WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Ale cukry się unormowaly
hahahha
Nie no spoko co ma być to będzie:-)wg mojej ginki normowanie=szpital
dla tego też normowanie było jedną z przyczyn położenia mnie na oddziale w 36tc, do tego był pakiet innych atrakcji
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Napisze wam.
A jak to jest z tym okolicznościowym? Zgłasza się w zakładzie a akt potem urodzenia się donosi?
Ile mąż ma czasu na wykorzystanie od urodzenia się dziecka?
Moja mama na ślub mój brała to musiała donieść akt małżeństwa, nie pamietam ile czasu na to miała, ale wszystko było "na spokojnie". Bo sam akt dostalismy chyba 2 tygodnie po ślubie....
A brała przed samym ślubem, więc nie wiem ile ma na wykorzytanie, ale tam też było trochę czasu... ja brałam ślub 10 października, a wykorzystałam okolicznościowy w listopadzie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka ja mam te bole miesiaczkowe od.dobrych 2 tygodni ale czop mi nie odchodzi nic a nic. Niestety moze oznaczac to ze to lada chwilama moze jeszcze potrwać nie ma zasady
Milo bylo przez 9 miesiecy nie czuc tych bóliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 18:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Anka mnie tez tak pobolewa.... Rozkręca sie wieczorami.... Ale na ktg skurczyki piszą sie tak małe jakby ich nie było...
-
nick nieaktualny
-
Sabina ale chyba nie masz szans na pazdziernik serio po 7 sniach biora do szpitala a po 10 dnich wywoluja poród czyli max 26 wrzesnia u Ciebie.
Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Laski jakie farby polecacie zmywalne? Rozważałam duluxa, ale ma kiepskie opinie jeśli chodzi o zmywalność. Więc rozważam Bondexa, Beckersa albo kredowe Annie Sloan, ale te ostatnie trochę na.chybił trafił kolory bo tylko przez net.
Może jakieś opiniebo przy dwójce brudzacych szkrabow muszą się super zmywać
wróciliśmy z wycieczki, Mały do 17. spał (od 13.) a więc świeże, górskie powietrze dobrze wpływają na sen niemowlakapojeździliśmy po lesie, poleniuchowaliśmy na ławce, objadłam się chipsami i muffinami za wszystkie czasy. Bardzo sympatycznie - za tydzień też gdzieś wybędziemy jak będzie ładna pogoda, szkoda siedzieć w domu
AJrin, agatia, Sabina, stardust87, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria
powiem ci z doswiadczenia ze wszystkie Julki to sa mega nieusluchane , zarozumiale i pyskate diablicemojefo meza chrzesnica jest Julia i jak to dziecko widze to bym zatlukla przysiegam, tak smao sasiadki corka nie cierpie ak do mojej corki przychodzi bo tak samo jak widze to alergie mam, cos jest w tym imieniu, w dodatku mam ciotke i prababke Julie ciezkie charktery ..
mam nadzieje ze cie nie obrazilam, ani nie urazilam tylko dziele sie spostrzezeniami i doswiadczeniem bo akurat duza stycznosc mialam z ludmi o tym imieniuDarusia lubi tę wiadomość
-
A ja sie wlasnie ogolilam skoro tesciu twierdzi ze jutro rodze to lepiej być przygotowana
haha. A tak serio to chyba kilkudniowy zarost przejdzie czy musi byc gladko?
Bratek lubi tę wiadomość