X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, po jakimś czasie, w szpitalu od czwartku był na tym MM i nic podobnego nie miało miejsca
    AJrin, też się zastanawiałam nad tą opcją, że to taka reakcja na bodźce, znowu się zbyt dużo dla Małego Człowieczka dzieje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 09:03

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja kilka dni temu mialam tak samo przekrecenie sie w nocy bylo tak bolesne ze lapalam sie za rame łóżka inaczej nie dawalam rady. Najgorsze bylo wstanie bo musialam usiąść a to już w ogóle myslalam ze sie rozpadne ibiodra sie rozejda. Trwalo to kilka dni i chwilowo odpuściło. Mysle ze to kwestia przygotowania do porodu i rozchodzenia sie miednicy ale uczucie okropne zastanawialam sie jak ja urodze sn jak nie moge sie w lozku przekrecic ani siadać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, ja tez juz zaczelam sie zastanawiac jak mam urodzic z takimi bolami. Moze bedzie tak jak u Ciebie i mi przejdzie. Jak nie to chyba wybiore sie do lekarza, bo to masakra jakas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nawet nie wiem czy do ginekologa czy ortopedy?

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie koleżanka tak miala że na początku spoko a potem coś nie pasowało i kupiła ten Comfort bebilon bo on ponoć jest lagodniejszy tak mi to tłumaczyła

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuszek wczesniaczka pewnie potrzebuje więcej czasu na przyzwyczajenie sie do danego jedzonka. Zobaczysz czy sytuacja będzie sie powtarzać to wtedy do pediatry i moze on jakieś mleczko dobierze. Mój Kacper mimo ze było kp to i kolki były i chlustanie. Dzieci i ich brzuszki musza sie przyzwyczaić.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli krocze od 2 dni i jest tak napuchniete ze nie wiem. Jak leżę to mnie już boli, a jak wstaje to w ogóle... noc to też ciężka sprawa, bo przywracanie z boku na bok to koszmar

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja mialam to tydzien temu przeszlo po jakis 3 dniach jesli u Ciebir tak nie bedzie to idz pewnie najpier do gina a pozniej ortopeda. Bo noestety to moze byc objaw rozejscia spojenia a wtedy to na bank nie przejdzie. Mi do tego strasznie strzelaly biodra przy przekrecanou sie tak ze bylo glosno slychac trzaski.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pediatry mieliśmy iść na kontrolę za tydzień od wyjścia, ale w poniedziałki i po wolnym zawsze jest więcej chorych dzieci, więc może wybierzemy się w piątek?

Dla mnie dobór MM jest straszny, takie eksperymentowanie na dzieciaczku :(
    ale co zrobić jak własnego mleka jest niewiele?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja bym zmieniła mm na enfamil typowy na ulewanie czyt. Chlustanie i nie będzie prezenia itp.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ostatnio jak stanęłam przed polką z mlekami to mi oczy z orbit wyszły ;) tyle tego jest! I wybierz tu najlepsze :/
    Pamiętaj ze młody czuje Twoj niepokój i tez moze tak reagować. Poza tym dopóki takie akcje są sporadyczne to tez spokojnie. Zadbaj trochę o własny spokój, relaks na spacerku, na zakupach?

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie takie proste, bo odkąd wyszliśmy ze szpitala coś się dzieje, chciałabym trochę spokoju zaznać

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ja Ci z całego serca zyczę zeby jak najszybciej sie wszystko unormowalo!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę znowu wrócić do szpitala, na oddziale niemowlęcym serduszko się kraja na widok tych maleństw, które czasem naprawdę cierpią :(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.forumpediatryczne.pl/porada/mieszanki-mleczne-dla-wczesniakow/3066
    Foxik a spytaj w piątek pediatrę o te mleka dedykowane wczsniakom.

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od porodu musza minąć równe 6 tyg zanim pójdę do ginki na kontrolę czy mogę pójść dwa dni wcześniej? bo widzę że znowu na urlopie będzie. Do tego czasu dam sobie czas z KP, nie chcę się męczyć i Malutkiego też nie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Kamila, bo cicho siedzi poki co, ale pewnie musi lezec jak kolek i nie podnosic glowy to ciezko wtedy miec dostep do telefonu czy cos jak sie ruzyc nie mozna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, na oddziale lekarka mówiła, że jeśli Mały dobrze toleruje to możemy zostać na tej mieszance, choć te wcześniakowe faktycznie są wzbogacone o dodatkowe składniki.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    od porodu musza minąć równe 6 tyg zanim pójdę do ginki na kontrolę czy mogę pójść dwa dni wcześniej? bo widzę że znowu na urlopie będzie. Do tego czasu dam sobie czas z KP, nie chcę się męczyć i Malutkiego też nie :(
    Ja chyba byłam po 8 tyg. Dwa dni przed czy tydzień po to nie ma znaczenia no chyba ze cos Ci tam doskwiera i niepokoi.

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciagnie w pachwinach i to taki bol jsk na okres :/ i od wczoraj wieczora nie chce ustapic i czy siedze czy leze czy cokolwoek robie to mnie boli nawet nospa nie daje rady

‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ