Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • pestka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszej ciąży trochę walczyłam z wagą, ale zostało mi 1,5kg i zaszłam w drugą ciążę...ale teraz mniej przytyje na pewno jak z F, więc jest nadzieja :)
    Ja to się nie mogę doczekać, aż pójdę pobiegać...jejku, patrze z taką zazdrością na biegających, że aż wstyd :P

AJrin lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    A odnośnie tego inhalatora... Bo żadna mi nie odpisała :P macie jakiś sprawdzony? Bo chcę jutro jakiś zamówić :)
    Mi był potrzebny na cito, więc po prostu weszliśmy do apteki i kupiliśmy. Nawet nazwy nie pamiętam

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja borykam sie z bolem wlasnie na wysokosci blizny po cc i spojenia i dokladnie na tej samej linii z tylu plecow, ze siedzenie sprawia mi bol, koszmar jakis;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Poproszę o kciuki za jutrzejszą wizytę.

Dziękuję :-)

Stres mnie już pożera:-(

Anulka01, kamciaelcia, nick nieaktualny, LewandowskaAnna, AJrin, martta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, Pysiaczek89, marta258, pestka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy ze spacerku, z Mamą od serca pogadałam i jest mi o niebo lżej na duszy, przywiozła też siatkę z ciuszkami i matę edukacyjną ;) w wolnej chwili będę musiała przejrzeć te rzeczy, tak jak mieliśmy malutko rzeczy to teraz aż ich nadmiar ;)

kamcia, ile razy dziennie pijesz tą szałwię? W sumie jak mam mniej pokarmu chyba będzie łatwiej..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

ja tez mam jutro wizyte na 14 i tez poprosze o kciuki dziewczyny !!! :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, AJrin, nick nieaktualny, Pysiaczek89, marta258, pestka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    2 x dziennie jak na opakowaniu napisali

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia trzymam :-)

Mi już cukry po kolacji wywaliło ze stresu wrrrrr standard u mnie
    :-(

lrf
    tak jest coraz więcej będziesz tego miała;-)
    Szałwie na zatrzymanie laktacji sie pije?
    Dobrze że mogłaś się wygadać na pewno ci lżej i lepiej :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lrf
    2 x dziennie jak na opakowaniu napisali
    to dobrze, bo to wstrętne o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Oj wstrętne :) pije na raz :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę wciąż nad tą wagą

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu sama bo Szymek ma zoltaczke ale troszkę czasu spędziliśmy razem. Dostawialam go do piersi ale ma słaby odruch ssący no ale je moje z butelki co 3 h odciagam takze zjada moje mleczko.
    Jak go zabrali to rozkleilam się zupełnie, wiem że dużo dzieci ma zoltaczke ale tak się cieszyłam ze mam go ze sobą. W ogóle mam depresyjny nastrój. Ech

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lrf
    Oj wstrętne :) pije na raz :D
    ale Ty masz jeszcze tabsy, ja się postaram pozbyć resztek pokarmu naturalnymi sposobami, będę musiała przed snem jeszcze odciągnąć trochę, żeby nie załapać jakiegoś paskudztwa :D dziś udało mi się do 14:00 wytrzymać. Mały wydaje się spokojniejszy jak jest na samym MM, ale może to przypadek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    A ja znowu sama bo Szymek ma zoltaczke ale troszkę czasu spędziliśmy razem. Dostawialam go do piersi ale ma słaby odruch ssący no ale je moje z butelki co 3 h odciagam takze zjada moje mleczko.
    Jak go zabrali to rozkleilam się zupełnie, wiem że dużo dzieci ma zoltaczke ale tak się cieszyłam ze mam go ze sobą. W ogóle mam depresyjny nastrój. Ech
    ale wzięli go na lampy? Kilka dni się pogrzeje i wróci do Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem nesqiuk z mlekiem nie wiem co mi, odbilo przeciez nie ciepie platkow czekoladowych o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale Ty masz jeszcze tabsy, ja się postaram pozbyć resztek pokarmu naturalnymi sposobami, będę musiała przed snem jeszcze odciągnąć trochę, żeby nie załapać jakiegoś paskudztwa :D dziś udało mi się do 14:00 wytrzymać. Mały wydaje się spokojniejszy jak jest na samym MM, ale może to przypadek?

dzis ich nie brałam
    a tabsy poszły w ruch bo miałam taki nawał( w teorii nie powinni mnie w takim stanie wypuścić, ale ja to przemilczałam przrd lekarzami)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...

Czy któraś z Was też tak ma?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 19:54

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    mały najedzony i ma mamę spokojniejszą

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u mnie wychodzi kilkanaście ml z obu piersi, ale bolą jakby było tego pokarmu nie wiadomo ile :( tak myślę że będę musiała ściągać do uczucia ulgi ok trzech razy dziennie, rano, po południu i przed snem, bo oszaleję :( i jak tylko zniknie to nie ma bata - kupię sobie nowy, sexi stanik :D a ten szmaciany z canpola spalę na stosie :D

nick nieaktualny, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuję bilet do Polski na wakacje za rok i musieli wpisac date urodzin Adasia... system przyjął... że wczoraj o.O :)

Ha ha :)

Można później zmienić...

Sophia, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 2249 2250 2251 2252 2253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ