X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:54

żabka04 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Czyli muszę spytać o wyniki?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka

dzieki za pocieszenie :* ale ja mam jakiegos pechq do tych infekcji deog moczowych w ciazy serio :/ no dlatego niezwloszcznie mam zamiar z rana jechac do lekarza a nie czekac jak by tomoj wspanialy maz zrobil

p.s ja tez cala noc z otwartym oknem spalam bo , yslalam ze sie udusze tak mimgoraco

• Bratek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, zaufaj po prostu lekarzom, co? ;) Nie wolisz się pocieszyć Dzieciątkiem? :-* ;)

Obie Wasze cc mogły mieć różny przybieg i widocznie z jakiś powodów zadecydowali, żeby Ci dać.

Ja tak jak Ulf, kłuję się od stycznia. Pierwotnie słyszałam, że do porodu. Ostatnio usłyszałam, że w zależności od jego przebiegu, być może będe brała nawet do 6 tygodni po... :(
    I co poradzisz? Nic.... ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotruś ma dobre wyniki! !

haneczka, sarcia123, Bratek, mysza0406, Ulfenstein, marta258, Angela89, Pysiaczek89, Sabina, żabka04, Magdziulla, mmargol, twardan, bisacz, Anulka01, violett, Miśka***, Behemottka, martta, stardust87, Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Hania

wiesz co ci powiem ze ja juz przestalam go tlumaczyc , ma mozg to niech mysli nie widzi idota jak sie mecze z tymi bolami ze na czworaka chodze ?? To ktos kto ma pokolei wmglowie takich rzeczy nie mowi, doskonale wie ze z podwyzszonym crp i z ta sama imfekcja i 15 dniowym antybiottkiem lezelam w szpitalu 5 dni :/ dosyc juz mam tego wzystkiego :(

To zmienia postać rzeczy. Wygodny jest pewnie. Szkoda mi tylko Ciebie, bo się nastresujesz przez niego. Ja jak się na swojego chłopa wściekłam ostatnio to wyszłam z domu na 3 godzinny spacer. Uspokoiłam się, on się pomartwił trochę i o to chodziło. Szkoda, że Ty nie masz na taki spacer siły i zdrowia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza

jechac do apteki i kupic zurawit czy jak ?

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, wysłałam Ci zapa.
    Jak chcesz to Ci podeśle link do zdjecia do wrzucenia na forum.
    Jesli chcesz sie Piotrusiem podzielić i tutaj.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• marta258 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, gratuluję ślicznego Piotrusia :)

Ja dzisiaj po odwiedzinach w pracy, koleżanki mówią że nareszcie widać brzuch ciążowy :) Bo wcześniej był trochę mały, no ale w końcu 9 miesiąc to musi być coś widać :) Zaniosłam ostatnie zwolnienie i dowiedziałam się jakie dokumenty ma przynieść mąż po porodzie więc teraz już na spokojnie mogę rodzić :)

AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciliśmy od lekarza, chyba nam się kolki zaczęły :(
    możemy MM zmienić na Bebilon Comfort, może nam coś pomoże. Wymioty prawdopodobnie z przejedzenia. Gorzej jak widzę jego usilne próby zrobienia kupy - nie wiem jak pomóc :(

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza

moj gin jest w innym miescie na dyzurze nie mam jego prywatnej komorki, jedyne co to latam jak kot z pecherzem co chwile siku, goraczki nie mam, czuje sie w miare ok tylko znow ta ciagniecie w pachwinach mi dokucza od wczoraj, no jutro rano mam z wynikami podjechac

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a moj maz sie do mnie nie odywa i udaje obrazonego, jak sie go pytam czemu taki dla mnie jedt i jak mozna takie cos piznac ogole, to skwitowal a co mi sie takiego dzieje, ja pierdole stracilam wiare w tefo człowieka. Chce niech sie obraza w dupie go mam nie mam zamiaru za nim chodzic napewno.niech sobie przemysli swoje zachowanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka

Wlasnie nospe lekarz kazal 3xq brac to jak boli to biore :( ale ten bol naprawde meczy człowieka. Dzięki. Kochana jestes :*

• Sophia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Wiecie co mam sklerozę: miałam Was pytać. Czy wyparzacie butelki wcześniej czy zostawiacie to na ostatnią chwilę? Nie wiem czy pytałam...
    Chyba nie ma sensu robić tego wcześniej czy jak to jest, bo mam dylemat. Wyparzyć teraz i najwyżej jeszcze raz na świeżo?
    Ja wyparzam bezpośrednio przed użyciem no ale ja oryginalna jestem ;)

mysza0406 lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pyk pyk to ja planuje na dziś ale Szymek chyba nie :p choć śluz brunatny ale nie czopowy coś tam ściska wczoraj się wtkapalam wyszykowalam i spałam jak dzuecjo hehe takie można mieć plany ale teraz człowiek na każde spiecie reaguje i myśli czy to to hehe

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2135 2136 2137 2138 2139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ