WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:A ja sie wlasnie ogolilam skoro tesciu twierdzi ze jutro rodze to lepiej być przygotowana
haha. A tak serio to chyba kilkudniowy zarost przejdzie czy musi byc gladko?
Chciałabym zeby maz mnie jutro rano ogolił ale on o 7 jedzie do pracy a po 10 jak przyjedzie jedziemy juz do szpitala...
Najwyżej wykąpie sie wcześniej a on jak przyjedzie to ogoli.... Ale jak porod zacznie sie w środę lub w czwartek.....???
To juz odroscik bedzie.....;(
Magdziulla sie odzywała...
Bardziej mysle co mychy po jej przytulankuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 18:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Ja dzis na imprezie tesciowa urodziny i tak mi nogi spuchly
a bylo juz tak fajnie ale siedzenie tyle.godzin daje niestety sie we znaki. Poszlam na kanape z pretekstem ze sie zle czuje i musze odpocząć. Teść obstawia ze jutro urodze hehe ma byc 19 stopni nie obrazila bym sie.
Ale dzis senny dzien nawet moje dzieciatko w brzuchu tylko spi i martwi matke. Na szczescie po lodach sie mega ożywił więc wszystko z nim ok chyba mu ciasnawo.
I moje dziecko znowu mega aktywne, chyba 3 godziny mnie okladala bez przerwy. Od tego szyjka mnie klula, ale póki co nic nie wynikło z tego. Dziecko spokojne i już nic nie boli. Mi nawet kawałek czopu jeszcze nie odszedł -
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ja przed położeniem do szpitala się goliłam. My cały dzień ze skurczami się bujamy. Raz co 5 raz co 10 minut, ale są. Na razie rozwarcie się jako tako nie powiększyło. Zobaczymy co jutro.
A moze to juz dzisiaj w nocy/ nad ranem urodzisz?
życzę ci tego bardzo!
Ksosia tobie też kochana......
nie wiem jak to jest po terminie ale na pewno ciężko skoro nam teraz źle
ja dostałam lenia
dobrze ze torby spakowane hihihi
zostało sie ogolić i kosmetyczkę na wierzchu położyć co by jej nie zapomnieć hihi -
A ja nie mogę nic zrobić w domu bo pies mi nie pozwala:P usiadłam przy kompie bo mam coś do zrobienia-wchodzi mi na kolana i się cieszy. Poszłam usiąść na kanape-przyszedl i to samo. Do męża iść nie chce tylko chodzi za mną krok w krok. Więc przyszłam do sypialni się polozyc- leży obok mnie na podłodze:)
Albo on coś czuje albo każe mi już dzisiaj odpoczywać bo widocznie za dużo się na robiłam:PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 19:39
żabka04, AJrin, bisacz, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:A ja nie mogę nic zrobić w domu bo pies mi nie pozwala:P usiadłam przy pompie bo mam coś do zrobienia-wchodzi mi na kolana i się cieszy. Poszłam usiąść na kanape-przyszedl i to samo. Do męża iść nie chce tylko chodzi za mną krok w krok. Więc przyszłam do sypialni się polozyc- leży obok mnie na podłodze:)
Albo on coś czuje albo każe mi już dzisiaj odpoczywać bo widocznie za dużo się na robiłam:P
no no jak ci daje do zrozumenia o nagroda mu sie należy!
Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie zastanawiam czy przed planowana cc robia lewatywe ? Hmm... bo jesli tak to z, checia sie zgodze na to zeby miec puste jeslota, bo znow po, csarce bede miala strach sie zalatwic wiec dla mnie to duzy komfort wiedziec zemna wc mnie nie bedzie gnalo
-
Darusia wrote:Hahahaha. To mnie rozbawiłaś teraz!
Mi się cholernie to imię podoba. I choćby moje dziecko było diabłem to i tak jej dam tak na imię! A charakter w sumie może mieć ciężki (PO MNIE hehe)