WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Esmi no slabo mi jakoś lepiej po cieplym obiedzie i herbatce.
Zaraz ciepla kąpiel i zalegam do jutra w łóżeczku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysabina, żabka dziękuje za uspokojenie
do nas położna ma przyjść jutro. I w sumie się nie mogę doczekać, bo mam kilka pytań i trochę się boje co obca baba mi wymyśli.
A za 2 tyg ma przyjść pediatra do domu. To to nawet mi się podoba, nie trzeba chodzić do przychodni gdzie same choroby tylko wizyty domowe sążabka04 lubi tę wiadomość
-
Oj kurde mamuski cos nas rozklada na końcówce ale ta pogoda nie rozpieszcza. Zycze nam wszystkim zdrówka.
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a może powinnam w maseczce przy Małym robić?
nie wiem już sama, a mąż wściekły chodzi, jakby to była moja winaagatia, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.
Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.
Moja Truskaweczka nadal śpiale niech wstaje bo mamie biust eksploduje
Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:50
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.
Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.
Moja Truskaweczka nadal śpiale niech wstaje bo mamie biust eksploduje
Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk? -
Sarcia, Aisak, gratuluję zdrowych maleństw
U nas dzisiaj mija tydzień od porodu. Czujemy się dobrze, Antoś ciągle wisi na cycu, to go też najbardziej uspokaja. Trochę lepiej przesypia noce bo od dwóch dni budzi się tylko 2 razy a nie co 1-1,5h jak na początku. Musiałam zmienić dietę na bardziej rygorystyczną bo małemu zaczęły szkodzić na brzuszek różne rzeczy i od wczoraj jest lepiej.
Była też u nas położna, z synkiem wszystko ok, w przyszłym tyg mamy iść do przychodni na zważenie żeby zobaczyć ile przybrał. Z moją raną po cc wszystko ok, ładnie się goi, już prawie nie ciągnie więc jest zdecydowanie lepiej
-
Angela89 wrote:Niby prawda. Nie Wiem czemu tylko mam wrażenie że Tak na prawdę facet chce sporego odszkodowania a tak na prawdę sam sobie dodał coś do wody.
Idiotow nie brakuje na tym świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Ale ja mam dziś gloda
Normalnie non stop glodna jestem chyba moja podświadomość, że jutro nie pojem działa
-
nick nieaktualny
-
AJrin, poszłam w Twoje ślady i robię sobie spa przed jutrem. Kąpiel, golenie henna na brwi, paznokcie;)a wieczorem tv z mężem:)
Ale najpierw wytulilam synka i go ululałam.
U mnie tylko taka różnica, że podświadomie się stresuję bo to jednak juz pewnik i cc. Jutro 7:30 szpital. Trzymajcie kciuki za mnie i Tomka:)
A organizm jakby wiedział ze coś się dzieje. Zrobiłam dziś wieczorem 2 dwójkikrzyż boli, skurcza są. Nie będzie wiec tak zupełnie na sucho. Ciekawe jak moja szyjka wygląda. U giną byłam równo 2 tyg temu.
Trzymam kciuki za AJrin i Behemotke i wszystkie pozostałe przyszłe mamy które zdecydują sie jutro dołączyć
Esmi, jak Twoje afi? Rodzisz jutro z nami?AJrin, żabka04, Behemottka, violett lubią tę wiadomość
-
Po wizycie:
coraz mniej mam wód płodowych poniżej normy. Rano mam zgłosić się na KTG sprawdzi jeszcze pomiary i chyba skieruje mnie do szpitala. Jestem ciekawa czy jutro mnie przyjmą bo z tym szpitalem co bym chciała się położyć to mogą mi odmówić. A w tym którym nie chce robić nie ma ZZO więc wszystko się okażę. Jutro pewnie jak wrócę do domu to się dopakuję i ruszam
dziewczyny boje się!!!! -
Mysle ze ktos chce niezle odszkodowanie wyłudzić. To nieprawdopodobne aby taka pomyłka moala miejsce i to jeszcze z wodą. No ale strach pozostaje u konsumenta i sprzedaż spadnie. Kto wie może konkurencja coś wymyśliła.
Oficjalnie mowoe mam dość telefonow czy urodziłam. Mowie wszystkim od 3 dni ze nic do piatku sie nie wydarzy i ze dopiero w piątek w szpitalu bedzie wywołanie. To nie uparcie codziennie po kilka telefonów, a mowie ze piatek ludziska. Jesli predzej dam znać.
I to jeszcze by sie zapytali jak sie czujemy albo czy cos nam trzeba to nie, tesciowie dzis do M że mam ruszyc 4litery to może sie mały na świat ogarnie. No rzesz mnie strzelilo siedzac obok jak bym plackiem leżała cały dzień.