X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Kupuję bilet do Polski na wakacje za rok i musieli wpisac date urodzin Adasia... system przyjął... że wczoraj o.O :)

Ha ha :)

Można później zmienić...
    No to czekamy ;)
    Ja się zastanawiam czy nie zaplanować lotu na święta Bożego Narodzenia. Tylko zupełnie nie wiem czy jakieś ograniczenie dla wieku naszych maluchów obowiązuje? czy można latać od urodzenia??

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, szałwia jest paskudna :-( spróbuj może ziołowych tabletek z szałwia, jeśli są u Ciebie w aptece takie. Mi wysuszyły wszystko w tydzień :-)

Pardonsik za wtręt :-)

Sabina lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    No to czekamy ;)
    Ja się zastanawiam czy nie zaplanować lotu na święta Bożego Narodzenia. Tylko zupełnie nie wiem czy jakieś ograniczenie dla wieku naszych maluchów obowiązuje? czy można latać od urodzenia??

Wydaje mi się że do 10 dni (czy cos kolo tego???) trzeba mieć zaswiadczenie lekarske, ale na swieta już bez problemu. Im szybciej to zrobisz, to dadzą Ci lepsze siedzenia, czasem nawet z takim łóżeczkiem jak kosz mojzesza :) tylko musisz dzwonic i prosic. No i zalezy od linii i odleglosci.

Sophia lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nam wlasnie zle wpisali imie i musza zmieniac.. chyba moja wina bo tu klepie zamiast sie koncertowac na telefonie :P

AJrin lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzial plotkarski:

Pamiętacie marcianka1 z sierpniowej? Wczoraj urodziła... Tak sobie do nich weszłam i taka niespodzianka :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, z ciekawości zapytam ile Twój Piotruś je?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, z ciekawości zapytam ile Twój Piotruś je?
    70 ml
    raz 100ml ale wtedy troszkę ulał

a twój? bo Filipek trochę starszy...stąd rozważam wagę-by sie tym nie martwić
    ale biję się własnymi myslami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:41

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój setkę od dwóch dni obala, a wcześniej też ok 70 ml, po kąpieli zawsze ma większy apetyt, a karmię co ok 3 godz.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się Was nadrobić. Zerwałam się popołudniu do smyka bo okazało się że najstarszy junior nie ma na jutro białej koszuli ale już jest trzeba tylko wyprasować . Generalnie rok szkolny czas zacząć dobrze ze już wszystko gotowe w tym temacie :)

Jeszcze Wam tak o tym moim położeniu miednicowym pomarudze. Idę jutro do szpitala się zapytać jak to będzie z tym cc w razie czego .

Któraś pytała co by było gdyby znów był chłopak . Heh no to już bym odpuściła. Ale tak mnie kusiło bo mam taki sam przypadek w rodzinie po stronie mamy że jej siostra ma trzech synów i czwarta była córka więc spróbowaliśmy . Ale z góry założyliśmy że to będzie ostatnia próba.

Robotka1, bisacz, violett lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...

Czy któraś z Was też tak ma?

Ja tez tak mam...mimo ze czuje "ssanie" w zoladkumto sto razy otwieram lodowke i sama nie wiem co ja chce, wszystko mi sie przejadlomtotalnie i na nic nie mam checi bardziej wmuszam w siebie jedzenie niz mam faktycznie nq nie chec...

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się boję chyba nie zasne

Ewelka91
  • LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...

Czy któraś z Was też tak ma?

Ja tak miałam w niedziele.
    A teraz poszedł w ruch: KEBAB, COLA i Hanka znowu skacze ;)

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie glupie, krepujace pytani... ma kroras z was tak ze jak sie wyproznia to boli was pupa w seodku i,plecy ?? Bo ja tak mam i bol nie do wytrzymania....i ostagnio biegam po 4,5 razy sie zalatwiac ale nie mam boegunki nie wiem o co chodzim; (

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara nie mam tak. Ale w nocy jak wstaje do wc to boli mnie całe krocze i odbyt tak.mocno, ze nie mogę usiąść. Gdzieś wyczytałam że to oznaka rozszerzania szyjki. Ale kto ich tam wie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 21:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

No wlasnie ja przy siadaniu tak mam czy fo na krzesle czy na wc, bol w odbycie i plecach i do tego ciegnie mnie w bliznie i kroczu , koszmar jakis :/ nospy na to nic nie daja....dobrze ze jutro juz mam wizyte...fo doktorka wymecze pytaniami na kazdy tematmvo to raptem kilka tygodni imfinal tej imprezy teraz juz stres mnie ogarnal, a dopiero co byl czerwiec

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inhalator mam Philipsa z maseczką dla dziecka, doroslwgor, dyfuzorem leków i nasadką do noska.

Żabko, Sarcia kciuki za jutrzejsze wizyty.

Wróciliśmy ze spacerku, dzieciaki śpią od 21 :) powietrze ich zmogło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia to weź wypytaj. Może się coś dowiesz konkretnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, kupa zrobiona, nigdy nie myślałam że tak wstrętna rzecz może cieszyć :D
    kolki nadal męczą, więc ponawiam pytanie, co sądzicie o termoforze z pestek wiśni?

• LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF - ja mam zakupiony. Czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat. Wypróbować nie zaszkodzi, to tylko kilka zł. A nóż pomoże? ;)

Little Red Fox lubi tę wiadomość

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku nie pomogę, co do termoforka bo u nas nie był potrzebny. Młody nie miał kolek, Liwia też nie ma kolek, kupek robi z 10 dziennie, tylko bąki ją męczą ;)

‹‹ 2250 2251 2252 2253 2254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ