WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHania
wiesz co ci powiem ze ja juz przestalam go tlumaczyc , ma mozg to niech mysli nie widzi idota jak sie mecze z tymi bolami ze na czworaka chodze ?? To ktos kto ma pokolei wmglowie takich rzeczy nie mowi, doskonale wie ze z podwyzszonym crp i z ta sama imfekcja i 15 dniowym antybiottkiem lezelam w szpitalu 5 dnidosyc juz mam tego wzystkiego
-
Sarcia te chlopy takie sa
mój też nie raz coś palnie nie myśląc bi cos sobie w glowie zaplanował po swojemu i mu nie po drodze.
-
nick nieaktualnyA pojechala bym do lekarza od razu gdyby byl, a we wtorki nigdy go nie ma bo ma dyzur w zzpiralu zawsze w ten dzien, a chce jechac z rana a nie po poludniu dlatego ze wrazie co to mam szanse zrobic badania z rana i miec wyniki i juz wytluc ta infekcje, i ja mu mowie ze nie bede jezdzic do ginekologa z corka a ten głupio pieprzy a czemu nie, to dla mnie normalny czlowiek takiego czegos nie powie.kur×a chyba normalne ze zebym mogla jechac fo lekarza to dzieciak opieke mudi miec
a pozatym chociaz by sie wysilil i powiedzial jasne oczywiscie, mpgl zaproponowac ze zadzoni do jego ojca zebg chociazby podjechal do nas corke popilnowac a ja zebym mogla do lekarza skoczyc cokolwiek troche sie wysilic wystarczyale po co lepowj glupio pieprzyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 16:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszka
no wlasnie, a podejrzewam ze to jest nawrot tej samej diabelskiej infekcji co w czerwcubo znow te same bole mnie lapia ze nawet lezec nie moge i podejrzewam ze znow jakis durny antyniotyk bede musiala brac, chyba sie zalamie 3 w tej ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Twardan
Witaj kochana
Powiem ci szczerze tak
Twój Piotruś jest bardziej Piotrusiowy
Będąc już w domku na pewno swojego przedstawię dla cioc cukrzycowychWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 16:39
żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo, bez łaski zalatwilam sobie...tescie po 9 beda w okolicy to podjada do mnie malej popilnowac a ja skocze do lekarza sobie... bomdzwonilam pytac iz dyzuru bedzie w okolicy 9 u siebie, uff cale szczescie niechnzapisze jakied leki to sie meczyc nie bede bynajmniej
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Clexane mam zlecone
czemu ja a nie ta druga? ?
I gratulacj przy okazji
A ogolnie jak tak pykacie co chwile to juz tez mi sie chce!
Ale tez sie boje tego wszystkiego nowego.
Mam dzis taki power ze hej.
M mowi ze gdzies wyczytał, ze taki power tez zwiastuje ze juz blizej niz dalej
A ze wczoraj miałam dola i zwałkę to nie zauważył do teorii.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia oni tak mają
Mój wczoraj zamknął mi wieczorem balkon bo nie może być otwarty:-(
Żeby ktoś był wykapany to ok.
Mówię że mi duszno, tlenu brak to mi odpyskowal żebym na balkonie spała że żarty sobie stroje.
Udaje!
Wyluzuj brak słów czasami do nich.
Ale jak to im by się działo wiesz jakie pretensje i żale by były do twojej osoby?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 16:44
-
nick nieaktualny