X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ale żeby znowu wrócić do szpitala :(
    tego się boję, czemu było dobrze i nagle wszystko się schrzaniło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

jesli szpital bedzie konieczny to trudno, zdrowko i bezpiexzenstwo malego najwazniejsze. Pojedz najpoerw do lekarza i zobacz co ci powie. Glowa do gory mamuska

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi jeszcze nie odbiera, zapłaczę się zaraz.
    W przychodni głuche telefony...

k.. co ze mnie za matka, która nie potrafi pomóc własnemu dziecku :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 13:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    sarcia, jestem sama w domu, będę musiała zadzwonić po taxi chyba, lub poczekać na szwagra, który kończy pracę o 14:00, niby w szpitalu to samo mleko dostawał, a ja jestem na skaju wyczerpania :(

a czy możesz zadzwonić do przychodni i umówić wizytę domową???????
    Może tak się da.
    A jak nie to jedz taxi i zapytaj pediatrę co dalej.
    Nie fajnie wrócić do szpitala.
    A mm pewnie innego nie maja. :-(

Co do mm.
    W szpitalu synek przyjmował było ok bo organizm się przyzwyczajał dlatego nie było takich cyrków.
    Ja jestem za tym ze trzeba mu mm zmienić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Mąż mi jeszcze nie odbiera, zapłaczę się zaraz.
    W przychodni głuche telefony...

k.. co ze mnie za matka, która nie potrafi pomóc własnemu dziecku :(

wyluzuj mamuśka.
    To są takie sytuacje w których trzeba wdech wydech i się skupić!!!!!
    Małmu sie nic nie dzieje teraz tzn nie zadławił ię itp.
    A ty bierz telefon i dzwoń bezustannie do przychodni niech jaki kolwiek lekarz go obejrzy jak nie ma twojego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jesteś kochającą wspaniłą matką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprostu nie odbieraja bo teraz nie mogą!
    Zaraz się wszystko unormuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie, bez roznicy jaki pediatra go obejrzy a jak cos wez takse i smignij do lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podskoczymy do przychodni tylko muszę czekać ok godzinki, aż ktoś przyjedzie a jak nie to biorę taksówkę, wolę nie myśleć co by było gdybym go akurat na ręce nie wzięła, a w nocy się nie obudziła i nie przeturlała na bok :( teraz niby śpi, ale widać że bardzo niespokojnie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:52

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziś dla odmiany nie dobrze. Byłam na mieście a teraz leżę i obserwuje co z brzuchem bo mi spinal się ale wg mnie to nie skurcze

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

dokladnie, odpedz wszystkie zle mysli, bo to ci do niczego nie, potrzebne przeciez nie jestes wrozka zeby wiedziec co mu dolega, male dziecimczesto cos boli, stekaja, ulewaja, maja zatwardzenie i to przeciez nie z naszej winy bo wiadomo ze, dla dziecka, nikt zle nie chce.

Od teho sa lekarze, zeby nam pomoc zwlaszcze ze to ywoje pierwsze dziecko i w, dodatku wczesniak a nikt alfa i omega nie jest . Spokojnie wszysyko bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstawilam ziemniaki, dzisiaj robie obiad byle jaki bo sily na jic nie mam czuli jajko sadzone, ziemniaki i marchewka gotowana z maslem i bulka tarta a co raz nie zawsze :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Hej laski jestem po zdjęciu szwów.
    Mmargol Twój doktorek mi zdejmował w poradni. Śmiał się, że ktoś mi niezłe sznyty zrobił po długim week, więc pewnie rączka się trzęsła :-D dowcipniś ;)
    A tak w ogóle powiedział, że goi się, jak na psie ;)

Szukam chusty do noszenia Małej, ale chcę kupić używaną, żeby była już miękka i wyrobiona :) zaczynam posiadowke przy necie, póki Liw śpi :)
    Hehe no właśnie taki z niego dowcipniś ;) niech tylko mu się nie zatrzęsie w piątek ;) w sumie dobrze, że nie poniedziałek po weekendzie :D

Malutka współczuję, tak na prawdę to chyba nikt tego nie bada profilaktycznie? ciekawe jak często się to zdarza...

LRF spokojnie, jesteś dobrą mamą, która się troszczy o swojego synka i chce dla niego jak najlepiej, w pozostałych kwestiach nie będę się wypowiadać, bo się zwyczajnie nie znam

U mnie trwa jeszcze prasowanie ostatniej dostawy ciuszków ;) chociaż myśli mam jak zająć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 13:52

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram się myśleć pozytywnie, nie wiem co mu teraz dać do jedzenia, żeby nie zaszkodziło przed pójściem do lekarza :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku nie rób sobie wyrzutów, że zła z Ciebie mama !!! Jesteś dla Fifiego najlepszą mamą, która go kocha nad życie i nieba mu przychyli. A to, że dzidziol ma jakieś trudności, to nie Twoja wina !!!robisz wszystko, żeby mu pomóc

Sarcia u nas ekspresowo zdejmuja szwy :) od razu mi lepiej, bo nic nie ciągnie. Jeszcze strupki niech odpadną i będzie luks malina :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia a na zdjęcie szwów to trzeba się umówić na godzinę w przychodni czy tak z biegu?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol a to Ciebie tnie Twój lekarz? Super :)

Foxik a może za duża dziura w smoku i synek za lapczywie musi łykac, a potem chlusta?

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, też się cieszę, że to on :) Jak się go o to pytałam na ostatniej wizycie czy on będzie robił cc, to odpowiedział "ależ oczywiście!" :D
    Jutro wieczorem mam kontrolę czy młoda się nie przekręciła i poznam wszystkie szczegóły na którą godzinę itp. Stresik już jest ;)

Broszka, Strazaczka1990, żabka04, bisacz lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Agatia a na zdjęcie szwów to trzeba się umówić na godzinę w przychodni czy tak z biegu?
    W wypisie masz podany dzień i godziner wizyty w Poradni :)

mmargol lubi tę wiadomość

‹‹ 2129 2130 2131 2132 2133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ