WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF my tez mamy termoforek zakupiony bo to niewielki koszt a ponoc na problemy z brzuszkiem pomocny.
Ja dzis zamiast kakao 2 porcja soku z kapusty blee trudno przecierpie oby cos pomogło.
Jutro jest 1 wrzesnia to zaczyna sie sezon na pyk pykdodam, ze janos poczatku ciazy mialam przeczucie do tej daty na rozpakowanie
Dzis balsam zapodany jutro myje podłogi, lodowke i co tam jeszcze popadnie -
Sabina wrote:Sara nie mam tak. Ale w nocy jak wstaje do wc to boli mnie całe krocze i odbyt tak.mocno, ze nie mogę usiąść. Gdzieś wyczytałam że to oznaka rozszerzania szyjki. Ale kto ich tam wie?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogolem nie wierze w teorie ze jakies prace, dlugie spacery czy seks pomoga w przyspieszeniu porodu, ja w 1 ciazy do 40 tygodnia szalalam z mezem kilka razy dziennie, mylam nawet okna! Odkurzalam , sprzatalam gotowalam wszedzie pieszo chodzilam i co porod wywolywany po terminie
wiec tym razem stwierdzilam ze mam w d sie prze, eczac i orac jak wol bo to ja pozniej sily na porod nie bede miec jak sie zajeciami umecze
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, życzę żeby Liwcia kolek nie miała
u nas się pojawiły w połowie 3 tygodnia
Próbowałaś kropli sab simplex Wojtusiowi bardzo pomagały jak miał kolki znacznie ;lepsze niż espumisan , termoforek też bardzo pomocny, no i masaż brzuszka taki specjalny na kolki możesz poszperać w necie na bank znajdziesz. Masuje się najpierw w koło potem z góry na dół. no i leżenie na brzuszku najlepeij na mamie bo wtedy Ty działasz jak termoforek -
nick nieaktualnydynamiczna, akurat poza kropelkami wszystkie sposoby wypróbowałam
te sab simplex wszyscy polecają, rzeczywiście takie dobre?
Maleństwo położyłam spać i sama Wam pozazdrościłam zakupów, więc wrzuciłam na allegro do koszyka kilka rzeczy dla FilipaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy ktoras walczy z zatkanym nosem? W dzien nic a w nocy masakra. Az ciezko oddech zlapac budze sie bo oddychac nie moge.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego pozycja na pleckach jest wg Was niekorzystna? Mnie w szkole rodzenia i na szkoleniu noworodkowym przestrzegano, żeby dziecko tylko na pleckach spało, bez poduszek, podgłówków i ręczniczków, co najwyżej z wałkiem POD MATERACEM, ale już nie w łóżeczku... no i zawsze na plecach... A każda inna pozycja jest fe, ble, SIDS i w ogóle czyhające niebezpieczeństwo... A tu widzę, że Wy wszystko robicie, żeby tylko nie na pleckach maluszki spały, więc już nie wiem w co wierzyć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 03:10