WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Ile?????????????????????????????????
Jesteś pewna???????
kamcia, nie wszyscy są na fb
Nie bądź małpa, wyślij jakiś znak
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po wizycie. Mały kompletnie nie wybiera sie do mnie. Jest mu dobrze w aktualnym mieszkanku. Przypływy ok, wszystko pięknie... Doktorka niestety tez by wolała zeby juz wychodził ( przed jej urlopem). Ech ten moj mały leniuch...
Waga 3200-3400. Dużo przybrał od ostatniej wizyty. Zreszta tak jak ja....żabka04, mmargol, mysza0406, Sabina, martta, Anulka01, marta258, bisacz, stardust87, LewandowskaAnna, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde jak sie rodza nam kolejne dzieciatka to juz coraz bardziej sie mojego nie moge doczekac, a tu jeszcze miesiac musze czekac na to spotkanie z synkiem buuuu , ale juz blizej jak dalej. Nie moge sie doczekac kiedy bede go tulic
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85
noooo Zawsze tak jest, chociaz ja ci powiem ze jak sama jestem w ciazy i bylismy odwiedzic u meza kuzynek dwa bobasy to wcale mnie do nichciągnęło ani nawet na rece ich nie bralam gdzie nie bedac w ciazy bym z wielka chexia to uczynilachyba przez to ze nosze swoje dziecko, swojego synka i tylko na niego czekam z niecierpliwoscia
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
Witam
Na wstepie gratuluje wszystkim rozpakowanym mama i trzymam kciuki za te co do konca tygodnia sie rozpakuja.
U nas awaria nie ma cieplej wody na 5 dni, jakas masakra trzeba sie myc w w misce, to nie latwe w ciazy. Nie lubie w tej samej wodzie myc krocza i pupy jeszcze jakas infe zalicze
. Moj hemoroid jest okropny i coraz uporczywy. Lekarz pozwolil uzywac i masc i czopki pomimo planowanego GBS na czwartek. Czopek zapodany
. Czy hemoroidy sa predyspozycja do CC? Nie wyobrazam sobie przec z ta kulka przy pupie, a jak mi peknie???. Dzisiaj jak sie podmywalam w misce, zauwazylam w niej plywajacy bialy glut, woda byla cieplejsza, nie mowcie ze to mogl byc ten czop??? Taki bialy glut moze 2 na 1 cm, zero krwi. LRF super ta karuzelka
tez mo sie podoba, jak cena i gdzie kupujesz? O nianie juz pytalam jakie polecacie ale temat zamilkl. Podgrzewacz mam od kuzynki, taki zwykly, ale odziwo kazda butla do niego wchodzi
.
Wczoraj byla tu awaria dlatego pisze z wczoraj.