WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka, po jakimś czasie, w szpitalu od czwartku był na tym MM i nic podobnego nie miało miejsca
AJrin, też się zastanawiałam nad tą opcją, że to taka reakcja na bodźce, znowu się zbyt dużo dla Małego Człowieczka dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 09:03
-
Violett ja kilka dni temu mialam tak samo przekrecenie sie w nocy bylo tak bolesne ze lapalam sie za rame łóżka inaczej nie dawalam rady. Najgorsze bylo wstanie bo musialam usiąść a to już w ogóle myslalam ze sie rozpadne ibiodra sie rozejda. Trwalo to kilka dni i chwilowo odpuściło. Mysle ze to kwestia przygotowania do porodu i rozchodzenia sie miednicy ale uczucie okropne zastanawialam sie jak ja urodze sn jak nie moge sie w lozku przekrecic ani siadać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brzuszek wczesniaczka pewnie potrzebuje więcej czasu na przyzwyczajenie sie do danego jedzonka. Zobaczysz czy sytuacja będzie sie powtarzać to wtedy do pediatry i moze on jakieś mleczko dobierze. Mój Kacper mimo ze było kp to i kolki były i chlustanie. Dzieci i ich brzuszki musza sie przyzwyczaić.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Violett ja mialam to tydzien temu przeszlo po jakis 3 dniach jesli u Ciebir tak nie bedzie to idz pewnie najpier do gina a pozniej ortopeda. Bo noestety to moze byc objaw rozejscia spojenia a wtedy to na bank nie przejdzie. Mi do tego strasznie strzelaly biodra przy przekrecanou sie tak ze bylo glosno slychac trzaski.
-
nick nieaktualnydo pediatry mieliśmy iść na kontrolę za tydzień od wyjścia, ale w poniedziałki i po wolnym zawsze jest więcej chorych dzieci, więc może wybierzemy się w piątek?
Dla mnie dobór MM jest straszny, takie eksperymentowanie na dzieciaczku
ale co zrobić jak własnego mleka jest niewiele? -
nick nieaktualny
-
Foxik ostatnio jak stanęłam przed polką z mlekami to mi oczy z orbit wyszły
tyle tego jest! I wybierz tu najlepsze
Pamiętaj ze młody czuje Twoj niepokój i tez moze tak reagować. Poza tym dopóki takie akcje są sporadyczne to tez spokojnie. Zadbaj trochę o własny spokój, relaks na spacerku, na zakupach?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:od porodu musza minąć równe 6 tyg zanim pójdę do ginki na kontrolę czy mogę pójść dwa dni wcześniej? bo widzę że znowu na urlopie będzie. Do tego czasu dam sobie czas z KP, nie chcę się męczyć i Malutkiego też nieMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny