WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja po wizycie. Szyjki już nie mam, zaczyna się rozwarcie. Ale jak dr usłyszała moj kaszel i smarkanie, to się za głowę złapała. No i kończę ciążę z antybiotykiem. Mam nadzieję, że poczuję się lepiej zanim urodzę.
Od poniedziałku mam chodzić na ktgMadziuuuula, Pysiaczek89, żabka04, stardust87, bisacz, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja po wizycie. Szyjki już nie mam, zaczyna się rozwarcie. Ale jak dr usłyszała moj kaszel i smarkanie, to się za głowę złapała. No i kończę ciążę z antybiotykiem. Mam nadzieję, że poczuję się lepiej zanim urodzę.
Od poniedziałku mam chodzić na ktg
Zdrówka Ci życzę, jeszcze w takim razie nie rodz i wyzdrowiej -
U mnie gbs lekarz pobierał w poniedziałek, zostawia w laboratorium na miejscu w przychodni a później ktoś przyjeżdża po wszystkie probówki, wynik ma być w przyszłym tyg ale wizytę mam za 2 tyg więc wtedy odbiorę
Megg, gratuluję ślicznej i zdrowej córeczki
Dziewczyny szpitalne, trzymam za Was kciuki, na pewno będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabina
nie martw sie ja tez dzis antybiotyk dostalam na te nieszczesne drogi moczowe ehhhmam nadzieje ze jak go wezme to bedzis ok, i do konca ciazy dotrwam w spokoju
Wzięłam pierwszą dawkę i strasznie mnie rozłożyło... chyba pójdę spać -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ku%#% , właśnie się rozjechalam jak żaba:/ mokre panele plus klapki nie są dobrym połączeniem. Dobrze że nie wywaliłam na brzuch za to pachwina mnie boli
siedzę już na dupie do piątku, zachciało mi się sprzątać.
Posprzątasz jak wrócisz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela uważaj tam!
Sabina zdrówka życzę.
A my dzisiaj zaczynamy 40tc...
Rzadko coś piszę, ale organizuje młodemu czas, bo ciągle narzeka, że mu się nudzi.
Jutro rocznica... Może Hania zrobi nam prezent... <marzyciel>Sabina, marta258, martta, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja za gbs nic nie placilam ale mam pakiet w luxmedIe i tam robie wszystkie badania.
-
nick nieaktualnyU nas polędwiczki z sosem i kasza jaglana. Dla młodego wersja z makaronem.
Spaghetti było wczoraj.
U mnie mąż jak próbuje ugotować rosół to przeważnie o czymś zapomina.
GBS jako że chodzę na NFZ miałam za darmochę z dwóch dziurek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 14:43
-
Sabinko zdrówka, taka klamra, zaczynalas ciążę tez antybiotykiem jak ja prawda? Oby paskuda szybko odpuscila, a Karolek poczekal jeszcze parę dni!
Angela grzecznie na tylku do piątku, bez kombinowania!
Wróciłam do domu i ledwo zyje, musialam sie położyć tak brzuch boliSabina lubi tę wiadomość