WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemottka wrote:Kupuję bilet do Polski na wakacje za rok i musieli wpisac date urodzin Adasia... system przyjął... że wczoraj
Ha ha
Można później zmienić...
Ja się zastanawiam czy nie zaplanować lotu na święta Bożego Narodzenia. Tylko zupełnie nie wiem czy jakieś ograniczenie dla wieku naszych maluchów obowiązuje? czy można latać od urodzenia?? -
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:No to czekamy
Ja się zastanawiam czy nie zaplanować lotu na święta Bożego Narodzenia. Tylko zupełnie nie wiem czy jakieś ograniczenie dla wieku naszych maluchów obowiązuje? czy można latać od urodzenia??
Wydaje mi się że do 10 dni (czy cos kolo tego???) trzeba mieć zaswiadczenie lekarske, ale na swieta już bez problemu. Im szybciej to zrobisz, to dadzą Ci lepsze siedzenia, czasem nawet z takim łóżeczkiem jak kosz mojzeszatylko musisz dzwonic i prosic. No i zalezy od linii i odleglosci.
Sophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kamcia, z ciekawości zapytam ile Twój Piotruś je?
raz 100ml ale wtedy troszkę ulał
a twój? bo Filipek trochę starszy...stąd rozważam wagę-by sie tym nie martwić
ale biję się własnymi myslamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:41
-
nick nieaktualny
-
udało mi się Was nadrobić. Zerwałam się popołudniu do smyka bo okazało się że najstarszy junior nie ma na jutro białej koszuli ale już jest trzeba tylko wyprasować . Generalnie rok szkolny czas zacząć dobrze ze już wszystko gotowe w tym temacie
Jeszcze Wam tak o tym moim położeniu miednicowym pomarudze. Idę jutro do szpitala się zapytać jak to będzie z tym cc w razie czego .
Któraś pytała co by było gdyby znów był chłopak . Heh no to już bym odpuściła. Ale tak mnie kusiło bo mam taki sam przypadek w rodzinie po stronie mamy że jej siostra ma trzech synów i czwarta była córka więc spróbowaliśmy . Ale z góry założyliśmy że to będzie ostatnia próba.
Robotka1, bisacz, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...
Czy któraś z Was też tak ma?
Ja tez tak mam...mimo ze czuje "ssanie" w zoladkumto sto razy otwieram lodowke i sama nie wiem co ja chce, wszystko mi sie przejadlomtotalnie i na nic nie mam checi bardziej wmuszam w siebie jedzenie niz mam faktycznie nq nie chec... -
Kornelia85 wrote:Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...
Czy któraś z Was też tak ma?
Ja tak miałam w niedziele.
A teraz poszedł w ruch: KEBAB, COLA i Hanka znowu skacze -
nick nieaktualnyA ja mam takie glupie, krepujace pytani... ma kroras z was tak ze jak sie wyproznia to boli was pupa w seodku i,plecy ?? Bo ja tak mam i bol nie do wytrzymania....i ostagnio biegam po 4,5 razy sie zalatwiac ale nie mam boegunki nie wiem o co chodzim; (
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina
No wlasnie ja przy siadaniu tak mam czy fo na krzesle czy na wc, bol w odbycie i plecach i do tego ciegnie mnie w bliznie i kroczu , koszmar jakisnospy na to nic nie daja....dobrze ze jutro juz mam wizyte...fo doktorka wymecze pytaniami na kazdy tematmvo to raptem kilka tygodni imfinal tej imprezy teraz juz stres mnie ogarnal, a dopiero co byl czerwiec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny