X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka Weronika już pykla :)

mk83, haneczka lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie lamie .... Czekam na wizyte i czuje sie coraz gorzej ... Nos zatkany albo leci z Niego glowa pobolewa i mi juz goraco.... No super ze na koniec jeszcze cos mnoe bierze :-(

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi no slabo mi jakoś lepiej po cieplym obiedzie i herbatce.
    Zaraz ciepla kąpiel i zalegam do jutra w łóżeczku :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się boję że Małego zarażę :(

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zdycham . A kaszel.mam taki ze przed chwilą myślałam że mi blizna po cc pęknie :(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabina, żabka dziękuje za uspokojenie :)

do nas położna ma przyjść jutro. I w sumie się nie mogę doczekać, bo mam kilka pytań i trochę się boje co obca baba mi wymyśli.
    A za 2 tyg ma przyjść pediatra do domu. To to nawet mi się podoba, nie trzeba chodzić do przychodni gdzie same choroby tylko wizyty domowe są :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kurde mamuski cos nas rozklada na końcówce ale ta pogoda nie rozpieszcza. Zycze nam wszystkim zdrówka.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może powinnam w maseczce przy Małym robić? :(
    nie wiem już sama, a mąż wściekły chodzi, jakby to była moja wina :(

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a może powinnam w maseczce przy Małym robić? :(
    nie wiem już sama, a mąż wściekły chodzi, jakby to była moja wina :(
    Mąż to niech się w dupę ugryzie bo jak jesteś chora to on powinien się Filipem zająć a nie jeszcze być zły. Jak masz maseczkę to na pewno nie zaszkodzi .

agatia, Behemottka lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.

Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.

Moja Truskaweczka nadal śpi :-D ale niech wstaje bo mamie biust eksploduje ;)

Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.

Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.

Moja Truskaweczka nadal śpi :-D ale niech wstaje bo mamie biust eksploduje ;)

Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk?
    Niby prawda. Nie Wiem czemu tylko mam wrażenie że Tak na prawdę facet chce sporego odszkodowania a tak na prawdę sam sobie dodał coś do wody.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, Aisak, gratuluję zdrowych maleństw :)

U nas dzisiaj mija tydzień od porodu. Czujemy się dobrze, Antoś ciągle wisi na cycu, to go też najbardziej uspokaja. Trochę lepiej przesypia noce bo od dwóch dni budzi się tylko 2 razy a nie co 1-1,5h jak na początku. Musiałam zmienić dietę na bardziej rygorystyczną bo małemu zaczęły szkodzić na brzuszek różne rzeczy i od wczoraj jest lepiej.
    Była też u nas położna, z synkiem wszystko ok, w przyszłym tyg mamy iść do przychodni na zważenie żeby zobaczyć ile przybrał. Z moją raną po cc wszystko ok, ładnie się goi, już prawie nie ciągnie więc jest zdecydowanie lepiej :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niby prawda. Nie Wiem czemu tylko mam wrażenie że Tak na prawdę facet chce sporego odszkodowania a tak na prawdę sam sobie dodał coś do wody.
    Jakieś to grubymi nićmi szyte masz rację. Albo chce odszkodowanie albo jakiś debil w fabryce się brzydko zabawił :/
    Idiotow nie brakuje na tym świecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    funkcjonowanie w tej maseczce to jakaś masakra :/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam dziś gloda :) Normalnie non stop glodna jestem chyba moja podświadomość, że jutro nie pojem działa ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cała ciąże piłam żywca. Jak usłyszałam dzisiaj ze coś tam znaleziono to już miałam strach w oczach, ale mnie całe szczęście nic nie parzylo.

Dobra powoli czas się brać za kąpiel :) i tulic malucha :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin, poszłam w Twoje ślady i robię sobie spa przed jutrem. Kąpiel, golenie henna na brwi, paznokcie;)a wieczorem tv z mężem:)

Ale najpierw wytulilam synka i go ululałam. :)

U mnie tylko taka różnica, że podświadomie się stresuję bo to jednak juz pewnik i cc. Jutro 7:30 szpital. Trzymajcie kciuki za mnie i Tomka:)

A organizm jakby wiedział ze coś się dzieje. Zrobiłam dziś wieczorem 2 dwójki ;) krzyż boli, skurcza są. Nie będzie wiec tak zupełnie na sucho. Ciekawe jak moja szyjka wygląda. U giną byłam równo 2 tyg temu.

Trzymam kciuki za AJrin i Behemotke i wszystkie pozostałe przyszłe mamy które zdecydują sie jutro dołączyć :)

Esmi, jak Twoje afi? Rodzisz jutro z nami? :)

AJrin, żabka04, Behemottka, violett lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie:
    coraz mniej mam wód płodowych poniżej normy. Rano mam zgłosić się na KTG sprawdzi jeszcze pomiary i chyba skieruje mnie do szpitala. Jestem ciekawa czy jutro mnie przyjmą bo z tym szpitalem co bym chciała się położyć to mogą mi odmówić. A w tym którym nie chce robić nie ma ZZO więc wszystko się okażę. Jutro pewnie jak wrócę do domu to się dopakuję i ruszam :)
    dziewczyny boje się!!!!

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jutro będzie bobaskòw :-D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze ktos chce niezle odszkodowanie wyłudzić. To nieprawdopodobne aby taka pomyłka moala miejsce i to jeszcze z wodą. No ale strach pozostaje u konsumenta i sprzedaż spadnie. Kto wie może konkurencja coś wymyśliła.

Oficjalnie mowoe mam dość telefonow czy urodziłam. Mowie wszystkim od 3 dni ze nic do piatku sie nie wydarzy i ze dopiero w piątek w szpitalu bedzie wywołanie. To nie uparcie codziennie po kilka telefonów, a mowie ze piatek ludziska. Jesli predzej dam znać.
    I to jeszcze by sie zapytali jak sie czujemy albo czy cos nam trzeba to nie, tesciowie dzis do M że mam ruszyc 4litery to może sie mały na świat ogarnie. No rzesz mnie strzelilo siedzac obok jak bym plackiem leżała cały dzień.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ