WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosiu jantez mowie ze jak juz bede mogla to sie napije ja juz mam ponad rok abstynencji! I jeszcze troche mnie czeka. Troche licze ze uda mi sie ściągać pokarm i mlodegonz butli pokarmic to moze i za 3 miesiace na wlasnym weselu czegoś sie napije
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Przysięgam, że gdy już urodzę... i skończę karmić piersią to się napierdolę!
PRzepraszam za wyrazenie... ale ja sie nigdy tak nie stresowałam... Chodze naburmuszona, nie usmiecham się... sama sobą jestem zmęczona...
HAHA
Ja nie wiem, czy aż tak, bo jednak im jestem starsza tym bardziej cenię sobie 'następny dzień', ale taka dobra AIPA to mi się marzy. Ostatnio nawet przed snem czułam ten kwiatowy zapach
W pracy każdy odwiedzany zespół mnie witał słowami 'no w końcu widać brzuch!'
czyli nie tylko mi i M się tak zdaje, że jednak wywaliło brzuch. mimo, że na miarce nie widać. może opadł? obyoddycha się jakby ciutkę lżej, wydzieliny masa, aż zakupiłam większe wkładki.
W garnku pyrka chilli con carne. A ja siedzę i się uśmiecham do kompa.
Humor jakby lepszy.
Te hormony to mają jednak mocAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrrr!!!! A ja jestem wnerwiona, moj maz mi przywiozl wyniki i pieknie znow CRP podwyzszone wynosi tym razem 16 !
w mocz u jakies fosforany, bakterie, i ocsywiscie sto innych rzeczy... ja pierdole sory za wyrazenie ale czy co chwila musi cos mi byc...pieprzone infekcje i skad todziadostwo sie bierze cholera jasna !! W dodatlu mowie mezowi ze jutro pojedzie pozniej do pracy i mnie podrzuci do ginekologa aeby zerknal na te wyniki co i jak a ten do mnie z tekstem czy nie moge kiedy indziej. Kuzwa to mu powiedzialam ze mam meza idiote i coraz bardziej zalujeze jest moim mezwm !! ?...idIOTA DO POTEGI ENTEJ , takon sie wlasnie martwi zona w prawie 35 tc!!! Jestem mega wsciekla i plakac mi sie chce
-
nick nieaktualnyMyszka
witaj w klubie mnie jeszcze chwila obezwladnia i zamkna taka jestem wsciekla ze bym wszystkim pokolei natlukla...wiem ze mam sie nie denerwowac ale jak tu sie nie denerwowac , skoro dookola otaczaja cie niby i teligentni ludzie ktorzy sa idiotami -
Kornelia drzemka to dobry pomysł, polecam
Całą ciążę nie drzemałam, teraz, jak tylko dzieci poszly spać od razu przytulilam się do podusi
Ulfe mniam mniam zawsze, jakieś pyszności robiszja mam w planach wreszcie obejść się bez stresu kurczaka w sosie masala
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, spokojnie, wszyscy faceci są tacy niedomyślni i do wszystkiego podchodzą na chłodno i często zwyczajnie nie ogarniają, a już na pewno nie umieją się wczuć w nasze emocje. Policz do dziesięciu, weź głęboki oddech i mu wytłumacz czym mogą grozić takie zaniedbania. Może zwyczajnie nie ma świadomości?
-
Ja wlasnie wrocilam z pracy ach ilez sie nabiegalam a to kazdy w jeszcze wiekszym biegu
Ale pogadalam ciastem zapchalam i papiery załatwiłam, mlody pomimo ze nie urodzony od wrzesnia zapisany do luxmedu wiec moge już umawiać niebawem na wizyty.
M wrocil do domu i 5 rozami dla mniei to tak bez okazji jestem w szoku bo on nie z tych pierwsze takie kwiaty odkąd jestesmy razem