WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia ja mniej więcej w Twoich tygodniach miałam podobnie, potrafiło naprawdę mocno bolec. okazało sie ze to przez rozciąganie sie macicy (podczas tych boli byłam podłączona do ktg i ani jednego skurczybyka). Potem przeszło i teraz znowu zaczyna wracać.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po cc lezalam dobe, dopiero pp ty, czasie pomogli mi wstac, z mezem pozzlam sie wykapac i corke mi przywozili i kladli na cycka zebym ja nakarmila, i tez dopiero przy sobie ja mialam na nastepny dzien jak juz wstalam, ale tym razem jak pojde tombym chciala zeby po operacji przelozyli mnie na lozko takie pilotem i regulowaniem go automatycznie bo po cc te zwykle lozka to jest po prostu koszmar
-
Arturek grzecznie bawi sie w żłobku a ja wyszłam po zakupy pierwszej potrzeby czytaj: chleb i bluzeczkę
znalazłam taką śliczną granatową w serduszka na guziki. Będzie idealna do karmienia
nie pamiętam już kiedy miałam taką chwilę dla siebie
polubiłam żłobek. Mam równo miesiąc odpoczynku przed porodem albo mniej:P potrzebuje tego jak powietrza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:38
bbeczka91, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHania
mnie jak juz tam przyjma to obadam jakie wyrko bede miala i zapytam pollznych czy moga mi zamienic z takim na pilota jesli akurat na danej sali nie bedzie..
No wiem cos na ten temat..miedojz ze wstawanie pol godziny to jeszcze durne miny plloznych bo dziecko za dlugo placze...idiotki pamietam jak mnie wkurzaly i mala plakala to zarz lrzylazly i glupie komemtarze lrawily zamiast pomoc mi wstac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka dzięki za odpowiedz. Kurcze, to niefajnie bardzo
musisz sie strasznie męczyc. Ja objawy wlasnie mam podobne, zwlaszcza w nocy, ale nie strzela mi nic i chyba nie wyczuwam zadnej przerwy.
No nic, wizyte mam za tydzien, ale jak do piatku nie przejdzie to pojde do gina i niech sprawdzi co trzeba, najwyzej tez odwiedze ortopede.
Myslalam, ze koncowka ciazy juz bedzie laskawsza, a tu takie rzeczy. -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Violett przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje,ale nie wchodziłam na bbf
U mnie jest tragicznie z tym spojeniem,kazdy ruch mnie boli,nie moge za bardzo chodzić,w nocy przewrócenie sie z boku na bok jest dla mnie walką i trwa ok 5 minut. Strzela mi dosc glosno w trakcie przerwotu na bok. Rano jak wstaje to z pozycji leżącej dojsc do siedzącej graniczy z cudem,a bol niemiłosierny i czuje jak caly ciezar dziecka uciska i spływa na podwozie do miednicy. A tak wciagu dnia stawianie krokow wiaze sie z bolem. Badał mnie wczoraj ortopeda i cos mowil o niestabilności miednicy i musze usg spojenia zrobic. U mnie czuc pod palcami na spojeniu taka jakby szczelinę/dziure na ok 5cm,takie rozejście na srodku. -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Boje sie chodzic zeby gdzies przypadkiem po drodze nóg nie zgubic
ale lezec tez nie moge,bo jak to sie zastoi to pozniej nie da sie rozchodzić. Juz nawet nie wiem jak spac zeby choc troszke sobie ulżyć. Biodra bola jakbym miala odleżyny
no i mamy kolejne wskazanie do CC
-
nick nieaktualny