WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabko żeby ten krem chociaż pomógł? Smarowałam tylko raz na początku jak tylko zauważyłam wieczorem to tak mnie piekło że myślałam że w nocy będę wstawać i się drugi raz myć. Ale jakoś wytrzymałam. A co do majtek to tylko z bawełny albo bawełna z domieszką bambusa.
Czasami myślę że w jakimś stopniu wiem co przeżywają dziewczyny po cc. Tak źle tak niedobrze. -
nick nieaktualnyMiśka*** wrote:Żabko żeby ten krem chociaż pomógł? Smarowałam tylko raz na początku jak tylko zauważyłam wieczorem to tak mnie piekło że myślałam że w nocy będę wstawać i się drugi raz myć. Ale jakoś wytrzymałam. A co do majtek to tylko z bawełny albo bawełna z domieszką bambusa.
Czasami myślę że w jakimś stopniu wiem co przeżywają dziewczyny po cc. Tak źle tak niedobrze.
wszystko idzie przeżyć.
Najgorsze że to badziewie "roztępy" nie znikają na zawsze tylko zostaje takie sito
A prawdę mówiąc nawet kremiki nie pomagają ich uniknąć.
Jak ktoś ma tendencje nie rozciągliwej skóry to nic go nie uchroni.
Można to nazwać pamiątką
Ja z córka mam na brzuchu kolo pępka ok cm i na pośladkach , boczkach i udach.
A teraz ani jednego odpukać ale jestem na diecie i przytyłam tylko 9kg -
Madziuuuula wrote:mój lekarz wziął 10 zł więcej za pobranie z dwóch dziurek...., zawieźć musiałam sama i oczywiście płacę za posiew. A U Was lekarze sami zawożą do labu?
U mnie lekarz pobrał w czasie wizyty, skasował normalnie jak za każdą wizytę nic nie dolicza.
Tylko zapytał czy jestem w stanie sama zawieźć do zakładu bakteriologii przy szpitalu.
Zawiozłam i tam mi powiedziano że wyniki są po 48 godzinach.
Koszt z dwóch dziurek to u nas 35zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska ja mam rozstępy na tyłku
i też mnie na początku bolały.
Ja odkąd je zauważyłam 2 razy dziennie smaruje bio oilem i teraz zabrzmi to jak reklama ale stały się prawie niewidoczne. Po posmarowaniu też szczypalo. Uważam ze szybka reakcja jest ważna. -
wrzucalam dzis zdjęcie brzucholka na Fb, ale wiem, ze niektóre z Was nie maja dostępu. A
Dlatego a co tampochwale sie i tu:
Miśka***, żabka04, alinka, Madziuuuula, Broszka, marta258, bbeczka91, Sabina, Macioszczyczka, Pysiaczek89, stardust87, mmargol, staraczka_85, bisacz, A_n_k_a_80, kamciaelcia, violett, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to pojadłam dziś .
Chyba grzesze ale ważne że cukry służa.
Zjadam makaron biały z serem białym i odrobinką cukru.
dojadłam sernika mniammmmmmm z biedry bo mi służy :-0
Junior fika i to zdrowo aż boli więc chyba mu smakuje
zaraz trzeba iść po córkę do przedszkola a potem plac zabaw zaliczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja się cieszę ze udało mi się dostać na NFZ i nie muszę płacić za nic.
Wróciłam z miasta udało mi się kupić termometr w super Pharma nie było butelek ani laktatorow elektrycznych także zamowie na internecie.
Zaraz kawka i tarta z bitą śmietaną i mascarpone
Za godzinkę powinnam mieć wyniki badań super ze w diagnot można w necie sprawdzić
-
Brzucholek tak maja opuścił mi sie jakieś 2 tyg temu. I codziennie widzę, ze jest niżej. Teraz żebym mogła wsunąć palec pod brzuch, to musze go delikatnie unieść
Ale Hanka sama nie wie w która stronę chce iść
Straszy, straszy od 24 tyg. i kiedy lekarz dał zielone światło - choć tak naprawdę fajnie ze jeszcze nie, bo każdy dzień to dodatkowe gramy, to pewnie skończy sie porodem planowanym 15.09.
Tylko te codzienne skurcze po kilka godzin z przerwami mnie wykończą. Aż boje sie juz wychodzić z domu. -
nick nieaktualnyTo i ja się pochwalę
Na dobry początek 37 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d71a3855ef53.jpg
Strój domowy hihihi oglądamy brzuchAJrin, Madziuuuula, marta258, Skali89, martta, Miśka***, Sabina, Macioszczyczka, Pysiaczek89, mmargol, bisacz, A_n_k_a_80, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, jak tam patrzę Żabka na Twój brzuszek, a jesteś dalej niż ja, to mój faktycznie jest bardzo nisko
Twój w ogóle taki zgrabniutki!
A strojem sie nie przejmujmój tez domowy - teraz to juz chodzę w zasadzie tylko w pidżamie, bo najwygodniej
a mój sie ze mnie śmieje
-
nick nieaktualnyAnna bo ja na diecie cukrzycowej i dlatego zgrabny i tam facet mieszka niby z chłopakami kobiety maja mniejszy brzuszek.
Z córka jak bylam w ciąży to byłam orka! tak byłam big baba
A teraz mam arbuza jak to mąż nazwał.
Brzuch mam obniżony bo juz mi każdy to mówi.
Może zdjęcie tez z dala zrobione .
No każda z nas jest inna