X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, po jakimś czasie, w szpitalu od czwartku był na tym MM i nic podobnego nie miało miejsca
    AJrin, też się zastanawiałam nad tą opcją, że to taka reakcja na bodźce, znowu się zbyt dużo dla Małego Człowieczka dzieje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 09:03

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja kilka dni temu mialam tak samo przekrecenie sie w nocy bylo tak bolesne ze lapalam sie za rame łóżka inaczej nie dawalam rady. Najgorsze bylo wstanie bo musialam usiąść a to już w ogóle myslalam ze sie rozpadne ibiodra sie rozejda. Trwalo to kilka dni i chwilowo odpuściło. Mysle ze to kwestia przygotowania do porodu i rozchodzenia sie miednicy ale uczucie okropne zastanawialam sie jak ja urodze sn jak nie moge sie w lozku przekrecic ani siadać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, ja tez juz zaczelam sie zastanawiac jak mam urodzic z takimi bolami. Moze bedzie tak jak u Ciebie i mi przejdzie. Jak nie to chyba wybiore sie do lekarza, bo to masakra jakas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nawet nie wiem czy do ginekologa czy ortopedy?

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie koleżanka tak miala że na początku spoko a potem coś nie pasowało i kupiła ten Comfort bebilon bo on ponoć jest lagodniejszy tak mi to tłumaczyła

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuszek wczesniaczka pewnie potrzebuje więcej czasu na przyzwyczajenie sie do danego jedzonka. Zobaczysz czy sytuacja będzie sie powtarzać to wtedy do pediatry i moze on jakieś mleczko dobierze. Mój Kacper mimo ze było kp to i kolki były i chlustanie. Dzieci i ich brzuszki musza sie przyzwyczaić.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli krocze od 2 dni i jest tak napuchniete ze nie wiem. Jak leżę to mnie już boli, a jak wstaje to w ogóle... noc to też ciężka sprawa, bo przywracanie z boku na bok to koszmar

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja mialam to tydzien temu przeszlo po jakis 3 dniach jesli u Ciebir tak nie bedzie to idz pewnie najpier do gina a pozniej ortopeda. Bo noestety to moze byc objaw rozejscia spojenia a wtedy to na bank nie przejdzie. Mi do tego strasznie strzelaly biodra przy przekrecanou sie tak ze bylo glosno slychac trzaski.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pediatry mieliśmy iść na kontrolę za tydzień od wyjścia, ale w poniedziałki i po wolnym zawsze jest więcej chorych dzieci, więc może wybierzemy się w piątek?

Dla mnie dobór MM jest straszny, takie eksperymentowanie na dzieciaczku :(
    ale co zrobić jak własnego mleka jest niewiele?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja bym zmieniła mm na enfamil typowy na ulewanie czyt. Chlustanie i nie będzie prezenia itp.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ostatnio jak stanęłam przed polką z mlekami to mi oczy z orbit wyszły ;) tyle tego jest! I wybierz tu najlepsze :/
    Pamiętaj ze młody czuje Twoj niepokój i tez moze tak reagować. Poza tym dopóki takie akcje są sporadyczne to tez spokojnie. Zadbaj trochę o własny spokój, relaks na spacerku, na zakupach?

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie takie proste, bo odkąd wyszliśmy ze szpitala coś się dzieje, chciałabym trochę spokoju zaznać

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ja Ci z całego serca zyczę zeby jak najszybciej sie wszystko unormowalo!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę znowu wrócić do szpitala, na oddziale niemowlęcym serduszko się kraja na widok tych maleństw, które czasem naprawdę cierpią :(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.forumpediatryczne.pl/porada/mieszanki-mleczne-dla-wczesniakow/3066
    Foxik a spytaj w piątek pediatrę o te mleka dedykowane wczsniakom.

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od porodu musza minąć równe 6 tyg zanim pójdę do ginki na kontrolę czy mogę pójść dwa dni wcześniej? bo widzę że znowu na urlopie będzie. Do tego czasu dam sobie czas z KP, nie chcę się męczyć i Malutkiego też nie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Kamila, bo cicho siedzi poki co, ale pewnie musi lezec jak kolek i nie podnosic glowy to ciezko wtedy miec dostep do telefonu czy cos jak sie ruzyc nie mozna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, na oddziale lekarka mówiła, że jeśli Mały dobrze toleruje to możemy zostać na tej mieszance, choć te wcześniakowe faktycznie są wzbogacone o dodatkowe składniki.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    od porodu musza minąć równe 6 tyg zanim pójdę do ginki na kontrolę czy mogę pójść dwa dni wcześniej? bo widzę że znowu na urlopie będzie. Do tego czasu dam sobie czas z KP, nie chcę się męczyć i Malutkiego też nie :(
    Ja chyba byłam po 8 tyg. Dwa dni przed czy tydzień po to nie ma znaczenia no chyba ze cos Ci tam doskwiera i niepokoi.

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciagnie w pachwinach i to taki bol jsk na okres :/ i od wczoraj wieczora nie chce ustapic i czy siedze czy leze czy cokolwoek robie to mnie boli nawet nospa nie daje rady

‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ