WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina powodzenia, kciuki zaciśnięte
Żabko jak tam pierwsza nocka? Jak imię? Zgadzam się z Behemottka, że patrząc ma foto Wiktor pasuje do Juniorka. A ciekawex, jak rodzice zadecydowali
Liwcia nieźle pospała, a dzięki niej ja teżod 22 do 5.30
ale głód jest straszny bo płacz był w niebogłosy he he he. Teraz wisi sobie na piersi. Już mi się spać nie chce, więc chyba o 6 wypiję kawę z mlekiem i zjem śniadanko.
-
Hej babeczki graaaaaaatuluje pyk, pyk , pyk. Jatk miło, że tyle maluszków jest już z wami. Cieszcie się sobą. Buziaki dla dzieciaczkow , a dzielnym mamom gratuluję .
Ja od wczoraj w szpitalu, dzisiaj mam być na czczo , więc czekam na glodniaka na decyzje czy cc dzisiaj.
Ktosia pyta Las po ilu dniach szwy zdejmja po cc u nie to było 7dni i wszystko super było.
Ze stresu nie pamiętam już co miałam napisać, wybaczcie. Mam lekkie tyły w tematach ale pewno niedługo będę znowu na bieżąco karmiąc nocą...haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina Super powodzenia czekamy na wieści:-)
Poszłam spać o 23.
Mały spil siare i zrobił już dwie kupki.
Chyba nie lubi był pozawijany bo co chwila mi rączkami na zewnątrz się wykonuje.
Obudził się o 2 zjadł i poszedł spać śpi do tej pory więc odespalam poprzednia nockę (niespalam bo na mojej sali dwie rodzace miałam z IP jedna przyszła poszła rodzic i druga zaraz) mnie w krzyżu bolało i miejsca sobie nie mogłam znaleźć.
Grzeczny ten mój synek tfu tfu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 06:32
Behemottka, kamciaelcia, stardust87, violett, mk83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wiedziałam że u Ciebie to już lada moment
trzymam kciuki!!
Behemotka u nnie na informację ze zacznę rodzic czeka oczywiście mama i babcia mojajesteśmy umowieni ze jak już zacznę to dam znać mamie, a ona zadzwoni do innych
ale chyba mi nie wierzy że tak od razu ja poinformuje, bo dzwoni do mnie 3 razy dziennie czy to już
A ja dzisiejsza noc przespalam bez żadnego bólu, dobrze ze jest wizyta u lekarza to go poproszę o ten masażchociaż mi też szwagierka mówiła że ten masaż wspomina dużo gorzej niż sam poród i ze to ból jak nie wiem. Jakoś wytrzymam
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Alinka - a borowanie bez znieczulenia miałaś? To jak borowanie, ale trwa chwilkę tylko, wiec zanim sie obejrzysz bedzie koniec
powiem Ci wieczorem czy ja to też tak odczulam jak mi się uda namówić lekarza
-
Cześć ranne ptaszki. Ja dzisiaj o 4:30 pożegnałam czop śluzowy, ale tym razem wody się nie polały. Dla pewności jednak siedzę na ręczniku jakby coś się miało w tej kwestii zmienić.
W pierwszej ciąży od czopa minęło pół godziny i Arturek wypuścił wodę z "wanny", ale wtedy czop był różowy, a dzisiaj czyściutki przezroczysty, więc się nie nastawiam. Męża wysłałam do pracy, dziecko do żłobka, życie płynie dalej
-
Behemotka, ja daję znać mamie, siostrze, teściowej i dwóm przyjaciółkom, a reszta to już pocztą pantoflową się rozniesie. Ale też nikogo nie proszę o żadne drzewo.
Z tym, że w Polsce jest inna mentalność, większa powściągliwość, chyba, że znów porównuję do Ameryki z filmów (czytaj: tabuny znajomych z pracy jeszcze w szpitalu przynoszą Ci balony, kwiaty i wielkie pluszowe misie. A na przywitanie pod domem stoi gromadka sąsiadów z ciastem marchewkowym.)
-
Fox Promocja na skipp hopa
http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-wave-dot-promocja-i6477651255.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9687&bi_lpy=93
http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-chevron-promocja-i6481393085.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9685&bi_lpy=93Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
Haneczka - ja to na ręczniku siedzę od czwartku. I nic. No, ale Ty masz historię z czopem, a ja wielka niewiadoma. Jutro (czyli dzisiaj, we wtorek
) widzę sie z ginką - zobaczymy czy cos mi poradzi. Adasisko chyba pobije rekordy wagowe u nas, wrześniowek
Mam nadzieje, ze 5kg nie przekroczy ...
haneczka lubi tę wiadomość
-
Behemotka u mnie tez nic a nic sie nie dzieje. Siedze cicho bo o czym tu pisac jak większość już z maluszkami i moje problemy niezauważalne. Na szczęście już wygladem nie strasze moge iść rodzić. Do wczoraj blagalam juniora o pozostanie w brzuchu co bym nie straszyla na porodowce, a junior na widok matki pewnie by wpelzl z powrotem do brzucha. Jutro tremin porodu i idę do szpitala na ktg zobacze co mi powiedzą jeszcze nigdy nie byłam.
Behemottka, haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Sabina powodzenia.
Broszka gratulacje.
Zabka jestes wielka rowniez gratulacje.Broszka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Jotc, Broszka, Żabka gratulacje!
Sabinka trzymam kciuki!
A u nas w domu dominuje dźwięk suszarki do włosówPępek młodemu troszkę krwawi, pewnie od tego ciagłego spania na brzuchu bo jakoś do odpadnięcia to mi nie wyglada... Chyba zadzwonie do położnej.
Behemotka będziesz rodzic SN jak będzie prawie 5 kg??
żabka04, Broszka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia