na wieczor przed spaniem, po ostatnim sikaniu, zeby jak najdluzej potem nie isc do wc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka04
noo przynajmniej kestem spokojniejsza... chociaz 3 antybiotyk w ciazy mnie nie urzadza, ale najwazniejsze zeby pomogl mi a maluszkowi nie szkodzil.ale juz sie doczekac nie moge wizyty za tydzien jak go zobaczeno i dalej luteine i nospe mam brac, tylko ciagle zastanawia mnie na co ta luteina hmm
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie czy którejś z was zrobiły się rozstępy pod brzuchem?
U mnie problem polega na tym że od jakiś może 2 tygodni jak mi się brzuch obniżył powstała zebra pod brzuchem i chlerstwo boli. Nawet nie ma mowy o założeniu majtek z koronką bo strasznie urażaja.
Wczoraj śmiałam się do męża że 8 miesięcy było wspaniałych a ten 9 mi daje popalić. -
Little Red Fox wrote:czy tylko ja mam wrażenie, że leki dla dzieci są duuużo droższe od tych dla dorosłych?
Dostaliśmy antybiotyk na pleśniawkę i probiotyk na brzuszek - mąż zapłacił prawie 70 złalbo aptekę wybrał drogą
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Po prostu lepsze leki (nowsze) lekarz przepisał. Dicoflor jest jednym z droższych ale i lepszych probiotyków. Z ciekawości jaki antybiotyk na plesniawke? Bo ja pierwszy raz słyszę.
wydaje mi się że to antybiotyk, ale mogę się mylić. Zrobił mu się biały nalot na języku i myślałam że to od mleka, ale paskudztwo nie schodzi
-
Dziewczynki ja za godzinkę jadę na wizytę, moze juz ostatnią. Mam nadzieje usłyszeć ze juz wszystko przygotowane na poród
Troszkę tylko sie stresuje ktg bo ostatnio młody trochę za mocno wariowal. Bardzo proszę o kciuki i pozytywne wibracje na wyciszenie
Broszka, AJrin, żabka04, marta258, Pysiaczek89, stardust87, mmargol, bisacz lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:przypisała nystatynę
wydaje mi się że to antybiotyk, ale mogę się mylić. Zrobił mu się biały nalot na języku i myślałam że to od mleka, ale paskudztwo nie schodzi
to ok.
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasbie wrocilam z pobrania gbs bylo z 2 diurek na bank bo z tej 2 to poczulam i troche dyskomfortowo sie poczułam az polozna przepraszała jak mna dygnelo, ze to suchym patyczkiem więc niemile uczucie.
Za tydzien maksymalnie będą wyniki.
Zawsze przy okazji wizyty w centrum chodze sobie na zakupki a dzis ledwo zipalam brzuch napiety 2 razy mnie skrecilo. -
LRF herbata nie zaszkodzi wiec pij jak najbardziej a i moze laktacje pobudzi. Ja dzis zakupilam herbate dla mam na laktacje do szpitala. Ma pokrzywe i koper wlasnie oczywiscie sporo cukru ale po porodzie raczej nie bedzie mi przeszkadzać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny