X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam rozstępy na bokach, poszły mi dalej stare z etapu dojrzewania. Tendencję też mam do nich bo i uda i pośladki w białych cętkach. A teraz przez ciążę smarowałam się dwa razy dziennie i pomimo to wyszły i to dopiero niedawno. Już myślałam, że mnie ominą świeże cętki ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko się czyta z telefonu.
    Mmargol to na Twoim miejscu cieszyłabym się z tego cc:)
    a Ty Behemotka też masz cc?

Ksosia rozbawiłaś.mnie;)

Ja zostaję chyba mnie już nie wypuszcza, ale jaki plan nie wiem. Skurcze na ktg.nawet do 115% ale szyjka wysoko,.rozwarcia brak.

mmargol lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Broszka kluseczka jak się patrzy ;) powiedziałam mężowi, że będzie więcej ciała do kochania i że w niego poszła to się tylko zaśmiał :D
    Mąż obstawia, że będzie ważyła do 3,7 kg, a ja że pomiędzy 3,7-4 kg ;)
    Chociaż w sumie błąd może być i w drugą stronę, ale to chyba się rzadziej zdarza co? :)

Na pewno rzadziej... :) Ale jeśli CC, to chyba nawet lepiej, żeby była większa? Nie wiem, nie znam się z porodowego punktu widzenia, ale czytałam, że takie większe dzieciaczki troszkę lepiej znoszą nową rzeczywistość.

mmargol lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!!! Jak ja dałam radę to i Wy dacie... mam nadzieję, że Wasz poród będzie szybszy i "milszy" :)

Buziaki!

AJrin lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, oj, nie, u mnie czekamy na niespodziankę:) nie mam wskazań do cc. Wczoraj usłyszałam, że może chcieć wyjść przed terminem, ale w sumie to nic nie wiadomo.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim mamusiom które urodziły gratuluje
    Mi brzuch opadł a czop wypadł w niedziele faktycznie lepiej się oddycha ale za to ciągnie w pachwinach i kłuje w pochwie jakby mała miała zaraz rączkę wyciągnąć i mi pomachać położna mówi, że do 2 tygodni urodzę zobaczymy :) Wczoraj umyłam wszystkie okna i firanki mama i teściowa myślałam, że mnie zjedzą jak się o tym dowiedziały :P
    Ale teraz mam dylemat i potrzebuje Waszej porady maż ma nocki wiec go nie ma chce kupic Zazu szumisia, ale nie wiem który jest najlepszy dla dziewczynki:
    http://allegro.pl/zazu-przytulanka-szumiacy-mis-baby-sensor-promocja-i6443763392.html

w57vikgnszqgz528.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!!! Jak ja dałam radę to i Wy dacie... mam nadzieję, że Wasz poród będzie szybszy i "milszy" :)

Buziaki!

A jak dziewczynki?
    No i jak Ty się czujesz po zdjęciu szwów? Macie już swój samochód, czy ciągle taksówki? Bije od Ciebie optymizm!! Znaczy to, że hormony się uspokajają?

pirelka lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mi, popoludnie zlecialo na urodzinowych zakupach dla cory na sobotnie przyjecie, kupilam w, pepco naprawde fajny pajac dla malego taki cieplejszy blekitny moze ktoras z was bedzie chciala to sa po 39.90 w dwoch kolorach granatowym i blekitnym :)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja smaruje sie od poczatku olejem kokosowym i poki co rozstepow nie zarejestrowalam, chociaz duzo jeszcze przede mna. I nie wiem czy to dzialanie oleju kokosowego czy predyspozycje genetyczne. W kazdym badz razie jak brzuch posmaruje wieczorem to rano jest jeszcze fajnie nawilzony:)

Margol w piatek sie wszystko okaze! Ale masz fajnie ze to tuz tuz:) a z taka duza dziewczynka chyba latwiej bedzie sie obchodzic:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc, ja jakoś od kilku dni piję na te wieczorne smutki meliskę i póki co jest lepiej. Polecam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja kupiłam pieska, ale wszystkie są śliczne i myślę że każdy się nada. Pytanie który się Wam bardziej podoba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:00

Ania91 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na szczęście hormony nie buzuja chociaż, częściej mnie irytują co niektórzy.
    Dziś jestem gotowa włosy umalowane,schody zaliczyłam wraz ze spacerem 1,5 h, także mam nadzieję że ta aktywność się opłaca ze się jest na chodzie do porodu

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis ogolem mam nerwowy dzien , az mnie nosi i sie wsyztsko we mnie gotuje nie wiem skad mi sie to wzielo chyba jakis kryzys mnie dopadl, normalnie szok!~musze isc spac bo chodze i burcze do wszystkich juz sama siebie dzis mam dosyc;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dodatku bede musiala odwoloywac sie od decyzji ubepieczalnie meza bo za operacje 6 miesiecy chorobowego przyznali mu uwaga az 1 % uszczerbku na zdrowiu, bałwany! ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla to skurcze duże! Ale sa bolesne? Czujesz je???

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej powizytowe info: mały wazy miedzy 3-3,2. W środku rozwarcie na 1,5 cm ale szyjka długa. Tylko dzieki Wam upomnialam sie o badanie gbs i miałam pobranie z 2 dziurek za co zabulilam dodatkowo 100 zł.
    Z gorszych informacji to Kubuś ma pępowinę na szyi owiniętą dwukrotnie :( Jestem przerażona. Gina mówi ze moze sie okazać podczas porodu ze będzie trzeba zrobic cesarkę! A ja tak bardzo nie chcę najpierw sie wymęczyć a potem jeszcze być cięta! Tak bardzo nie chcę mieć cc :(
    Do tego panikuję ze młody mi sie udusi ta pępowiną :/ siedzę i ryczę z bezsilności. Kurwa ze tez na finiszu się zjebać musiało!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka kolezanka tak miala ze dziecko dwa razy pepowina owiniete probowala rodzic sn ale nie szło jej nie miala sily wypchac jak tetno spadlo szybkie cc i dopiero wtedy okazalomsie ze pepowina byla owinieta. Nie chce Ciebie straszyć ale pogadaj może z ginem czy nie kepiej odrazu cc.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Broszka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka bardzo mi przykro ze Cie to spotkalo...myslalam ze w takiej sytuacji z marszu kieruja na cc bez czekania. Rozumiem ze nie chcesz cc bo ja tez sie bronilam, ale to chyba najbezpieczniejsza opcja dla dziecka...

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli do środy nic sie nie ruszy samo to mam do niej dzwonić i zobaczymy co dalej. Najgorsza jest świadomość ze jak zle ocenię ruchliwość młodego to moze sie to wszystko zle skończyć :( To będzie najgorszy tydzień z możliwych :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 2151 2152 2153 2154 2155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ