WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zadzwoniłam do mojego gin i umówiłam sie na jutro na 15 na dodatkowa wizytę, bo nie podoba mi sie, ze juz od 3 dni mam kilkanaście skurczy w ciagu dnia trwających momentami ok. 20/30 sekund. Niech sprawdzi co z szyjka i rozwarciem, bo nie chciałabym przegapić momentu nagłego wcześniejszego cc.
Nie wyobrażam sobie strachu czy podczas porodu SN miałoby dojść do ponownego złamania kości łonowej.
Brzuchol jest tak nisko, ze nie mogę siedzieć wyprostowana bo aż boli.
Zobaczymy jutro
Póki co Hanka znowu sie przekręca i powoduje mi skurczetak wiec zaczyna sie... i pewnie skończy koło 2-3 w nocy
-
nick nieaktualnyAniu i u Ciebie to też jest taki ból miesiączkowy ale silniejszy? Jak to wygląda. Mnie boli tak co 5-8 min i po 30- 60 s i promieniuje do kręgosłupa. Chyba pójdę pod prysznic
Małą czuję bardzo nisko i też nie mogę siedzieć ani leżeć z podkulonymi nogami bo czuję że ją ścisnę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:30
-
Ja mam bardziej napięcia całego brzucha. Takie nagle twardnienie, którego ból ciągnie w szyjkę i odbyt.
U mnie trochę dłuższe te przerwy miedzy skurczami. Gdyby były takie jak u Ciebie to zapewne byłabym juz na IP, bo to moje drugie dziecię i poszłoby zapewne szybciej
Myszka ja na Twoim miejscu zeryfikowalabym to z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
Ja mam tylko napiety brzuch i bóle miesiaczkowe ale nic co by było regularne. Goraca kąpiel albo przejdzie a jesli to porod to tylko nasili i jedz na IP.
My wlasnie ogarnelismy kolyske dla mlodego i bujaczek oficjalnie przywoluje Ciebie Ignasiu masz juz wszedzie swój kacik zapraszamy na te strone do mamy i tatyBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekam juz u lekarza na moja kolej.
Ale co sie wkurzylam! Moj maz mial dzisiaj po pracy jechac prosto do dentysty na 17 i pozniej ze mna na wizyte. A ten dzwoni po 18 ze jeszcze jest sluzbowo w Warszawie bo sie przedluzylo i mowi ze pfzelozyl wizyte u dentysty na za tydzien.
Myslalam ze mnie szlak trafi bo zapomnial o wizycie, od razu sie zebralam i taxi wezwalam zeby sie nie spoznic, autobus zaden nie pasowal, co mi cisnienie podniosl, no jakby nie mogl wczesniej uprzedzic... zla jestemaz mi brzuch stwardnial z tego pospiechu i nie czuje glowki, jeszcze pewnie sie okaze jak na zlosc ze mala fiknela glowa do dolu wrr co za dzien
-
nick nieaktualnyChyba ciepła woda pomaga. Poleze sobie w wannie trochę i zobaczymy co bedzie później...poczuje sie jakby wody w wannie odeszły? To mnie teraz zastanawia...
PS: Mała kreci sie i wypina teraz tez ból czuje ale slabszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:02
-
Mysza tego to nie wiem chyba można nie poczuć... Ja tez sie wladowalam do wanny ciepla ale nie gorąca choć u mnie prócz twardego brzucha nic sie nie dzieje. Wanna w ostatnich miesiacach to zbawienie dla mnie
a mały zawsze fika
-
Mmargol ci faceci nie stresuj sie najwyzej sie chwile spoznisz. Ja jak wczoraj szybciej pomiedzy pietrami w pracy pobiegalammto tez brzuch ciagnie i boli do tego twardy jak skała pośpiech niewskazany.
-
Moj mlody dostal czkawke w wannie cala woda az faluje hehe
LewandowskaAnna, martta, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Sarcia jeszcze masz trochę czasu.
Uwierz mi gdybyś miała możliwość wybierać sn czy cc to byś wzięła cc.
Dasz radę zresztą nie masz wyboru.
Jak tam zakupy udane????
Wlasnie problem w tym ze mam wybor, bo lekarz mowi ze moge peobowac sn jesli chce i on wcale o cesarce mic nie mowi, tylko ja pomostaynich przemysleniach i wspomnieniu 1 porodu stwierdzilam ze mu powiem ze chce isc na ciecie niech mi wystawi papiery, bo on wychodzi z zalozenia ze ciac mozna zawzzeUlfenstein lubi tę wiadomość
-
A ja uparcie wzięłam się za wypielenie kwietnika przed domem bo juz się nie dało patrzeć i chciałam jeszcze nowe roślinki posadzić... po co mi to było... rwa kulszowa aż mi noga zdrętwiała... jak już mnie mąż pogonił żebym się położyła to musi być ciekawie...
-
nick nieaktualny
-
Miśka*** wrote:Żabko żeby ten krem chociaż pomógł? Smarowałam tylko raz na początku jak tylko zauważyłam wieczorem to tak mnie piekło że myślałam że w nocy będę wstawać i się drugi raz myć. Ale jakoś wytrzymałam. A co do majtek to tylko z bawełny albo bawełna z domieszką bambusa.
Czasami myślę że w jakimś stopniu wiem co przeżywają dziewczyny po cc. Tak źle tak niedobrze.
Ja smaruję religijnie od 5 tc i na razie żadnych rozstępów i nic nie swędzi... Trzymam kciuki, żeby się nie pojawiło. Moja mama ma, moja ciocia ma, moja babcia miała, więc genetycznie ja też powinnam..... -
żabka04 wrote:Mnie prawa strona żeber boli.
Oddychać nie mogę.
I leżałam nic nie robiłam.
Chyba junior mi gdzieś ciśnie?
Mnie też tak czasem boli a następnego dnia przechodzi. Tak sobię myślę, że to w nocy mi łobuz pouciska a potem cały dzień to odczuwam. Niech tam uciskażabka04 lubi tę wiadomość