WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mmargol a to Ciebie tnie Twój lekarz? Super
Foxik a może za duża dziura w smoku i synek za lapczywie musi łykac, a potem chlusta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Mam apetyt cały czas na ser biały
Wczoraj jadłam na słono, dzisiaj rano na słodko z dżemem, a na obiad naleśniki z serem he he
Kornelia ja od 5 miesiacy codziennie na kolacje jem ser bialy na slono ze smietanka szcsupiorem i rzodkiewka a dla odmiany pomidory ze smietana rzodkiewka i szczypiorem takze spkko to normalneKornelia85 lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Agatia
a przed cc to normalnie jak sie przychodzi to sie lezy na ginekologii czy na tej przedporodowej sali ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 14:09
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Dzień dobry.
Dziewczyny tabletki nie pomagają na cisnienie.CRP znowu wzrosło mimo brania.antybiotyku.7 dzień w szpitalu.Będą na dniach kończyć ciążę.Martwie się po ja mam miesiąc do terminu jeszcze.Mały w przeciągu 4dni przybrał na wadze 900g
Strazaczka jestes w dobrych rekach, nie zamartwiaj sie na zapas krzywdy wam w szpiralu zrobic nie dadza, wszystko w trosce o ciebie i malefo nawet jesli sie traz urodzi to samodzielnie dzieckojuz sobie poradzi. Glowa do gory !Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Hej laski jestem po zdjęciu szwów.
Mmargol Twój doktorek mi zdejmował w poradni. Śmiał się, że ktoś mi niezłe sznyty zrobił po długim week, więc pewnie rączka się trzęsładowcipniś
A tak w ogóle powiedział, że goi się, jak na psie
Szukam chusty do noszenia Małej, ale chcę kupić używaną, żeby była już miękka i wyrobionazaczynam posiadowke przy necie, póki Liw śpi
Moja sąsiadka chce sprzedać swoją. Może poproszę ją żeby wystawiła na OLX i prześle Ci linka
-
Kornelia ja też bardzo dużo nabiału jem i to praktycznie przez całą ciążę
śniadanie to różnego rodzaju płatki, kolacja buła z białym serem i miodem, często gęsto kakao, jogurty naturalne, naleśniki z twarogiem, pierogi z twarogiem. Jak czegoś tego typu nie zjem w ciągu dnia to aż mam niedosyt, zwłaszcza jak mąż mi mleko wykończy to jestem rozczarowana
Strazaczka oby wszystko było dobrze, lekarze już wiedzą co robić żeby zapewnić bezpieczeństwo i Tobie i małemu, nie martw się, wszystko będzie dobrze!
Strazaczka1990, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka ja też kiedyś ginowi skarżyłam się, coś naciskał bolało strasznie, też wtedy coś pod palcem wyczuwał, ale to było jakiś czas temu i wspomniał tylko, że jakby było źle to wtedy się wcześniej rozwiązuje. Ale ja jak to ja, że nie jest źle, daję radę itp. Później na jakiś czas ból bardzo, bardzo zelżał, a od jakiegoś czasu jest znowu. Chyba go tym razem przycisnę, żeby się tym zainteresował. No i może zapiszę się do ortopedy. W sumie nic mnie to nie kosztuje. Dobrze, że napisałaś!
LRF współczuję Ci stresu, nic nie doradzę, bo doświadczenia zero, ale na pewno nie możesz siebie obwiniać! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Mały w przeciągu 4dni przybrał na wadze 900g
Jesteś pewna???????
kamcia, nie wszyscy są na fb
Nie bądź małpa, wyślij jakiś znak
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość