X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • pestka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszej ciąży trochę walczyłam z wagą, ale zostało mi 1,5kg i zaszłam w drugą ciążę...ale teraz mniej przytyje na pewno jak z F, więc jest nadzieja :)
    Ja to się nie mogę doczekać, aż pójdę pobiegać...jejku, patrze z taką zazdrością na biegających, że aż wstyd :P

AJrin lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    A odnośnie tego inhalatora... Bo żadna mi nie odpisała :P macie jakiś sprawdzony? Bo chcę jutro jakiś zamówić :)
    Mi był potrzebny na cito, więc po prostu weszliśmy do apteki i kupiliśmy. Nawet nazwy nie pamiętam

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja borykam sie z bolem wlasnie na wysokosci blizny po cc i spojenia i dokladnie na tej samej linii z tylu plecow, ze siedzenie sprawia mi bol, koszmar jakis;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Poproszę o kciuki za jutrzejszą wizytę.

Dziękuję :-)

Stres mnie już pożera:-(

Anulka01, kamciaelcia, bisacz, LewandowskaAnna, AJrin, martta, violett, Sabina, mmargol, Pysiaczek89, marta258, pestka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy ze spacerku, z Mamą od serca pogadałam i jest mi o niebo lżej na duszy, przywiozła też siatkę z ciuszkami i matę edukacyjną ;) w wolnej chwili będę musiała przejrzeć te rzeczy, tak jak mieliśmy malutko rzeczy to teraz aż ich nadmiar ;)

kamcia, ile razy dziennie pijesz tą szałwię? W sumie jak mam mniej pokarmu chyba będzie łatwiej..

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

ja tez mam jutro wizyte na 14 i tez poprosze o kciuki dziewczyny !!! :)

żabka04, bisacz, AJrin, Sabina, Pysiaczek89, marta258, pestka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    2 x dziennie jak na opakowaniu napisali

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia trzymam :-)

Mi już cukry po kolacji wywaliło ze stresu wrrrrr standard u mnie
    :-(

lrf
    tak jest coraz więcej będziesz tego miała;-)
    Szałwie na zatrzymanie laktacji sie pije?
    Dobrze że mogłaś się wygadać na pewno ci lżej i lepiej :-)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lrf
    2 x dziennie jak na opakowaniu napisali
    to dobrze, bo to wstrętne o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Oj wstrętne :) pije na raz :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę wciąż nad tą wagą

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu sama bo Szymek ma zoltaczke ale troszkę czasu spędziliśmy razem. Dostawialam go do piersi ale ma słaby odruch ssący no ale je moje z butelki co 3 h odciagam takze zjada moje mleczko.
    Jak go zabrali to rozkleilam się zupełnie, wiem że dużo dzieci ma zoltaczke ale tak się cieszyłam ze mam go ze sobą. W ogóle mam depresyjny nastrój. Ech

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lrf
    Oj wstrętne :) pije na raz :D
    ale Ty masz jeszcze tabsy, ja się postaram pozbyć resztek pokarmu naturalnymi sposobami, będę musiała przed snem jeszcze odciągnąć trochę, żeby nie załapać jakiegoś paskudztwa :D dziś udało mi się do 14:00 wytrzymać. Mały wydaje się spokojniejszy jak jest na samym MM, ale może to przypadek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    A ja znowu sama bo Szymek ma zoltaczke ale troszkę czasu spędziliśmy razem. Dostawialam go do piersi ale ma słaby odruch ssący no ale je moje z butelki co 3 h odciagam takze zjada moje mleczko.
    Jak go zabrali to rozkleilam się zupełnie, wiem że dużo dzieci ma zoltaczke ale tak się cieszyłam ze mam go ze sobą. W ogóle mam depresyjny nastrój. Ech
    ale wzięli go na lampy? Kilka dni się pogrzeje i wróci do Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem nesqiuk z mlekiem nie wiem co mi, odbilo przeciez nie ciepie platkow czekoladowych o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale Ty masz jeszcze tabsy, ja się postaram pozbyć resztek pokarmu naturalnymi sposobami, będę musiała przed snem jeszcze odciągnąć trochę, żeby nie załapać jakiegoś paskudztwa :D dziś udało mi się do 14:00 wytrzymać. Mały wydaje się spokojniejszy jak jest na samym MM, ale może to przypadek?

dzis ich nie brałam
    a tabsy poszły w ruch bo miałam taki nawał( w teorii nie powinni mnie w takim stanie wypuścić, ale ja to przemilczałam przrd lekarzami)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brak apetytu od kilki dni, sama nie wiem co bym zjadła... a jak już coś jem to wcale bez przekonania... i w ogóle jakoś mi niedobrze...

Czy któraś z Was też tak ma?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 19:54

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    mały najedzony i ma mamę spokojniejszą

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u mnie wychodzi kilkanaście ml z obu piersi, ale bolą jakby było tego pokarmu nie wiadomo ile :( tak myślę że będę musiała ściągać do uczucia ulgi ok trzech razy dziennie, rano, po południu i przed snem, bo oszaleję :( i jak tylko zniknie to nie ma bata - kupię sobie nowy, sexi stanik :D a ten szmaciany z canpola spalę na stosie :D

Dagn_, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuję bilet do Polski na wakacje za rok i musieli wpisac date urodzin Adasia... system przyjął... że wczoraj o.O :)

Ha ha :)

Można później zmienić...

Sophia, Sabina, Robotka1 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 2249 2250 2251 2252 2253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ