X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, trzymam kciuki!
    my już pojedliśmy :) ale Mały coś niespokojny, mam nadzieję że będzie spał i da pospać rodzicom ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Kciuki zaciśnięte
    powodzenia i czekam na wieści

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina 3mam kciuki :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina powodzenia, kciuki zaciśnięte :)

Żabko jak tam pierwsza nocka? Jak imię? Zgadzam się z Behemottka, że patrząc ma foto Wiktor pasuje do Juniorka. A ciekawex, jak rodzice zadecydowali :)

Liwcia nieźle pospała, a dzięki niej ja też :) od 22 do 5.30 :) ale głód jest straszny bo płacz był w niebogłosy he he he. Teraz wisi sobie na piersi. Już mi się spać nie chce, więc chyba o 6 wypiję kawę z mlekiem i zjem śniadanko.

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, powodzenia!!! :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nico :(

Może jutro będę miała znowu masaż szyjki? Jakoś to przeżyję...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki graaaaaaatuluje pyk, pyk , pyk. Jatk miło, że tyle maluszków jest już z wami. Cieszcie się sobą. Buziaki dla dzieciaczkow , a dzielnym mamom gratuluję .

Ja od wczoraj w szpitalu, dzisiaj mam być na czczo , więc czekam na glodniaka na decyzje czy cc dzisiaj.

Ktosia pyta Las po ilu dniach szwy zdejmja po cc u nie to było 7dni i wszystko super było.

Ze stresu nie pamiętam już co miałam napisać, wybaczcie. Mam lekkie tyły w tematach ale pewno niedługo będę znowu na bieżąco karmiąc nocą...

haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina Super powodzenia czekamy na wieści:-)

Poszłam spać o 23.
    Mały spil siare i zrobił już dwie kupki.
    Chyba nie lubi był pozawijany bo co chwila mi rączkami na zewnątrz się wykonuje.
    Obudził się o 2 zjadł i poszedł spać śpi do tej pory więc odespalam poprzednia nockę (niespalam bo na mojej sali dwie rodzace miałam z IP jedna przyszła poszła rodzic i druga zaraz) mnie w krzyżu bolało i miejsca sobie nie mogłam znaleźć.
    Grzeczny ten mój synek tfu tfu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 06:32

Behemottka, kamciaelcia, stardust87, violett, mk83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wiedziałam że u Ciebie to już lada moment :) trzymam kciuki!!

Behemotka u nnie na informację ze zacznę rodzic czeka oczywiście mama i babcia moja :) jesteśmy umowieni ze jak już zacznę to dam znać mamie, a ona zadzwoni do innych :) ale chyba mi nie wierzy że tak od razu ja poinformuje, bo dzwoni do mnie 3 razy dziennie czy to już :)

A ja dzisiejsza noc przespalam bez żadnego bólu, dobrze ze jest wizyta u lekarza to go poproszę o ten masaż :D chociaż mi też szwagierka mówiła że ten masaż wspomina dużo gorzej niż sam poród i ze to ból jak nie wiem. Jakoś wytrzymam

Behemottka lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka - a borowanie bez znieczulenia miałaś? To jak borowanie, ale trwa chwilkę tylko, wiec zanim sie obejrzysz bedzie koniec :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Alinka - a borowanie bez znieczulenia miałaś? To jak borowanie, ale trwa chwilkę tylko, wiec zanim sie obejrzysz bedzie koniec :)
    Miałaś :) powiem Ci wieczorem czy ja to też tak odczulam jak mi się uda namówić lekarza :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ranne ptaszki. Ja dzisiaj o 4:30 pożegnałam czop śluzowy, ale tym razem wody się nie polały. Dla pewności jednak siedzę na ręczniku jakby coś się miało w tej kwestii zmienić. :P

W pierwszej ciąży od czopa minęło pół godziny i Arturek wypuścił wodę z "wanny", ale wtedy czop był różowy, a dzisiaj czyściutki przezroczysty, więc się nie nastawiam. Męża wysłałam do pracy, dziecko do żłobka, życie płynie dalej :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, powodzenia dzisiaj. My to już wiedziałyśmy, że Ty będziesz następna. :) A mąż to gdzie się w nocy podziewał? ;)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziś 38+1 , a mój suwaczek się zaciął na 38. Dziwne :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka, ja daję znać mamie, siostrze, teściowej i dwóm przyjaciółkom, a reszta to już pocztą pantoflową się rozniesie. Ale też nikogo nie proszę o żadne drzewo. :P

Z tym, że w Polsce jest inna mentalność, większa powściągliwość, chyba, że znów porównuję do Ameryki z filmów (czytaj: tabuny znajomych z pracy jeszcze w szpitalu przynoszą Ci balony, kwiaty i wielkie pluszowe misie. A na przywitanie pod domem stoi gromadka sąsiadów z ciastem marchewkowym.) :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox Promocja na skipp hopa
    http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-wave-dot-promocja-i6477651255.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9687&bi_lpy=93

http://allegro.pl/skip-hop-torba-do-wozka-dash-chevron-promocja-i6481393085.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=9685&bi_lpy=93

Little Red Fox lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka - ja to na ręczniku siedzę od czwartku. I nic. No, ale Ty masz historię z czopem, a ja wielka niewiadoma. Jutro (czyli dzisiaj, we wtorek ;) ) widzę sie z ginką - zobaczymy czy cos mi poradzi. Adasisko chyba pobije rekordy wagowe u nas, wrześniowek ;) Mam nadzieje, ze 5kg nie przekroczy ... ;)

haneczka lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka u mnie tez nic a nic sie nie dzieje. Siedze cicho bo o czym tu pisac jak większość już z maluszkami i moje problemy niezauważalne. Na szczęście już wygladem nie strasze moge iść rodzić. Do wczoraj blagalam juniora o pozostanie w brzuchu co bym nie straszyla na porodowce, a junior na widok matki pewnie by wpelzl z powrotem do brzucha. Jutro tremin porodu i idę do szpitala na ktg zobacze co mi powiedzą jeszcze nigdy nie byłam.

Behemottka, haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina powodzenia.
    Broszka gratulacje.
    Zabka jestes wielka rowniez gratulacje.

Broszka, żabka04 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc, Broszka, Żabka gratulacje!
    Sabinka trzymam kciuki!
    A u nas w domu dominuje dźwięk suszarki do włosów ;) Pępek młodemu troszkę krwawi, pewnie od tego ciagłego spania na brzuchu bo jakoś do odpadnięcia to mi nie wyglada... Chyba zadzwonie do położnej.
    Behemotka będziesz rodzic SN jak będzie prawie 5 kg??

żabka04, Broszka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 2420 2421 2422 2423 2424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ