WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszka
dzieki za pocieszenie :* ale ja mam jakiegos pechq do tych infekcji deog moczowych w ciazy seriono dlatego niezwloszcznie mam zamiar z rana jechac do lekarza a nie czekac jak by tomoj wspanialy maz zrobil
p.s ja tez cala noc z otwartym oknem spalam bo , yslalam ze sie udusze tak mimgoraco -
kamcia, zaufaj po prostu lekarzom, co?
Nie wolisz się pocieszyć Dzieciątkiem? :-*
Obie Wasze cc mogły mieć różny przybieg i widocznie z jakiś powodów zadecydowali, żeby Ci dać.
Ja tak jak Ulf, kłuję się od stycznia. Pierwotnie słyszałam, że do porodu. Ostatnio usłyszałam, że w zależności od jego przebiegu, być może będe brała nawet do 6 tygodni po...
I co poradzisz? Nic.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piotruś ma dobre wyniki! !
haneczka, sarcia123, Bratek, mysza0406, Ulfenstein, marta258, Angela89, Pysiaczek89, Sabina, żabka04, Magdziulla, mmargol, twardan, bisacz, Anulka01, violett, Miśka***, Behemottka, martta, stardust87, Dariah lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Hania
wiesz co ci powiem ze ja juz przestalam go tlumaczyc , ma mozg to niech mysli nie widzi idota jak sie mecze z tymi bolami ze na czworaka chodze ?? To ktos kto ma pokolei wmglowie takich rzeczy nie mowi, doskonale wie ze z podwyzszonym crp i z ta sama imfekcja i 15 dniowym antybiottkiem lezelam w szpitalu 5 dnidosyc juz mam tego wzystkiego
To zmienia postać rzeczy. Wygodny jest pewnie. Szkoda mi tylko Ciebie, bo się nastresujesz przez niego. Ja jak się na swojego chłopa wściekłam ostatnio to wyszłam z domu na 3 godzinny spacer. Uspokoiłam się, on się pomartwił trochę i o to chodziło. Szkoda, że Ty nie masz na taki spacer siły i zdrowia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, gratuluję ślicznego Piotrusia
Ja dzisiaj po odwiedzinach w pracy, koleżanki mówią że nareszcie widać brzuch ciążowyBo wcześniej był trochę mały, no ale w końcu 9 miesiąc to musi być coś widać
Zaniosłam ostatnie zwolnienie i dowiedziałam się jakie dokumenty ma przynieść mąż po porodzie więc teraz już na spokojnie mogę rodzić
AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciliśmy od lekarza, chyba nam się kolki zaczęły
możemy MM zmienić na Bebilon Comfort, może nam coś pomoże. Wymioty prawdopodobnie z przejedzenia. Gorzej jak widzę jego usilne próby zrobienia kupy - nie wiem jak pomócżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza
moj gin jest w innym miescie na dyzurze nie mam jego prywatnej komorki, jedyne co to latam jak kot z pecherzem co chwile siku, goraczki nie mam, czuje sie w miare ok tylko znow ta ciagniecie w pachwinach mi dokucza od wczoraj, no jutro rano mam z wynikami podjechac -
nick nieaktualnyNo a moj maz sie do mnie nie odywa i udaje obrazonego, jak sie go pytam czemu taki dla mnie jedt i jak mozna takie cos piznac ogole, to skwitowal a co mi sie takiego dzieje, ja pierdole stracilam wiare w tefo człowieka. Chce niech sie obraza w dupie go mam nie mam zamiaru za nim chodzic napewno.niech sobie przemysli swoje zachowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Wiecie co mam sklerozę: miałam Was pytać. Czy wyparzacie butelki wcześniej czy zostawiacie to na ostatnią chwilę? Nie wiem czy pytałam...
Chyba nie ma sensu robić tego wcześniej czy jak to jest, bo mam dylemat. Wyparzyć teraz i najwyżej jeszcze raz na świeżo?mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Co do pyk pyk to ja planuje na dziś ale Szymek chyba nie :p choć śluz brunatny ale nie czopowy coś tam ściska wczoraj się wtkapalam wyszykowalam i spałam jak dzuecjo hehe takie można mieć plany ale teraz człowiek na każde spiecie reaguje i myśli czy to to hehe