Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mowie wlasnie ze moj synus bedzie mial najlepsze ciotki na swiecie :) Kurde...ale cos wam powiem ze plus jest ze rodze na koncu, bo bedzie chociaz jakas sensacja :D haha ale sobie wymysliłam :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszko

aaaa bo myslalam ze ty tez drugie cc mialas :) Kurde dam rade! a co mam inne wyjscie? co ma byc to bedzie czyli bedzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba o to chodzi
    https://www.youtube.com/watch?v=NdZdPFHOvek
    u nas praktycznie wszystko się zgadza :(

Mały śpi, więc pewnie i ja za chwilkę się połżę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:39

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku to na pewno nie Twoja wina to po pierwsze. Po drugie kp nie wpływa na napięcie mięśniowe. Po trzecie nie musi to być refluks tylko zwykłe kolki.
    Mój B miał wzmożone napięcie, w buzi obniżone, a nie miał wcale problemów kolkowych, brzuszkowych. Nawet jal wyszła skaza białkowa to pojawił się śluz w kupce, krostki i zaczerwienienia na brewkach i uszkach, a bólu brzuszka, płaczu nie było.
    Spokojnie mamuśka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, dzieci maja na poczatku rozne dolegliwosci dopoki wszystko sie nie unormuje i nie przystosuje w pelni do funkcjonowania na tym swiecie a juz napewno kp nie ma nic wspolnego z tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam kolacje bo glodna bylam hmm... tez mi pora na jedzenie :/ i popijam pokrzywe bo podobno dziala na obrzeki i opuchlizne sie okaze :) a tu cisza czyli albo wszystcy spia albo reszta rodzi :P

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka - gratuluję zdrowego Stasia. Życzę Wam dużo zdrówka! Czekałam na wieści:)

Żabka - super, gratuluję :) Dobre wieści! Również zdrowia życzę :) Szybko poszło. Rano czytam, że idziesz rodzić, a po obiedzie już masz maluszka :) Super :)

nick nieaktualny, Broszka lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, przecież widać, że to Wiktor ;) No, ewentualnie Michał. Jak się będziecie wahać, to może być Wichał albo Miktor ;P

Cieszę się, że udało się sn. Szkoda, że ginekolog nie wart zaufania, ale suma sumarum oboje jesteście zdrowi i już po :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest juz szwagierka. Piotruś usnal w 5 minut. My siedzimy :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Czyli znosnie , idzie wytrzymac ze szwagierka :) ? Noo to najwazniejsze ze maly spi to zaesze chwila spokoju wbrew pozorm :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka, gratuluję małego Stasia :)

Żabka, gratuluję urodzenia zdrowego synka, jesteś silna babka, dałaś radę sn, a Twój synek śliczny :)

nick nieaktualny, Broszka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cicho. Nic już nie plamię, czopa już nie mam i cichutkoooo. Adaś się rozciąga i okopuje mamę, ale porodu ani widu ani słychu... Jutro widzę się z ginekolog.

W zasadzie to on mnie nie okopuje, tylko oczłapuje. Taki człapcioch. Raz wczoraj kopnął, to aż się zdziwiłam, ale zwykle tylko takie tupanie w brzuszku :)

M. czuje się dobrze, ja też, więc nic nas nie trzyma. Jestem gotowa. Adasiorku, wychodź na wolność!

A z banałów - upiekłam dzisiaj szarlotkę i się objadamy. W ubiegłym tygodniu też była szarlotka. Mniam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 23:36

kamciaelcia, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko tez jest mega aktywne , mam wrazeniemze 24 h mnie oklada z kazdej steony....

matko jest tak gorąco ze spac sie nie da

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka gratulacje, dobrze ze szybko poszlo, ale wspolczuje bolu i stresu przez gina. Malutki jest sliczny :),

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po karmieniu, chyba usnął :)
    oby sobie teraz pospał do tej 4.

jestem już zmęczona, ale siedzę na allegro znowu :P

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też po karmieniu, Szymek zasypia szybko więc tyle dobrego :) my dalej walczymy z piersią , nie odpuszczę mu, bo skubanuec jest leniwy, butelkę wsunie w 15 min a pierś to dostaje szału nie wiem może któraś z was wie ? On je ładnie z piersi ale jak złapie a za szlakami nie chce złapać mam nakładki bez nakładki w ogóle jakby piersi nie istniały a w nakladkach szał odgina się i wrzeszczy liczę na to że się zmieni jak minie termin porodu czyli dziś albo jutro .
    A tymczasem kolejne karmienie 4 30 :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 02:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się karmimy, jak karmię piersią to nawet oka nie podnoszę a teraz wyjątkowa okazja że nawet tu zajrzałam. Kawaler już powoli odpływa więc korzystam z sytuacji i biorę z niego przykład

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 03:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniła koleżanka, z którą nie miałam kontaktu chyba ze dwa lata i tylko ostatnio wybraliśmy się razem z naszymi chłopakami dwa razy na lunch i spacer, no i pyta czy może się dołączyć do mojego "phone tree"... A ja "że hę???" Jakie drzewo? No i okazuje się, że tu u mnie jest zwyczaj, żeby była osoba do której się dzwoni i ona dzwoni do innych osób, które dzwonią do innych osób, żeby im powiedzieć, że ktoś zaczyna rodzić... o.O Eeeeee, dziękuję bardzo. Najmniej potrzebuję dzwoniącego telefonu w pokoju, kiedy moja rodzina będzie próbowała odpocząć i się ze sobą zaznajomić... Na bieżąco będzie tylko najbliższa rodzina i jedna moja przyjacółka, na której mogę 100% polegać i która zresztą organizowała mój baby shower. No i Wam napiszę :D I wsio. Reszta dowie się jak będę gotowa rozesłać zawiadomienia. O! Taka jestem jędza :P

A jak to jest / było u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 06:36

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Zaczęło się :) odchodzą mi wody. Czekam na męża i jedziemy. Nim mąż przyjedzie chwilą zejdzie.
    Na razie tylko czop mi schodzi i mam bóle miesiaczkowe.

kamciaelcia, Behemottka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Broszka, haneczka, stardust87, bbeczka91, Bratek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 03:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęły się skurcze.
    Żeby tylko mąż zdarzył :(

Behemottka, nick nieaktualny, Bratek lubią tę wiadomość

‹‹ 2419 2420 2421 2422 2423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ