WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfoxik super, ze masz takie dobre podejście do sprawy. może i ja kiedyś to załapię... bo moja płacze praktycznie dzisiaj cały czas od rana a ja razem z nią bo nie wiem co jej jest.
ale mam też pytanie pielęgnacyjne. mała ma na brzuszku gdzie się kończy pampers taki pas białej skóry. jakby krem nie chciał zejść. myjemy się w emolium, oliwimy, smarujemy a to nie schodzi. co to może być?
http://iv.pl/images/17152327573485725052_thumb.jpg -
nick nieaktualnyOgolem czuje sie dkbdze chociaż zmexzona jestem wiadomo spac ciezko , no i bola mnie z boku blizna z dwoch steon tak rwie czy siedze czy leze, najgorzej to z lezenia wstac bo wtedy mam prpbldm z oddechem i sie wyprostowac pozniej to jakos idzie. Nl i poelegniarka wenflon mi zdjela bo spuchla mi cala reke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się po długiej przerwie
wybaczcie ale nie mam tyle czasu juz żeby nadrabiać wszystko od czasu do czasu czytam was. Na fb tez mniej jestem bo dla mnie to malo przejzyste tzn nie mam też czasu czytać wszystkiego, a żeby połapać się co i jak to trzeba choc troche poczytać. Pisałam wcześniej o porodzie takze Ksosiu (lub inna osoba zarzadzajaca) prosimy z Wiktorkiem o wpisanie na 1 str poprawnych danych bo jestesmy wpisani 04.09... No wiec Wiktorek ur.05.09. SN o godz.11.16 waga 3140g 55cm
haneczka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPosprzatalam, wyprasowałam, podkładalam z mężem bujaczrk tiny love (przyszedł dzis-jestem w nim zakochana) ogólnie dopadło mnie Wicie gniazda. Młody bardzo mało się rusza... Aż zaczynam sie martwić... Ja też chcę sie rozpakować jutro z Wami. Wychodzi na to, ze oo piątkowym bum zstane sama na linii frontu
-
Ja Was podczytuje i sama też baaaardzo chciałabym się jutro rozpakować. Jutro moje urodziny, to byłby piękny prezent
Gratulacje dla wszystkich nowych mam, trzymam kciuki za te jeszcze w dwupakachJeszcze chwila, a wszystkie będziemy tulić maluszki po tej stronie
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Posprzatalam, wyprasowałam, podkładalam z mężem bujaczrk tiny love (przyszedł dzis-jestem w nim zakochana) ogólnie dopadło mnie Wicie gniazda. Młody bardzo mało się rusza... Aż zaczynam sie martwić... Ja też chcę sie rozpakować jutro z Wami. Wychodzi na to, ze oo piątkowym bum zstane sama na linii frontu
inzynierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka wrote:foxik super, ze masz takie dobre podejście do sprawy. może i ja kiedyś to załapię... bo moja płacze praktycznie dzisiaj cały czas od rana a ja razem z nią bo nie wiem co jej jest.
ale mam też pytanie pielęgnacyjne. mała ma na brzuszku gdzie się kończy pampers taki pas białej skóry. jakby krem nie chciał zejść. myjemy się w emolium, oliwimy, smarujemy a to nie schodzi. co to może być?
http://iv.pl/images/17152327573485725052_thumb.jpg
Mój Tygrys ma tego sporo, na zgieciach rak i stóp. Na brzuszku też. Z tego co wyczytałam to noworodkowe przejściowe. Myślałam ze zapytam dziś położnej o to, ale zrobiła mnie w jajo. Nie pojawiła się. -
nick nieaktualnyalinka wrote:foxik super, ze masz takie dobre podejście do sprawy. może i ja kiedyś to załapię... bo moja płacze praktycznie dzisiaj cały czas od rana a ja razem z nią bo nie wiem co jej jest.
http://iv.pl/images/17152327573485725052_thumb.jpg
To normalne.
U mojego juniora też schodzi że wszad ten naskórek.
Położna mówiła żeby natluszczac a kąpać w emolium.
Nie zdzierac! -
nick nieaktualny
-
Hejka moj plan dnia byl aby wszystko ogarnac i posprzatac jeszcze w domu. Ale nie mam totalnie siły. Zrobilam sobie spa wiec henna i pazurki wieczorem bedzie golenie. Przepakowalam torbe w sensie jeszcze raz czy wszystko jest. I teraz same przyjemności.
Byl juz spacer ostatni z M. A wieczorem lezymy i ogladamy seriale
A i zjadlam pół czekolady przez caly dzień i smażone boczniaki na obiad czyli dogadzam sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 16:40
inzynierka, haneczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny