WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Macioszczyczka wrote:Jak osioł... Niby znak z zodiaku Panna, ale bardziej z uporu Lwa przypomina. łażę, ćwiczę, pije herbaty, męża wzięłam w obroty... I kurde NIC
minimum 30 minut wieczorem;)
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Masowałam, ale na pewno nie 30 minut;p
-
Margol u mnie jedynym wskazaniem do cc jest wlasnie ulozenie posladkowe. Tylko ze ja wizyte mam jutro i mam sie umawiac na termin ciecia na wrzesien-wieksze prawdopodobienstwo ze fiknie:P
Twoja Emilka do piatku na pewno grzecznie wytrzyma na dupce:)
Ale sama jestem ciekawa jak to jest jak bede miala skierowanie na cc a Mlody sie przekreci-chyba siezaplacze znajac siebie i swoje hormony:P -
Broszka oby ona była taka grzeczna jak piszesz
czasami schowa główkę i ja już zmieniam pozycję, żeby sprawdzić gdzie ta głowa jest, bo się niepokojęalbo czkawkę jak ma to chyba tam echo idzie, bo z różnych stron ją czuję
jeszcze w brzuszku a już matkę stresuje
a hormony swoje też robią, dlatego się cieszę, że taki krótki czas już do piątku. Choć w zasadzie czekam już od 12 sierpnia, więc też spory kawałek czasu i codzienne szukanie głowy
-
Macioszczyczka wrote:Masowałam, ale na pewno nie 30 minut;p
Ja w poprzedniej ciąży tez miałam sobie robić masaż sutków. I faktycznie: seks + masaż i na drugi dzień poszło
Zreszta położna powiedziała, ze bedzie to atutem do karmienia, bo sutki nie bedą mnie tak bolały od pierwszego kontaktu z córa -
LewandowskaAnna wrote:Ja w poprzedniej ciąży tez miałam sobie robić masaż sutków. I faktycznie: seks + masaż i na drugi dzień poszło
Zreszta położna powiedziała, ze bedzie to atutem do karmienia, bo sutki nie bedą mnie tak bolały od pierwszego kontaktu z córa
masaż uwalnia oxytocynę przez co pojawiają się skurcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:a jeśli mogę wiedzieć w jakich dniach robiłaś ten masaż? zastanawiam się czy jest sens robić wcześniej niż okolice terminu
masaż uwalnia oxytocynę przez co pojawiają się skurcze
Córę dokładnie urodziłam w 39/1 tyg. dzień przed masaż - czyli w 39 tygRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Ja z masazem czekam jeszcze tydzień we wtorek mam ostatnie isg i zobaczymy co doktorek powie; ) Ale ze ja sie nastawilam na termin 1 wrzesnia to.za tydzien będzie szedl masaz i wszystko na S
-
LewandowskaAnna wrote:Ja w poprzedniej ciąży tez miałam sobie robić masaż sutków. I faktycznie: seks + masaż i na drugi dzień poszło
Zreszta położna powiedziała, ze bedzie to atutem do karmienia, bo sutki nie bedą mnie tak bolały od pierwszego kontaktu z córa
Twoja Tosia ma urodziny wtedy co ja
LewandowskaAnna lubi tę wiadomość
-
Dzis mnie 2 razy pogodnilo czyszczenie oczywiscie raz jak bylam w miesice na zakupach a teraz drugi raz jak poszlam z M na spacer wrrr...
Już mnie gania od tygodnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Wróciłam ledwo żywa ;-(
Uciekam bo mnie brzuch rozbolal i miałam jakiś ból odbyt?
Nie wiem czy on tak ugniatal tam czy co ale wymieklam i uciekam do domu.
Brzuch boli miesiączkowo
Zabcia mnie już od 3 dni tak boli :d
Ajrin mnie też gania, najlepsze jak właśnie gdzieś pójdę a tu zaczyna się przeszywac
-
Skali mam wrazenie ze ruch plus mały który tam buszuje pobudza perystaltykę bo co sie rusze to zaciskam poldupki.
-
nick nieaktualnyA mnie nic nie gania, szyjka siedzi cicho i na nic absolutnie się nie zapowiada, chyba, że jutro gin powie co innego.
Jestem już zmęczona a najbardziej drażni mnie to, że nie mogę porobić tego co lubię, ogródek mi zarasta a ja nie daję rady go opielić, męża tam nie angażuję bo ma milion swoich zajęć.
Wiecie co (przepraszam za taki opis) wczoraj ogarniałam się tam na dole i muszę powiedzieć, że wszystko mam tam obrzmiałe i zasinione ale najbardziej zadziwił mnie widok mojej szyjki, której normalnie nie widać, chyba młody jednak napiera w dół a ja tak bardzo nie czuję. -
nick nieaktualnyA ja się wystraszylam. Coś mi strzelilo w brzuchu, taki odgłos jakby guma balonowa pękła. Czytałam w necie ze taki odgłos jest jak pęcherz się przebija, ale ze mnie nic nie cieknie. Dziecko też standardowo aktywne, więc nie wiem co to.
A wizyta dopiero w przyszły czwartek. Nie lubię tego czekania. Na końcówce to bym wolała co tydzień chodzić, a nie tak jak teraz 2 tygodnie przerwy -
nick nieaktualny