X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale badają mi Piotrusia - bo. .. cyca nie chce! !!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sarcia
    Mnie zjadł stres po prostu i to wyszło na niekorzyść ale komplikacji większych nie było

Noo stres to napewno jest na maksa, ja dlatefo w tej kwestii sie nie madruje na ten temat bo ja napewno tez zesrana bede jak lekarz przyjdzie i powie ze na blok mam isc to bede sie trzasc jak galareta pewnie :) ale namwazniejsze zebysmy z malenstwem byli razem a po cc jakos sie ogarne, no u ciebie to tez 2 lata odstepu to dosyc swieze tam wszystko jeszcze bylo, a ja 4 lata po operacji to mysle ze tez bedzie im latwiej chyba :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zgadnijcie co było przyczyną ułożenia miednicowego? !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

Hmm pojecia nie mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ale badają mi Piotrusia - bo. .. cyca nie chce! !!
    Może się najadł przed wyjściem

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    I zgadnijcie co było przyczyną ułożenia miednicowego? !
    krótka pępowina?

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka80

Mi hemoroidy popekaly jak najzwyczajniej w swiecie sie wyproznialam, okropnt bol i zaraz krew poleciala i bylo po hemoroidach wkoncu to zylak odbytu, ale nie sadze zeby to bylo wskazaniem do cc, chociaz lekarzem nie jestem, ale co najwyzej ten hemoroid peknie i bedize po nim

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ci historia cyca nie chce ?no nie juz od malego wybrzydza ?? :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Mysza ja wczoraj usłyszałam nawet od ortopedy,ze nie jest to normalne i tak byc nie powinno. No nic wazne,ze ktos mi sie tym zajął, bo ja bylam pewna na 100% ze taka dolegliwość to norma i jakos tam z dnia na dzien sobie z tym żyłam.
    Malutka mój gin twierdził ze to normalne i mnie nie badał u mnie na szczescie przeszlo po 3 dniach i az takiej tragedii nie mialam choć podobnie bol okropny przy obracaniu z boku na bok do tego strzelanie a siadanie po nocy tragedia i ból jak bym miala sie rozkraczyc. Ale na dzien dzisiejszy mam delikatne pobilewanie obracam sie bez problemu czasem cos strzeli ale juz nie tak głośno.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Bardzo krótka i bardzo bardzo gruba
    Az lekarze o tym ze mną rozwiali
    Mówili że 5 x grubsza od porannej pepowiny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Z tym cycem mam akcje dokładnie jak z Emilka
    I położna niezadowolona :D "poskarzyla się " neonatologowi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a to Cie proszę na kogo na Piotrusia się poskarżyła, niegrzeczny, bo nie chce jeść? Ech
    A z tą pępowiną to ciekawe, nie wiedziałam, że tak może być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no widzisz kurcze, ale moze zmieni mu sie humor i bedzie jadl cycka :) Faceci to od malego niezdecydowani sa ja widze xD ja ci powiem ze moje dziecko mialo dobry odruch ssania i ona by piers jadla, ale przez to ze ja bylam po cc pigułom nie chcialo sie jej przynopsic to mi malpy ja dokarmialy a pozniej ona nie chciala jesc no bo z cycka musi sie napracowac a z butli leci samo, ale tym razem bede sie upierac ze maja mi go przynosic tyle razy ile bedzie trzeba.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    U mnie z pepowina drugi raz tak :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Gratulacje!!!!! Piotruś jest ślicznym Bobaskiem ❤️

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie dałam na oko :-D Młody dalej śpi, a to się często nie zdarza ;) Liw zjadła z jednego cycka i poszła spać dalej :) a mama się nudzi ;)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysięgam, że gdy już urodzę... i skończę karmić piersią to się napierdolę!
    PRzepraszam za wyrazenie... ale ja sie nigdy tak nie stresowałam... Chodze naburmuszona, nie usmiecham się... sama sobą jestem zmęczona...

Ginka tez by chciala zebym urodziła, bo jak twierdzi mialaby spokojniejszy sen na urlopie...

Troszkę jej "dowaliłam", chociaz było to w żartach, bo powiedziałam "wie Pani ze statystyczna polka rodzi w sierpniu lub wrzesniu?", na co lekarka, ze to prawda ze wiecej ciaz ma w tym okresie, a ja do niej "to dlaczego wybrała sobie pani taka date urlopu? Nie lepiej bylo w lipcu albo pazdzierniku???" Posmialysmy sie z tego, ale naprawde mi smutno ze jej nie bedzie... :(
    I tak jak mowilam.. jesli nie urodzę za tydzień (31.08) idę na wywołanie 5.09.

Sarcia bardzo mozliwe ze Tosiek chce byc wrzesniowy, ale mogl wziac pod uwage ze jego opiekunka medyczna idzie na urlop :)

Ja nie bede miala serca zeby jej zawalac glowe podczas urlopu (moj maz ma swoja dzialalnosc i wiem jak bardzo mnie to wkurza, ze telefony ciagle daja, ona ma podobnie i jej maz sie denerwuje), ale powiedziala ze i tak bedzie sie dowiadywac.

AJrin, Ulfenstein, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no widzisz u mnie znow moja corka byla ulozona w sposob "twarz spod spojenia lonowego" wiec co z tego ze sie obrocila jak nie w ta storne, dodatkowo dowiedzialam sie wtedy ze mam genetycznie zwezona miednice w srodku i szyjke niepodatna na roziweranie, dobrze ze mamy XXI wiek i medycyna jest taka madra i sa inne sposoby na rozwiazanie ciazy.

No teraz moje drugie dziecko niby dobrze ulozone, ale co z tego jak przez patologie miednicy i szyjki i tak go sn nie urodze pewnie... ehhh co zrobic

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

nie martw sie ja juz zapowiedzilam ze sie napije jak tylko bedzie mozliwosc :D bo dokladnie sama ze soba sie mecze jestm kasliwa, opryskliwa, mine mam jak kura na grzedzie w ogole sie nie usmiecham i wygladam jak jakis lump mimo tego ze dbam o siebie to sie sama nie podobam!! jakies wory pod oczami, pryszcze, gruba jak beczka jestem , wyszly mi zylaki i celulit na nogach co jesczze!! ;/

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Anka80

Mi hemoroidy popekaly jak najzwyczajniej w swiecie sie wyproznialam, okropnt bol i zaraz krew poleciala i bylo po hemoroidach wkoncu to zylak odbytu, ale nie sadze zeby to bylo wskazaniem do cc, chociaz lekarzem nie jestem, ale co najwyzej ten hemoroid peknie i bedize po nim
    Buu to musi tez bolec takie pekniecie. To sie potem samo zasklepia?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 2132 2133 2134 2135 2136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ