WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
violett wrote:Dynamiczna, masz 3 chlopcow, tak? A teraz kto mieszka w brzuszku, jesli mozna wiedziec, chyba ze przeoczylam, jak pisalas?
Tym razem Daria i to też jest powód czwartej pociechy , nieodparta chęć posiadania córkiagatia, violett, Sabina, kamciaelcia, bisacz, mmargol lubią tę wiadomość
-
violett wrote:Agatia, to rzeczywiscie dali rade. Chyba rzadko sie tak zdarza, pewnie Twoje maluszki takie grzeczne i daly sie ladnie pomierzyc
,
Moj lekarz dzis chcial zbadac przeplywy w pepowinie i udalo mu sie po jakichs 5 minutach mozolnego klikania. Zdziwilam sie, ze taki cierpliwy, a wszystko przez to, ze akurat wtedy maly sie obudzil i zaczal mu machac raczkami i nozkamiUrocze to bylo
choć pod koniec ciąży u jednego i drugiego ciężko było uchwycić przepływy w główce
-
nick nieaktualnyLRF, kurcze, sama dajesz sobie odpowiedz na to, co dla Was najlepsze. Nic sie nie przejmuj gadaniem, moj M i jego rodzenstwo byli karmieni MM od samefo poczatku, bo tesciowa nie miala mleka. To byly inne czasy i nikt jej nie pomogl, ale nie wplynelo to w zaden sposob na ich rozwoj. Oboje wyksztalceni, zdrowi i bez zadnych roznic w porownaniu do rowiesnikow, nie wiem skad aie biora te plotki.
Mi mama ostatnio powiedziala, ze szybko musiala zaczac mnie dokarmiac MM, bo sie nie najadalam i tez mi to nie zaszkodzilo -
nick nieaktualnyagatia wrote:To prawda moje dzieciaki na USG dawały się mierzyć
choć pod koniec ciąży u jednego i drugiego ciężko było uchwycić przepływy w główce
O, u nas tez z tym teraz ciezko. Probowali w szpitalu i dzis poprosilam lekarza, zeby sprawdzil, bo wtedy nie wyszlo, ale ponoc jak glowka jest nisko, to juz ciezko zmierzyc, bo jest ucisk. Za to uparl sie na pepowine i bylo na szczescie ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydynamiczna wrote:Tym razem Daria i to też jest powód czwartej pociechy , nieodparta chęć posiadania córki
To super, ze sie udaloalez ja beda bracia bronic i rozpieszczac
fajnie miec taka obstawe
Ja az sie boje, bo tez bysmy chcieli coreczke w przyszlosci, a ze sie nie da zaplanowac, to nie wiadomo, ile razy trzeba bedzie probowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Claudiuszek gratulacje
Sarcia wspolczuje męża!
Ulfe moja tez miala miec hipotrofie, a wyszedl tylko tydzien roznicy w dol na brzuszku za dwa tyg ide to sprawdzic i powturzyc biometrie
Mam pytanie, czy powtarzalyscie hiv przed porodem? Czy to konieczne?.
Pochwale sie dostalam odszkodowanie za te potracenie rowerem cale 2%.
Wczoraj tez przyszla paczka z gemini z niania z Avent taka najzwyklejsza wazne ze dziala.
Znalazlam tez bajki i basnie do poduchy dla malej i zamierzam jej czytac do spania.
-
LRF nie przejmoj sie dobrymi radami i wskakuj w mm, ja tez zamierzam sprobowac z cycem, ale chcec rozwoju nie pozwoli mi na 100% cyca, zapisalam sie na studia i w weekendy bede miala 12h zajec
maz zostanie z mala i napewno da jej mm bo watpie zebym sciagla tyle pokarmu.
-
haneczka wrote:Rozumiem, chciałoby się powiedzieć albo wte albo wewte, a brzuch sobie robi co chce.
A list Wam napisałam, bo tak to jest właśnie jak się od rana nie zajrzy, ciężko sie połapać i potem odnieść. Posłużyłam się dziś wordem -
nick nieaktualny
-
Matko ledwo Was nadrobiłam! Kilka h mnie tu nie było a produkcja jak na taśmie!
Ja dzis jak Matka Polka poszłam z moja cora, przybrana i kuzynka mojej córy do kina na: "jak zostać kotem". Suchajcie, genialna komedyjkauśmiałam sie jak nie pamietam kiedy - do tego stopnia, ze Hanka tak sie rozszalała, ze do teraz mam wrażenie ze wystrzeli ze mnie za chwile jak z procy
Byłam przekonana, ze w kinie o 12h bedą pustki, a tymczasem spory tłum
Pózniej wkurzyła (mało powiedziane!) mnie jedna z księgowych, która jest odpowiedzialna za wystawianie refaktur na moja firmę. Dzwoni i mówi, ze przyszło rozliczenie z Enea za 10 ostatnich miesięcy, bo zapomnieli wystawiać FV. I jest to kwota ponad 11 tys. zł. Aż mi auto zgasło z wrażenia. Myśle i wręcz mowię na głos: jakim qrwa cudem! na powierzchni 35 m2!!! Przy uruchomionych 5 komputerach 10h dziennie. Ponad 1000 zł miesięcznie za zużycie, nie mówiąc o tym ze osobna FV dostaje z Tauron za przesył na kwotę co 2 miesiące ok. 240 zł.
I juz mam mega nerwice i to dopiero co po dużej dawce endorfin. Jakieś 5 min pózniej tel i co słyszę?
Eeeee urodziłaś juz z nerwów? Bo wiesz.... Ja sie pomyliłam... To nie o Twoja firmę chodzi - Ty masz 3 tysie za 10 miesięcy!!! Aaaaaaaa!!!! I dalej ciągnie: ale jak jeszcze nie urodziłaś, to ja coś wymyślę na jutro!
Wiec teraz sobie leżę w wannie i sie relaksuje. A Hanka szaleje. I cholera, żebym jednak nie wykrakała tego snu dzisiejszego. Bo jutro rozpoczęcie roku i chciałabym pójść z moja córa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 17:25
-
haneczka wrote:Mamy kolejną mamę z dwójką małych dzieci. Oj będzie się działo w tym temacie po porodach.
Domyślam się, że nie jet Ci lekko, sama mam 11 kg szczęście:)
No to życzę Ci, żeby kolejny poród to była dla Ciebie pestka.
A ja jeszcze, jakby mało dzieci mi było, mam właśnie trzecie dziecko- psa Pestketakże będzie wesoło
-
nick nieaktualny