X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, trzymam kciuki!
    my już pojedliśmy :) ale Mały coś niespokojny, mam nadzieję że będzie spał i da pospać rodzicom ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Kciuki zaciśnięte
    powodzenia i czekam na wieści

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina 3mam kciuki :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina powodzenia, kciuki zaciśnięte :)

Żabko jak tam pierwsza nocka? Jak imię? Zgadzam się z Behemottka, że patrząc ma foto Wiktor pasuje do Juniorka. A ciekawex, jak rodzice zadecydowali :)

Liwcia nieźle pospała, a dzięki niej ja też :) od 22 do 5.30 :) ale głód jest straszny bo płacz był w niebogłosy he he he. Teraz wisi sobie na piersi. Już mi się spać nie chce, więc chyba o 6 wypiję kawę z mlekiem i zjem śniadanko.

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, powodzenia!!! :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nico :(

Może jutro będę miała znowu masaż szyjki? Jakoś to przeżyję...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki graaaaaaatuluje pyk, pyk , pyk. Jatk miło, że tyle maluszków jest już z wami. Cieszcie się sobą. Buziaki dla dzieciaczkow , a dzielnym mamom gratuluję .

Ja od wczoraj w szpitalu, dzisiaj mam być na czczo , więc czekam na glodniaka na decyzje czy cc dzisiaj.

Ktosia pyta Las po ilu dniach szwy zdejmja po cc u nie to było 7dni i wszystko super było.

Ze stresu nie pamiętam już co miałam napisać, wybaczcie. Mam lekkie tyły w tematach ale pewno niedługo będę znowu na bieżąco karmiąc nocą...

haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina Super powodzenia czekamy na wieści:-)

Poszłam spać o 23.
    Mały spil siare i zrobił już dwie kupki.
    Chyba nie lubi był pozawijany bo co chwila mi rączkami na zewnątrz się wykonuje.
    Obudził się o 2 zjadł i poszedł spać śpi do tej pory więc odespalam poprzednia nockę (niespalam bo na mojej sali dwie rodzace miałam z IP jedna przyszła poszła rodzic i druga zaraz) mnie w krzyżu bolało i miejsca sobie nie mogłam znaleźć.
    Grzeczny ten mój synek tfu tfu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 06:32

Behemottka, kamciaelcia, stardust87, violett, mk83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wiedziałam że u Ciebie to już lada moment :) trzymam kciuki!!

Behemotka u nnie na informację ze zacznę rodzic czeka oczywiście mama i babcia moja :) jesteśmy umowieni ze jak już zacznę to dam znać mamie, a ona zadzwoni do innych :) ale chyba mi nie wierzy że tak od razu ja poinformuje, bo dzwoni do mnie 3 razy dziennie czy to już :)

A ja dzisiejsza noc przespalam bez żadnego bólu, dobrze ze jest wizyta u lekarza to go poproszę o ten masaż :D chociaż mi też szwagierka mówiła że ten masaż wspomina dużo gorzej niż sam poród i ze to ból jak nie wiem. Jakoś wytrzymam

Behemottka lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka - a borowanie bez znieczulenia miałaś? To jak borowanie, ale trwa chwilkę tylko, wiec zanim sie obejrzysz bedzie koniec :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Alinka - a borowanie bez znieczulenia miałaś? To jak borowanie, ale trwa chwilkę tylko, wiec zanim sie obejrzysz bedzie koniec :)
    Miałaś :) powiem Ci wieczorem czy ja to też tak odczulam jak mi się uda namówić lekarza :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ranne ptaszki. Ja dzisiaj o 4:30 pożegnałam czop śluzowy, ale tym razem wody się nie polały. Dla pewności jednak siedzę na ręczniku jakby coś się miało w tej kwestii zmienić. :P

W pierwszej ciąży od czopa minęło pół godziny i Arturek wypuścił wodę z "wanny", ale wtedy czop był różowy, a dzisiaj czyściutki przezroczysty, więc się nie nastawiam. Męża wysłałam do pracy, dziecko do żłobka, życie płynie dalej :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, powodzenia dzisiaj. My to już wiedziałyśmy, że Ty będziesz następna. :) A mąż to gdzie się w nocy podziewał? ;)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziś 38+1 , a mój suwaczek się zaciął na 38. Dziwne :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka, ja daję znać mamie, siostrze, teściowej i dwóm przyjaciółkom, a reszta to już pocztą pantoflową się rozniesie. Ale też nikogo nie proszę o żadne drzewo. :P

Z tym, że w Polsce jest inna mentalność, większa powściągliwość, chyba, że znów porównuję do Ameryki z filmów (czytaj: tabuny znajomych z pracy jeszcze w szpitalu przynoszą Ci balony, kwiaty i wielkie pluszowe misie. A na przywitanie pod domem stoi gromadka sąsiadów z ciastem marchewkowym.) :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox Promocja na skipp hopa
    http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-wave-dot-promocja-i6477651255.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9687&bi_lpy=93

http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-chevron-promocja-i6481393085.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9685&bi_lpy=93

Little Red Fox lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka - ja to na ręczniku siedzę od czwartku. I nic. No, ale Ty masz historię z czopem, a ja wielka niewiadoma. Jutro (czyli dzisiaj, we wtorek ;) ) widzę sie z ginką - zobaczymy czy cos mi poradzi. Adasisko chyba pobije rekordy wagowe u nas, wrześniowek ;) Mam nadzieje, ze 5kg nie przekroczy ... ;)

haneczka lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka u mnie tez nic a nic sie nie dzieje. Siedze cicho bo o czym tu pisac jak większość już z maluszkami i moje problemy niezauważalne. Na szczęście już wygladem nie strasze moge iść rodzić. Do wczoraj blagalam juniora o pozostanie w brzuchu co bym nie straszyla na porodowce, a junior na widok matki pewnie by wpelzl z powrotem do brzucha. Jutro tremin porodu i idę do szpitala na ktg zobacze co mi powiedzą jeszcze nigdy nie byłam.

Behemottka, haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina powodzenia.
    Broszka gratulacje.
    Zabka jestes wielka rowniez gratulacje.

Broszka, żabka04 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc, Broszka, Żabka gratulacje!
    Sabinka trzymam kciuki!
    A u nas w domu dominuje dźwięk suszarki do włosów ;) Pępek młodemu troszkę krwawi, pewnie od tego ciagłego spania na brzuchu bo jakoś do odpadnięcia to mi nie wyglada... Chyba zadzwonie do położnej.
    Behemotka będziesz rodzic SN jak będzie prawie 5 kg??

żabka04, Broszka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 2420 2421 2422 2423 2424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ