WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:
Obawiam się że z taką Twój mąż tym bardziej nie będzie chciał chodzić na spacery:D
Mój przeżywa sam fakt że ma torbę przy wózku:P
Ulfe jesteś dzielna:) Dobrze że Kostek już jest z mamą a Ty masz do tego takie fajne nastawienie, jak czytam Twoje posty to wydaje mi się, że dużo w nich spokoju:)
A Macioszyczka nie odzywała się dzisiaj? Może rodzi? -
nick nieaktualnyBroszka wrote:Obawiam się że z taką Twój mąż tym bardziej nie będzie chciał chodzić na spacery:D
Mój przeżywa sam fakt że ma torbę przy wózku:P
Ulfe jesteś dzielna:) Dobrze że Kostek już jest z mamą a Ty masz do tego takie fajne nastawienie, jak czytam Twoje posty to wydaje mi się, że dużo w nich spokoju:)
A Macioszyczka nie odzywała się dzisiaj? Może rodzi? -
Little Red Fox wrote:Broszka, no właśnie, dużo praktyczniej byłoby przyczepić do wózka
szukam póki co dalej
http://allegro.pl/babyono-inteligentna-torba-dla-mamy-so-city-nowosc-i6435048917.htmlBroszka, Little Red Fox, A_n_k_a_80, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ulf dobrze ze sie wszystko sprawnie potoczylo i mlody ok.
Sabina dziekuje za slowa otuchy ze da sie przezyc i sie zapomina bo ja bede rodzic w szpitalu gdzie niby jest zzo ale czesto nie podaja bo anestezjolog zajett na innym oddziale. -
Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywam ale wczoraj wróciliśmy do domku i sie ogarniamy
Czujemy sie dobrze, mały pięknie je, pokarmu mam multum a i tak mały smok co godzinę lub dwie domaga sie cyca. Moja biedna popękana dupa boli ale czopki przeciwbólowe dają rade
Niestety doszły hemoroidy. Ale co tam, jak patrzę na to moje Szczęście to wszystko inne nie ma znaczenia
Pozdrawiam Was gorąco i obiecuje ponadrabiac niedługo.
Ulfe z postów wnioskuje ze urodziłaś, gratuluje!
A ciociom zaraz jakaś fotkę podeśleSabina, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad89bb466f72.jpg
Mój mały śpiochLittle Red Fox, żabka04, martta, Sabina, violett, Broszka, Pysiaczek89, Malutka92, mysza0406, agatia, alinka, kamciaelcia, AJrin, Darusia, LewandowskaAnna, marta258, bisacz, Bratek, Dariah, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnymy uciekamy na wycieczkę! zabieramy Małego na pierwsze takie niedzielne po południe poza domem
mój mąż to mistrzostwo świata, naszykowałam siebie i Małego, ogarnęłam torbę, prowiant, pieluszki, ciuszki na zmianę w razie katastrofy, a on jeszcze naczynia zmywa, bo nie mogą poczekać do wieczora!trzeba zapakować wózek do bagażnika i jedziemy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfe jesteście bardzo dzielną rodzinką. Kostek ma super rodziców, a rodzice super synka.
Angela gratuluję spacerkuja codziennie od 5 doby jestem z Młodą na spacerku, dziś nawet deszczyk nas nie sploszył
w końcu położna kazała dzidziola hartować
Młoda spała na spacerku, a teraz wisi na cycku
A ja farb nie wybrałam, bo nie mogę się zdecydowaćza dużo kolorów mi się podoba i muszę dokładnie wymierzyć ile mi będzie potrzeba puszek.
-
nick nieaktualny