WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Ulf aż tak złe znosisz ta ciąże ? Nie sądziłam ze jest aż tak zle... Ja sobie narzekam bo jest mi ciezko i chciałabym juz mieć to za sobą bo sie coraz bardziej stresuje. Tu boli, tam stekne, czasem popłacze ale chyba aż tak złe mi nie jest zeby drugi raz nie zachodzić
Ale fakt! Boje sie jak pogodzić ta niemoc z opieka nad dzieckiem (w przypadku drugiej ciazy).
-
Magdziulla tez miewam takie obawy egoistyczne
Ale przypomina mi sie moja mama nerwus wiekszy niż ja jakoś dali rade nas wychować. Z zabawnych historii jak moj brat marudzil z jedzeniem i poraz enty cos mu mama gotowala skonczylo sie na kislu a on dalej, ze nie chce tego jesc to kisiel wyladowal na jego głowieMysle ze ze mna az tak zle nie będzie moze troche tej ciazowej cierpliwości mi zostanie
Boje sie ze bede niewyspana a przez to marudna i zmęczona, zaniedbana... Dlatego już oswaja M ze musi mi pomagać dać mi troche czasu dla mnie i na sport bo mysle ze geunt to wypracowanie równowagi. Oczywiscie wszystko zalezy od dziecka jesli jest aniolkiem to zadne wyzwanie ale już kolki brak snu czy problemy z jedzeniem jak Foxik mysle ze niezle daja na psychikę
No nic pozostaje mi i wam życzyć samych anielskich pociech zdrowych i wesołych -
nick nieaktualny
-
Marta, Ulf ja wlasnie ostatni raz idę tez mam spor facetów wiec niose im ciasto
Do tego przeprowadzili sie w nowe miejsce wiec zwiedze nowe biuro zalatwie wszystkie papiery co robic po urodzeniu i zostawie zawiadomienie o moim ślubie. Sporo wrażeń będzie i pytań też
Wiec wam też życzę miłego wizytowania.
P.s jakoś wcale za praca nie tęsknię ale nie wypada sie po 10 latach nie pożegnaćmarta258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia cały czas trzymam kciuki
Umnie kolejna noc do dupy, siku co 2h, a właściwie to napór bo siku niewiele, pote brak wygodnej pozycji i bóle miesiaczkowe przez większość czasu, grrr
Między 8 a 9, ma przyjechac facet z pralni, wyprać nam kanape, materac i dywan, wiec będę miała towarzystwo, mam nadzieję że sprawnie mu pójdzie, bo bede musiała spróbować pospac w dzień, bo jestem nieprzytomnakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
AA aaa a!
Zapytałam położnej -juz wiem jak to było z tym moim rozpuszczalnym szwem! !!!
Rzeczywiście to wyjątek i niecodziennosc
U nas tylko jeden lekarz robi to i nie za każdym razem
On (ale nie wiadomo w jakich sytuacjach ) szyje całkiem inną metodą i dlatego wtedy usłyszałam ze to jego podpis. Dziś mam tę samą ekipę. Jaki szew to się okaże -m.in. od tego który lekarz będzie szylhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie noc tez do dupy, sikanie co chwila poprostu mnie wykancza....dodatkowo po obu stdonach ciagna mnie te wiezadla w pachwinach i bol jakmna okres, w dodatku boli mnie bark kolejny dzien...i mammjakas taka wodniata wydzieline i sie zastwnawiam czy to nie czasem po tej luteinie dopochwoweje, bo noe jest tego nie wiadomo ile tylko jest caly czas mokro i to przewaznie po nocy
Ale sie na narzekalam od rana -
nick nieaktualny