WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza ja wyparzylam juz teraz bo jakos tak wstawialam wszystko na polke i odrazu czyscilam. Ale mysle ze to moze spokojnie poczekac
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa butelek narazie nie ruszam, przed pojsciem do szpitala jedna mala wyparze, i ta od laktatora i laktator ogarnę zeby wziac .. bo nie mam zamiaru znow z laktacja miec problemu, bo tym razem wolala bym postawic na kp a jak bedzie to sie okaze
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Nasza rzeczywistość w obrazkach
http://kobieceporady.pl/codzienne-problemy-kt-oacute-re-znaj%C4%85-tylko-kobiety-w-ci%C4%85%C5%BCy.-zgadzacie-si%C4%99
Ja wyparzyłam wszystko, butelki też. W razie gdyby trzeba było użyć.
Już coraz bliżej do sądnego usg...ech ciekawe co usłyszę.mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF dobrze ze wiecie co jakoś myślałam że kolki to troche inaczej wyglądają, jeny jak ja sie nie znam. No nic bede was bacznie śledzić i jak cos lekarz co by sie nie stresować.
-
Kurcze moje dziecko prócz wypinania wogole sie nie rusza od 2 dni. Ale wieczorem wypina sie raz w prawo dupcia idzie raz w lewo czuje raczki i glowke parcie wiec chyba nie ma co świrować ma poprostu mało miejsca.
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:A na stronce też mają ta promocję super pharm ?
Mam konto i kartę w super-pharm ale nie widzę żeby było można coś zamówić przez internet tak jak np w rossmannie. Wygląda na to że można tylko osobiście w sklepie stacjonarnym coś kupić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxik w końcu trafisz z mlekiem. Problemy z kupką i kolki polecam masaż brzuszka, termoforek na brzusio albo ciepła kąpiel ( moze nawet zrobi we wodzie). Wiem ze jestes wykończona ale to sie wszystko w końcu unormuje. Trzymam kciuki żeby mleko okazało sie strzałem w dziesiątke!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia