WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZabcia04
To daj znac co i jak, mam nadzieje ze niembeda cie na "chama" zmuszac do porodu sn....jq sama jestem ciekawa co mi ten buc powie, chociaz wydaje mi sie ze u mnie powinno pojsc lepiej bo ja juz po jednym cc jestem i jak nie podpisze zgody na sn to moga mnie pocalowac.
trzymam kciuki!!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem jak w sumie jest z lekami po cc juz po 4 latach nie pamietam , ale mi pielegniarki same dawaly kroplowki i jakis zastrzyk w posladek imclexane w brzuch ale mnie ogolem nie bolalo mocno a to co mi dawali to wystarczalo dodatkowo nic nie wolalam., zobacsymy jak bedzie traz
-
Dobrze, że mi mojego pośladkowca nikt nie każe rodzić sn bo bym chyba umarła...moja mama tak rodziła trzecie dziecko i opowiadała-masakra...
Żabko trzymam kciuki:) Opowiedz swoją historię - przecież byłaś niedawno cięta - nie mogę Cię zmusić do sn...żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia, kamcia ma rację jak przyjdzie pielęgniarka z kolejną dawką leków przeciwbólowych nie rób jak ja z siebie bohaterki, że ich nie potrzebujesz
bierz wszystko co dają, bo za chwilę może być nieciekawie. Staraj się po pionizacji jak najwięcej ruszać, ale ostrożnie
nie wiem jak to jest pod prysznicem, ja mogłam moczyć bliznę, szybko mi opatrunek też zdjęli. Jak każą pierwszy raz wstawać najpierw usiądź, poczekaj aż największy helikopter minie i delikatnie na podłogę.
Złota rada - jak przyjdą goście to niech będą poważni, bo mój brat cały czas żartował i myślałam, że ze śmiechu mi szwy pójdą
My wstaliśmy dopiero co
złoty egzemplarz który późno wstaje
teraz leży obok i gada po swojemu -
nick nieaktualnyDzień dobry, wczorajszy wieczór już myślałam że zaczęły u nas się kolki.. już łzy w oczach miałam ale na "szczęście" mój Pucuś nie zna ograniczeń i za dużo zjadł. Wystrzelił mi fontannę mlesia i poszedł spać.
Jak na razie jem wszystko i nie ma żadnych problemów - niech tak zostanie!
Widzę że coraz wiecej cc. Moja złota rada? Jak najszybciej jak można wstać i od razu prosto, zanim się wstanie to opuszczać nogi z łóżka. Przekręcać się z boku na bok. No i dużo dużo chodzić. Ja ostatniego dnia dostałam na sale dziewczynę której słuchać nie mogłam - a przychodziły do niej pielgrzymki gości po 6-8 osób.. więc się ulatniałam na korytarz i tam km robiłam
Behemotka zamykaj oczy i przewijaj strony aby pominąć tej osoby posty i tyle
AISAK widzę co szpital to obyczaj u mnie też dosyć późno są planowane bo 39+ ale u Ciebie to już w ogóle. Ale zdaniem mojego lekarza im dziecko dłużej w brzusiu to tym lepiej.
Ksosia jeszcze raz gratuluje!Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Mnie się niby w sobotę połóg kończy, a macica nadal boli jak na okres
Angela, podobnie jak Ty, bardziej po wyrostku umierałam, niż po cc
a w ciąży nie byłam
Ja się zastanawiam czy ze mną wszystko ok, ja już od 5 dni w ogóle nie plamie, nie używam podpasek, zero objawów połogu. -
nick nieaktualnyu mnie też czysto, tylko czasem macica porządnie zakłuje
Mojemu Pisklakowi chyba średnio podpasował ten smoczek z MAM, zastanawiam się czy nie kupić inny niż z LOVI. Butelkę ma z LOVI, to może smoczek też będzie ok? Lepszy smoczek niż kciuk czy moje koszulki -
Angela ja po 5 dniach przestałam plamic, raz dostałam krwaeiwnia jak się sforsowalam.
A co do zabiegów to dobrze się czułam po laparoskopowym usuwaniu miesniaka i po dwóch cc. Po jednej i drugiej cc krwawilam mało, zależy to podobno od stanu wyłyzeczkowania macicy -
nick nieaktualnyu nas też piękna pogoda
a ja się głupia boję sama z dzieckiem wyjść, bo ostatnio w okolicy cyganie się kręcą, teściowa mówiła, a nam dwie kury znikły i mam uważaćw sumie widziałam ich wczoraj, niby uprzedzona rasowo nie jestem, a teraz zaczęłam się bać...
dobrze, że mamy w perspektywie wyjazd na wieś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:3860g i 56 cm;)
10 pkt
Pięknie ssie....
kobietki po CC
Macie jakieś złote rady?
Nie spodziewałam sie Cc i nie interesowałam tym tematem...
A dzis juz malutki bedzie ze mną...
Ksosia bardzo gratuluję AntkaNiech Wam pięknie rośnie a Ty dochodź do siebie po tych przeżyciach
-
Little Red Fox wrote:u nas też piękna pogoda
a ja się głupia boję sama z dzieckiem wyjść, bo ostatnio w okolicy cyganie się kręcą, teściowa mówiła, a nam dwie kury znikły i mam uważaćw sumie widziałam ich wczoraj, niby uprzedzona rasowo nie jestem, a teraz zaczęłam się bać...
dobrze, że mamy w perspektywie wyjazd na wieś
jestem bardzo tolerancyjna...ale cyganów słabo znoszę -
nick nieaktualny