WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
violett wrote:Kurcze, zazdroszcze, ze u Was daja zzo.
W szpitalu, w ktorym planuje rodzic niestety nie ma.
A mozna poprosic o cos innego?
Wiem, ze daja gaz, ale to nie znieczula w sumie.
A jakies inne leki w ogole przy porodzie wchodza w gre?
Ehh, zaczynam sie troche bac, ale tez nie moge sie doczekac.
Aaa, dla wszystkich niecierpliwych (lacznie ze mna!).
Ja bylam takim niegrzecznym dzieckiem, ze urodzilam sie dwa tygodnie po terminie. Co ta moja mama musiala przezywac
A jeszcze zebybylo smieszniej mialam sie urodzic w grudniu, a przyszlam na swiat z opoznieniem - w styczniu, przez co jestem rok mlodsza
I w sumie sie ciesze, bo tyle rzeczy by sie inaczej w moim zyciu potoczylo, ze masakra.
Mojego meza mogam nie poznac!
Wiec nie ma co sie denerwowac, trzeba cierpliwie czekac, bo dzieciaczki same wiedza, kiedy bedzie dla nich najlepiej sie urodzic
Jakbym czytała o sobie:D Też miałam się urodzić w grudniu, urodziłam się w styczniu, męża na bank bym nie poznała, tyle spraw by się inaczej potoczyło:) Dzisiaj właśnie o tym myślałam i miałam tu pisać wszystkim niecierpliwym:)violett lubi tę wiadomość
-
violett wrote:Slyszalam, ze w przypadku cukrzycy ciazowej przed samym porodem cukry sie reguluja, tak jakby ta cukrzyca powoli mijala.
Moze juz niedlugo?i w ogole ruchów mam duzo mniej... Zaczynam świrować juz przez to
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:udało się! Mały śpi, usnął przy mnie - brzuszek do brzuszka - działa najlepiej na kolki. Jeszcze mu śpiewałam kołysanki przez łzy. Kiedy te hormony się wyniosą, bo przecież ile można płakać?
Zaraz będzie lepiej, jeszcze tylko chwila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPołożna powiedziała że jak jest rozwarcie i szyjka 1,5cm to jak nic. A skurcze jak nie bolą zajebiscie to przepowiadające co niby tylko tą szyjkę skracają... Czyli do porodu jeszcze w chuj daleko jednym słowem. Jak będzie lekarz chciał wywolywać to go zapytam czy to w ogóle ma sens
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udalo sie nadrobic ae polowy nie pamietam i przepraszam z góry.
Pierwsze to gratki dla naszych nowych pociech Hani i Kostka slodziakidzieki fb wiedzialam szybciej
Mysza i Danusia super macie M ze potrafią cos milego powiedzieć jak na facetów to rzadkość trzeba cenić, taki jest tez moj ojciec wiec bywają okazy. Moj M slownie to raczej szczerość bije nile slowa gorzej ale stara się, dla mnie sie liczy fakt, że ze mna jest w ciężkich chwilach a i kazde usg dla niego istotne i uczestniczy czynnie
Ksosia i Macioszczyczka niestety to jeszcze moze potrwać ale.to już naprawde na dniach.
Ja na kolacje szake jogurtowy z bananem ananasem i kiwi.
Behemotka niezle.was tam.szprycuja u mnie jest jeszcze dolargan ale nie chce.aby mi go ppdawali zle wplywa na oddech maluszka. -
nick nieaktualny