X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka80

Mi jak ten hemoroid pękł to poleciala mi dosyc duza ilosc krwi i przy kolejnym wyproznianiu jeszcze jej slady byly a po 2 dniach najwidoczniej juz to sie w srodku obkurczylo bo bylo juz dobrze i tfu,tfu po dzis dzien nie wrocilo ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Skośno krzyżowa na pewno tkana ponad 4m. I na pewno nie zniszczona, bo bardzo dba o nią
    Jak coś poproszę link :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka kiedy masz rocznice ślubu? Dopiero zauwazylam suwaczek, a nie chce mi sie obliczac :D widze ze blisko mojej... :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia gratuluję serdecznie synka :) niech Wam zdrowo rośnie <3

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córcia zasnęła, więc chyba i ja sobie walnę drzemkę :P
    do później :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia i coś neonatolog stwierdził? Dlaczego nie chce jeść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:53

Ksosia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Nic nie stwierdził ;) ze dla niej wszystko super. A mały zje -ale to co mu się wleje do buzi :D istna historia z Emilka

Madziuuuula lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu jantez mowie ze jak juz bede mogla to sie napije ja juz mam ponad rok abstynencji! I jeszcze troche mnie czeka. Troche licze ze uda mi sie ściągać pokarm i mlodegonz butli pokarmic to moze i za 3 miesiace na wlasnym weselu czegoś sie napije :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:53

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Przysięgam, że gdy już urodzę... i skończę karmić piersią to się napierdolę!
    PRzepraszam za wyrazenie... ale ja sie nigdy tak nie stresowałam... Chodze naburmuszona, nie usmiecham się... sama sobą jestem zmęczona...

HAHA :)
    Ja nie wiem, czy aż tak, bo jednak im jestem starsza tym bardziej cenię sobie 'następny dzień', ale taka dobra AIPA to mi się marzy. Ostatnio nawet przed snem czułam ten kwiatowy zapach :)

W pracy każdy odwiedzany zespół mnie witał słowami 'no w końcu widać brzuch!' :)
    czyli nie tylko mi i M się tak zdaje, że jednak wywaliło brzuch. mimo, że na miarce nie widać. może opadł? oby :) oddycha się jakby ciutkę lżej, wydzieliny masa, aż zakupiłam większe wkładki.

W garnku pyrka chilli con carne. A ja siedzę i się uśmiecham do kompa.
    Humor jakby lepszy.
    Te hormony to mają jednak moc :)

AJrin lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr!!!! A ja jestem wnerwiona, moj maz mi przywiozl wyniki i pieknie znow CRP podwyzszone wynosi tym razem 16 ! :/ w mocz u jakies fosforany, bakterie, i ocsywiscie sto innych rzeczy... ja pierdole sory za wyrazenie ale czy co chwila musi cos mi byc...pieprzone infekcje i skad todziadostwo sie bierze cholera jasna !! W dodatlu mowie mezowi ze jutro pojedzie pozniej do pracy i mnie podrzuci do ginekologa aeby zerknal na te wyniki co i jak a ten do mnie z tekstem czy nie moge kiedy indziej. Kuzwa to mu powiedzialam ze mam meza idiote i coraz bardziej zalujeze jest moim mezwm !! ?...idIOTA DO POTEGI ENTEJ , takon sie wlasnie martwi zona w prawie 35 tc!!! Jestem mega wsciekla i plakac mi sie chce

• haneczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg jutro rodzi, prosimy o kciuki :)

agatia, mmargol, żabka04, AJrin, kamciaelcia, Strazaczka1990, Sabina, mysza0406, Anulka01, bisacz, LewandowskaAnna, Miśka***, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka

witaj w klubie mnie jeszcze chwila obezwladnia i zamkna taka jestem wsciekla ze bym wszystkim pokolei natlukla...wiem ze mam sie nie denerwowac ale jak tu sie nie denerwowac , skoro dookola otaczaja cie niby i teligentni ludzie ktorzy sa idiotami

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Anka kiedy masz rocznice ślubu? Dopiero zauwazylam suwaczek, a nie chce mi sie obliczac :D widze ze blisko mojej... :)
    Ja 14.11.2016

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia drzemka to dobry pomysł, polecam :-D
    Całą ciążę nie drzemałam, teraz, jak tylko dzieci poszly spać od razu przytulilam się do podusi ;)

Ulfe mniam mniam zawsze, jakieś pyszności robisz :) ja mam w planach wreszcie obejść się bez stresu kurczaka w sosie masala :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mnie brzuch z wscieklosci rozbolal :/

• haneczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia, moje ogromne gratulacje:) !

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, spokojnie, wszyscy faceci są tacy niedomyślni i do wszystkiego podchodzą na chłodno i często zwyczajnie nie ogarniają, a już na pewno nie umieją się wczuć w nasze emocje. Policz do dziesięciu, weź głęboki oddech i mu wytłumacz czym mogą grozić takie zaniedbania. Może zwyczajnie nie ma świadomości?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam z pracy ach ilez sie nabiegalam a to kazdy w jeszcze wiekszym biegu :) Ale pogadalam ciastem zapchalam i papiery załatwiłam, mlody pomimo ze nie urodzony od wrzesnia zapisany do luxmedu wiec moge już umawiać niebawem na wizyty.
    M wrocil do domu i 5 rozami dla mnie :) i to tak bez okazji jestem w szoku bo on nie z tych pierwsze takie kwiaty odkąd jestesmy razem :D

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2133 2134 2135 2136 2137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ