WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam rozstępy na bokach, poszły mi dalej stare z etapu dojrzewania. Tendencję też mam do nich bo i uda i pośladki w białych cętkach. A teraz przez ciążę smarowałam się dwa razy dziennie i pomimo to wyszły i to dopiero niedawno. Już myślałam, że mnie ominą świeże cętki
-
nick nieaktualnyCiężko się czyta z telefonu.
Mmargol to na Twoim miejscu cieszyłabym się z tego cc:)
a Ty Behemotka też masz cc?
Ksosia rozbawiłaś.mnie;)
Ja zostaję chyba mnie już nie wypuszcza, ale jaki plan nie wiem. Skurcze na ktg.nawet do 115% ale szyjka wysoko,.rozwarcia brak.mmargol lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Broszka kluseczka jak się patrzy
powiedziałam mężowi, że będzie więcej ciała do kochania i że w niego poszła to się tylko zaśmiał
Mąż obstawia, że będzie ważyła do 3,7 kg, a ja że pomiędzy 3,7-4 kg
Chociaż w sumie błąd może być i w drugą stronę, ale to chyba się rzadziej zdarza co?
Na pewno rzadziej...Ale jeśli CC, to chyba nawet lepiej, żeby była większa? Nie wiem, nie znam się z porodowego punktu widzenia, ale czytałam, że takie większe dzieciaczki troszkę lepiej znoszą nową rzeczywistość.
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim mamusiom które urodziły gratuluje
Mi brzuch opadł a czop wypadł w niedziele faktycznie lepiej się oddycha ale za to ciągnie w pachwinach i kłuje w pochwie jakby mała miała zaraz rączkę wyciągnąć i mi pomachać położna mówi, że do 2 tygodni urodzę zobaczymyWczoraj umyłam wszystkie okna i firanki mama i teściowa myślałam, że mnie zjedzą jak się o tym dowiedziały
Ale teraz mam dylemat i potrzebuje Waszej porady maż ma nocki wiec go nie ma chce kupic Zazu szumisia, ale nie wiem który jest najlepszy dla dziewczynki:
http://allegro.pl/zazu-przytulanka-szumiacy-mis-baby-sensor-promocja-i6443763392.html
-
pirelka wrote:Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!!! Jak ja dałam radę to i Wy dacie... mam nadzieję, że Wasz poród będzie szybszy i "milszy"
Buziaki!
A jak dziewczynki?
No i jak Ty się czujesz po zdjęciu szwów? Macie już swój samochód, czy ciągle taksówki? Bije od Ciebie optymizm!! Znaczy to, że hormony się uspokajają?pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mi, popoludnie zlecialo na urodzinowych zakupach dla cory na sobotnie przyjecie, kupilam w, pepco naprawde fajny pajac dla malego taki cieplejszy blekitny moze ktoras z was bedzie chciala to sa po 39.90 w dwoch kolorach granatowym i blekitnym
-
A ja smaruje sie od poczatku olejem kokosowym i poki co rozstepow nie zarejestrowalam, chociaz duzo jeszcze przede mna. I nie wiem czy to dzialanie oleju kokosowego czy predyspozycje genetyczne. W kazdym badz razie jak brzuch posmaruje wieczorem to rano jest jeszcze fajnie nawilzony:)
Margol w piatek sie wszystko okaze! Ale masz fajnie ze to tuz tuz:) a z taka duza dziewczynka chyba latwiej bedzie sie obchodzic:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej powizytowe info: mały wazy miedzy 3-3,2. W środku rozwarcie na 1,5 cm ale szyjka długa. Tylko dzieki Wam upomnialam sie o badanie gbs i miałam pobranie z 2 dziurek za co zabulilam dodatkowo 100 zł.
Z gorszych informacji to Kubuś ma pępowinę na szyi owiniętą dwukrotnieJestem przerażona. Gina mówi ze moze sie okazać podczas porodu ze będzie trzeba zrobic cesarkę! A ja tak bardzo nie chcę najpierw sie wymęczyć a potem jeszcze być cięta! Tak bardzo nie chcę mieć cc
Do tego panikuję ze młody mi sie udusi ta pępowinąsiedzę i ryczę z bezsilności. Kurwa ze tez na finiszu się zjebać musiało!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka kolezanka tak miala ze dziecko dwa razy pepowina owiniete probowala rodzic sn ale nie szło jej nie miala sily wypchac jak tetno spadlo szybkie cc i dopiero wtedy okazalomsie ze pepowina byla owinieta. Nie chce Ciebie straszyć ale pogadaj może z ginem czy nie kepiej odrazu cc.
-
Jeśli do środy nic sie nie ruszy samo to mam do niej dzwonić i zobaczymy co dalej. Najgorsza jest świadomość ze jak zle ocenię ruchliwość młodego to moze sie to wszystko zle skończyć
To będzie najgorszy tydzień z możliwych
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia