WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe haneczka spa sie przyda pozniej nie bedzie czasu
Super ze cos sie dzieje trzymam kciuki niech sie bardziej rozkreci, bo to lepiej niby jak maliszek sam
U mnie niestety bedzie totalny wygon na ten swiat bo serio u mnie zero skurczybykow szyjka no noc jej nie czuje czop nie odleciał wiec pewnie dalej bez zmian.
Licze, ze stres przed jutrem coś zdziała w nocy bo wole aby maluch sam chcial ruszyc na ten świat.
Esmi strach to norma ja tez sie boję szczegolnie, ze ide w nieznane.
Ale to dobrze niech sie dzieje chcemy nasze maleństwa a to jedyna droga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pykające jutro trzymam kciuki!!!
Kamcia Moja mała przez sen jęczy, stęka, kwęka... Ale bardziej jak żaba i osiołek.
Ulf My smarujemy kremem BABYDREAM z Rossmanka. Wg Sroki skład ma bardzo dobry.
Angela Gdzie masz narzekać jak nie tu!
Dziewczyny, które łapie jakieś choróbsko - do wyrka i odpoczywać.
LRF My też dzisiaj byliśmy na wizycie patronażowej u lekarza. I podejrzewam, że gdyby nie to, że karmię wyłącznie piersią to też bez komentarza by się nie obeszło. Bo jak wychodziłam to doktor powiedziała, że nic lepszego nie mogłam dziecku dać niż moje mleko.
Mała na moim cycu od poniedziałku przytyła 190g.... Chyba, że ta waga waży inaczej niż waga położnej.
Co do dwójki... Problemy były na początku, bo bałam się przeć? stęknąć? Ale na szczęście wszystko się unormowało i codziennie raz dziennie wędruje do wc.
Co do Żywca - tak dzień mi zleciał, że muszę nadrobić. Ale śmierdzi mi ta sprawa. Albo jednorazowy wybryk albo gruba kasa.
kamciaelcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Sarcia ale to tylko chodzi o gazowaną. Tą bez gazu możesz spokojnie pić. A i tak wydaje mi się ze to jakaś ściema, choć niby rzecznik prasowa żywca mówiła że w zgrzewce z której ten facet pił wodę były butelki z różnych dni produkcyjnych a to się nie powinno wydarzyć. Na moje to ten facet coś kombinuje, ale zapobiegawczo trzy nieotwarte żywce stoją u mnie nietkniete choć całą ciążę go piłam bo po niegazowanej było mi niedobrze. Nie wiem co teraz będę piła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stardust a myslalam ze tylko mi sie robi niedobrze po niegazowanej wodzie. Tzn troche moge wypic ale jak prpbowalam dziennie ponad litr to mnie mdlilo na maksa.
-
nick nieaktualnyja mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień, Malutki nie najlepiej zniósł te szczepienia, mało spał w dzień i był okropnie płaczliwy
ja się udaję w kimę, może choć trochę uda mi się odespać, bo katar męczy, a zrobiłam już inhalację i czekam na poprawę
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia jutro.
Wielkie pyk.
Czytając tzn nadrabiajac was trochę was będzie:-)
Super.
Tym schorowanym dużo zdrówka:-)
Kurujcie sie.
U mnie nic ciekawego.
Chodzę na spacerki z małym ale ciężko mi bardzo doskwiera mi ból krzyża z kością ogonowa. Jak pochodzę troszkę to jest tragedia dochodzi ból miednicy i jajników ahhhhhhhh
Jutro nawet córki mąż nie zaprowadzi do przedszkola bo nie dam rady tak mnie boli.
Paracetamol działa na chwilę.
Jutro położna wpadnie zdążyć małego.
Ciekawe ile przybrał.
Na wezidelko jesteśmy umówieni na czwartek.
Behemottka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Haneczka wrote:A ja dzisiaj nie wiem co robić. Ostatni dzień ciąży i nie wiem co z nim zrobić normalnie. Jakieś propozycje?
Siedzieć bezczynnie nie potrafię, więc zamontowałam jeszcze lampkę nocną w salonie koło kołyski, trochę zmieniłam wystrój komody, nawinęłam worek na wkład do mojego ukochanego kubła na pieluszki (tommee tippee). No i nie wiem co dalej.
Behemotka, a Ty co zrobisz z tym ostatnim dniem (jak już się obudzisz) ?
Na pewno będę tulić Arturka jak wróci ze żłobka!
A ja dzisiaj nie mam konkretnych planów. Podłączyliśmy monitor, pokazałam M. gdzie co jest (nie wiem czemu, ale w razie jakby co...). M. chyba coraz mniej sie podoba pomysł, zeby maluszek spał w swoim pokoiku, bo już kombinuje jak tu go na dół w dzien zabierać, zeby sobie z nami siedział. Na koniec stwierdził,mze bedzie sobie siedział w pokoiku Adasia i cichutko pracował jak bobas bedzie spac. No problemW ogole jakikolwiek film oglądamy i jesli gdzieś w tle jest niemowlak, to M sie ekscytuje, uśmiecha i komentuje, ze my tez takiego miec będziemy
.
Dzisiaj mamy w domu sprzątanie, potem będziemy chyba oglądać ostatni sezon Breaking Bad, chociaz mnie sie tak średnio chce, bo ten ostatni sezon jakiś taki mroczny był. Był plan pojechać do polskiego sklepu odnowić zapasy, ale troche sie boje, bo nas to ustawia jakaś godzinę od szpitala i w razie jakby co to będziemy w stresie. Normalnie szpital 15 min od nas.
No i chyba jeszcze raz przejrzymy szpitalne torby. U nas teraz kilka dni upałów, wiec można sie składniej spakować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 21:27
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia jutro dziewczyny
ale przybedzie bobaskow
co do kubla na pampersy, musze sie zaopatrzyc, gdzie polecacie?
My dzis znow na spacerku, maly glownie spal. Zamontowalismy bujaczek i chyba zostal zaakceptowany
Na szczescie ma opcje bujania.
Teraz karmimy sie po kapieli i lecimy spac
Moze dzis lepiej maly pospi w nocy.Behemottka, haneczka lubią tę wiadomość