WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:sarcia, jestem sama w domu, będę musiała zadzwonić po taxi chyba, lub poczekać na szwagra, który kończy pracę o 14:00, niby w szpitalu to samo mleko dostawał, a ja jestem na skaju wyczerpania
a czy możesz zadzwonić do przychodni i umówić wizytę domową???????
Może tak się da.
A jak nie to jedz taxi i zapytaj pediatrę co dalej.
Nie fajnie wrócić do szpitala.
A mm pewnie innego nie maja.
Co do mm.
W szpitalu synek przyjmował było ok bo organizm się przyzwyczajał dlatego nie było takich cyrków.
Ja jestem za tym ze trzeba mu mm zmienić.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Mąż mi jeszcze nie odbiera, zapłaczę się zaraz.
W przychodni głuche telefony...
k.. co ze mnie za matka, która nie potrafi pomóc własnemu dziecku
wyluzuj mamuśka.
To są takie sytuacje w których trzeba wdech wydech i się skupić!!!!!
Małmu sie nic nie dzieje teraz tzn nie zadławił ię itp.
A ty bierz telefon i dzwoń bezustannie do przychodni niech jaki kolwiek lekarz go obejrzy jak nie ma twojego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodskoczymy do przychodni tylko muszę czekać ok godzinki, aż ktoś przyjedzie a jak nie to biorę taksówkę, wolę nie myśleć co by było gdybym go akurat na ręce nie wzięła, a w nocy się nie obudziła i nie przeturlała na bok
teraz niby śpi, ale widać że bardzo niespokojnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf
dokladnie, odpedz wszystkie zle mysli, bo to ci do niczego nie, potrzebne przeciez nie jestes wrozka zeby wiedziec co mu dolega, male dziecimczesto cos boli, stekaja, ulewaja, maja zatwardzenie i to przeciez nie z naszej winy bo wiadomo ze, dla dziecka, nikt zle nie chce.
Od teho sa lekarze, zeby nam pomoc zwlaszcze ze to ywoje pierwsze dziecko i w, dodatku wczesniak a nikt alfa i omega nie jest . Spokojnie wszysyko bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Hej laski jestem po zdjęciu szwów.
Mmargol Twój doktorek mi zdejmował w poradni. Śmiał się, że ktoś mi niezłe sznyty zrobił po długim week, więc pewnie rączka się trzęsładowcipniś
A tak w ogóle powiedział, że goi się, jak na psie
Szukam chusty do noszenia Małej, ale chcę kupić używaną, żeby była już miękka i wyrobionazaczynam posiadowke przy necie, póki Liw śpi
niech tylko mu się nie zatrzęsie w piątek
w sumie dobrze, że nie poniedziałek po weekendzie
Malutka współczuję, tak na prawdę to chyba nikt tego nie bada profilaktycznie? ciekawe jak często się to zdarza...
LRF spokojnie, jesteś dobrą mamą, która się troszczy o swojego synka i chce dla niego jak najlepiej, w pozostałych kwestiach nie będę się wypowiadać, bo się zwyczajnie nie znam
U mnie trwa jeszcze prasowanie ostatniej dostawy ciuszkówchociaż myśli mam jak zająć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 13:52
-
nick nieaktualny
-
Foxiku nie rób sobie wyrzutów, że zła z Ciebie mama !!! Jesteś dla Fifiego najlepszą mamą, która go kocha nad życie i nieba mu przychyli. A to, że dzidziol ma jakieś trudności, to nie Twoja wina !!!robisz wszystko, żeby mu pomóc
Sarcia u nas ekspresowo zdejmuja szwyod razu mi lepiej, bo nic nie ciągnie. Jeszcze strupki niech odpadną i będzie luks malina
-
Agatia, też się cieszę, że to on
Jak się go o to pytałam na ostatniej wizycie czy on będzie robił cc, to odpowiedział "ależ oczywiście!"
Jutro wieczorem mam kontrolę czy młoda się nie przekręciła i poznam wszystkie szczegóły na którą godzinę itp. Stresik już jestBroszka, Strazaczka1990, żabka04, bisacz lubią tę wiadomość