WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartta i co? Weszłas w końcu?
Ale masz horror.
Behemotka może się okazać ze urodzisz szybciutkoja miałam masaż szyjki w pierwszym porodzie. Myślałam ze pogryze ginke
Matko jak mnie bolą piersi!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:35
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Kamcia, ja tez czekam na mojego ludzika
No to idę jego pokoik porządkować, bo jesli dzisiaj wieczorem sie zechce uwolnić, to musi chłopak miec mieszkanko (a ja lub M. obok, na wersalce). Zobaczymy jak nam sie ten schemat sprawdzi...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Behemotka jesli twój gin to facet to co on moze wiedziec czy 1 czy 10
zreszta kazda ma inny próg bólu inczej czuje skurcze w 1 fazie i te parte wiec moze nie bedzie tak źle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:40
Behemottka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, nic szczególnego, Pisklak nie rozróżnia jeszcze dnia od nocy, nie wie że po wieczornym karmieniu idzie spać do własnego łóżeczka. Nie mogę go za to winić przecież. Smoczek co chwila wypada i się denerwuje, ja dzielnie poprawiam i tak w kółko. Mąż dziecię nakarmił i położył spać, ale poszedł dalej pracować, a on sobie marudka pod nosem (Filip, nie mąż
)
ja już do toalety wyszłam, ale siedziałam tam z 10 minut z nadzieją że mąż sobie poradzi -
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Ja już po wizycie. Rozwarcie 1.5, Adaś - kluska. Nie ma potrzeby USG, bo błąd teraz zbyt duży do oceny. (
). Miałam za to masaż szyjki na wywołanie i, kurcze, oddechu mi zabrakło... Zapytałam - to w skali 1-10, w porównaniu do porodu to jaki ten ból masażowy? "A, tak z 1"... Aaaaaa... Znieczulenie poproszę
Na dowidzenia usłyszałam "see you in a week... albo dzisiaj wieczorem, jesli masaż sie udał". A teraz siedzę z bólami jak miesiączkowe i zastanawiam sie czy to to samo co przepowiadające, czy co? No cos tam na pewno sie poruszyło. Zobaczymy czy wystarczy
Na szczęście każda z nas jest inna. Znam mega fajne historie z porodu. Są kobietki które lepiej wspominają swó poród niż depilacjęBehemottka, Bratek, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
no tak z tymi porami bywa roznie u dzieci....nasza mala tez jeden okres miala ze od 2 do 4 nie spala tylko sie chciala bawic w najlepze i spaniem zainteresowana nie byla po takim tygodniu chodzilam jak wrak takze cie rozumiem..
a ja mam jakis piekacy bol w plucach i klatce piersiowej w dodatku zaczelo bolec mnie ucho i za uchem...niech juz to sie skonczy bo mam dosyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja mama mnie nakłania cały czas, żebyśmy przyjechali na weekend do nich. Boję się trochę jak to Smoczątko zniesie, kilka dni poza domem, a jest jeszcze mały. Mam wziąć pod uwagę, że mi pomoga, będę mogła normalny obiad zjeść, wziąć kąpiel, w nocy trochę pospać, bo nakarmią jak będzie trzeba. A mąż ma od nas odpocząć w domu to może i nowego spojrzenia nabierze do całej sytuacji.
sama nie wiem -
nick nieaktualnyLRF
masz racje, jedz do mamy i odpocznij to sie zawsze przyda... maz sobie poradzi i faktycznie nabierze swiezego spojrzenia na to wszystko jak zostanie sam i pomysli...a ty chwile dla siebie bedziesz miec. Z wyjazdami tomwlasnie problemu nie ma jak smerf jest maly, gorzej jak podrosnie i rozpoznaje swoje katy.