WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
Mnie zjadł stres po prostu i to wyszło na niekorzyść ale komplikacji większych nie było
Noo stres to napewno jest na maksa, ja dlatefo w tej kwestii sie nie madruje na ten temat bo ja napewno tez zesrana bede jak lekarz przyjdzie i powie ze na blok mam isc to bede sie trzasc jak galareta pewnieale namwazniejsze zebysmy z malenstwem byli razem a po cc jakos sie ogarne, no u ciebie to tez 2 lata odstepu to dosyc swieze tam wszystko jeszcze bylo, a ja 4 lata po operacji to mysle ze tez bedzie im latwiej chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka80
Mi hemoroidy popekaly jak najzwyczajniej w swiecie sie wyproznialam, okropnt bol i zaraz krew poleciala i bylo po hemoroidach wkoncu to zylak odbytu, ale nie sadze zeby to bylo wskazaniem do cc, chociaz lekarzem nie jestem, ale co najwyzej ten hemoroid peknie i bedize po nim -
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Mysza ja wczoraj usłyszałam nawet od ortopedy,ze nie jest to normalne i tak byc nie powinno. No nic wazne,ze ktos mi sie tym zajął, bo ja bylam pewna na 100% ze taka dolegliwość to norma i jakos tam z dnia na dzien sobie z tym żyłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya no widzisz kurcze, ale moze zmieni mu sie humor i bedzie jadl cycka
Faceci to od malego niezdecydowani sa ja widze xD ja ci powiem ze moje dziecko mialo dobry odruch ssania i ona by piers jadla, ale przez to ze ja bylam po cc pigułom nie chcialo sie jej przynopsic to mi malpy ja dokarmialy a pozniej ona nie chciala jesc no bo z cycka musi sie napracowac a z butli leci samo, ale tym razem bede sie upierac ze maja mi go przynosic tyle razy ile bedzie trzeba.
-
nick nieaktualnyPrzysięgam, że gdy już urodzę... i skończę karmić piersią to się napierdolę!
PRzepraszam za wyrazenie... ale ja sie nigdy tak nie stresowałam... Chodze naburmuszona, nie usmiecham się... sama sobą jestem zmęczona...
Ginka tez by chciala zebym urodziła, bo jak twierdzi mialaby spokojniejszy sen na urlopie...
Troszkę jej "dowaliłam", chociaz było to w żartach, bo powiedziałam "wie Pani ze statystyczna polka rodzi w sierpniu lub wrzesniu?", na co lekarka, ze to prawda ze wiecej ciaz ma w tym okresie, a ja do niej "to dlaczego wybrała sobie pani taka date urlopu? Nie lepiej bylo w lipcu albo pazdzierniku???" Posmialysmy sie z tego, ale naprawde mi smutno ze jej nie bedzie...
I tak jak mowilam.. jesli nie urodzę za tydzień (31.08) idę na wywołanie 5.09.
Sarcia bardzo mozliwe ze Tosiek chce byc wrzesniowy, ale mogl wziac pod uwage ze jego opiekunka medyczna idzie na urlop
Ja nie bede miala serca zeby jej zawalac glowe podczas urlopu (moj maz ma swoja dzialalnosc i wiem jak bardzo mnie to wkurza, ze telefony ciagle daja, ona ma podobnie i jej maz sie denerwuje), ale powiedziala ze i tak bedzie sie dowiadywac.AJrin, Ulfenstein, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no widzisz u mnie znow moja corka byla ulozona w sposob "twarz spod spojenia lonowego" wiec co z tego ze sie obrocila jak nie w ta storne, dodatkowo dowiedzialam sie wtedy ze mam genetycznie zwezona miednice w srodku i szyjke niepodatna na roziweranie, dobrze ze mamy XXI wiek i medycyna jest taka madra i sa inne sposoby na rozwiazanie ciazy.
No teraz moje drugie dziecko niby dobrze ulozone, ale co z tego jak przez patologie miednicy i szyjki i tak go sn nie urodze pewnie... ehhh co zrobic -
nick nieaktualnyKsosia
nie martw sie ja juz zapowiedzilam ze sie napije jak tylko bedzie mozliwoscbo dokladnie sama ze soba sie mecze jestm kasliwa, opryskliwa, mine mam jak kura na grzedzie w ogole sie nie usmiecham i wygladam jak jakis lump mimo tego ze dbam o siebie to sie sama nie podobam!! jakies wory pod oczami, pryszcze, gruba jak beczka jestem , wyszly mi zylaki i celulit na nogach co jesczze!! ;/
-
sarcia123 wrote:Anka80
Mi hemoroidy popekaly jak najzwyczajniej w swiecie sie wyproznialam, okropnt bol i zaraz krew poleciala i bylo po hemoroidach wkoncu to zylak odbytu, ale nie sadze zeby to bylo wskazaniem do cc, chociaz lekarzem nie jestem, ale co najwyzej ten hemoroid peknie i bedize po nim