X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka Weronika już pykla :)

mk83, haneczka lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie lamie .... Czekam na wizyte i czuje sie coraz gorzej ... Nos zatkany albo leci z Niego glowa pobolewa i mi juz goraco.... No super ze na koniec jeszcze cos mnoe bierze :-(

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi no slabo mi jakoś lepiej po cieplym obiedzie i herbatce.
    Zaraz ciepla kąpiel i zalegam do jutra w łóżeczku :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się boję że Małego zarażę :(

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zdycham . A kaszel.mam taki ze przed chwilą myślałam że mi blizna po cc pęknie :(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabina, żabka dziękuje za uspokojenie :)

do nas położna ma przyjść jutro. I w sumie się nie mogę doczekać, bo mam kilka pytań i trochę się boje co obca baba mi wymyśli.
    A za 2 tyg ma przyjść pediatra do domu. To to nawet mi się podoba, nie trzeba chodzić do przychodni gdzie same choroby tylko wizyty domowe są :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kurde mamuski cos nas rozklada na końcówce ale ta pogoda nie rozpieszcza. Zycze nam wszystkim zdrówka.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może powinnam w maseczce przy Małym robić? :(
    nie wiem już sama, a mąż wściekły chodzi, jakby to była moja wina :(

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a może powinnam w maseczce przy Małym robić? :(
    nie wiem już sama, a mąż wściekły chodzi, jakby to była moja wina :(
    Mąż to niech się w dupę ugryzie bo jak jesteś chora to on powinien się Filipem zająć a nie jeszcze być zły. Jak masz maseczkę to na pewno nie zaszkodzi .

agatia, Behemottka lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.

Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.

Moja Truskaweczka nadal śpi :-D ale niech wstaje bo mamie biust eksploduje ;)

Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Oj mamusie i brzuchati idzie jesień, stąd pewnie tyle przeziębień.

Foxiku mąż zły bo pewnie się martwi, że się zarazi, a wiesz, że u faceta katar i 37 stopni to już prawie zgon.

Moja Truskaweczka nadal śpi :-D ale niech wstaje bo mamie biust eksploduje ;)

Czy to prawda z tą wodą Żywiec, że ktoś sobie poparzyl przełyk?
    Niby prawda. Nie Wiem czemu tylko mam wrażenie że Tak na prawdę facet chce sporego odszkodowania a tak na prawdę sam sobie dodał coś do wody.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, Aisak, gratuluję zdrowych maleństw :)

U nas dzisiaj mija tydzień od porodu. Czujemy się dobrze, Antoś ciągle wisi na cycu, to go też najbardziej uspokaja. Trochę lepiej przesypia noce bo od dwóch dni budzi się tylko 2 razy a nie co 1-1,5h jak na początku. Musiałam zmienić dietę na bardziej rygorystyczną bo małemu zaczęły szkodzić na brzuszek różne rzeczy i od wczoraj jest lepiej.
    Była też u nas położna, z synkiem wszystko ok, w przyszłym tyg mamy iść do przychodni na zważenie żeby zobaczyć ile przybrał. Z moją raną po cc wszystko ok, ładnie się goi, już prawie nie ciągnie więc jest zdecydowanie lepiej :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niby prawda. Nie Wiem czemu tylko mam wrażenie że Tak na prawdę facet chce sporego odszkodowania a tak na prawdę sam sobie dodał coś do wody.
    Jakieś to grubymi nićmi szyte masz rację. Albo chce odszkodowanie albo jakiś debil w fabryce się brzydko zabawił :/
    Idiotow nie brakuje na tym świecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    funkcjonowanie w tej maseczce to jakaś masakra :/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam dziś gloda :) Normalnie non stop glodna jestem chyba moja podświadomość, że jutro nie pojem działa ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cała ciąże piłam żywca. Jak usłyszałam dzisiaj ze coś tam znaleziono to już miałam strach w oczach, ale mnie całe szczęście nic nie parzylo.

Dobra powoli czas się brać za kąpiel :) i tulic malucha :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin, poszłam w Twoje ślady i robię sobie spa przed jutrem. Kąpiel, golenie henna na brwi, paznokcie;)a wieczorem tv z mężem:)

Ale najpierw wytulilam synka i go ululałam. :)

U mnie tylko taka różnica, że podświadomie się stresuję bo to jednak juz pewnik i cc. Jutro 7:30 szpital. Trzymajcie kciuki za mnie i Tomka:)

A organizm jakby wiedział ze coś się dzieje. Zrobiłam dziś wieczorem 2 dwójki ;) krzyż boli, skurcza są. Nie będzie wiec tak zupełnie na sucho. Ciekawe jak moja szyjka wygląda. U giną byłam równo 2 tyg temu.

Trzymam kciuki za AJrin i Behemotke i wszystkie pozostałe przyszłe mamy które zdecydują sie jutro dołączyć :)

Esmi, jak Twoje afi? Rodzisz jutro z nami? :)

AJrin, żabka04, Behemottka, violett lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie:
    coraz mniej mam wód płodowych poniżej normy. Rano mam zgłosić się na KTG sprawdzi jeszcze pomiary i chyba skieruje mnie do szpitala. Jestem ciekawa czy jutro mnie przyjmą bo z tym szpitalem co bym chciała się położyć to mogą mi odmówić. A w tym którym nie chce robić nie ma ZZO więc wszystko się okażę. Jutro pewnie jak wrócę do domu to się dopakuję i ruszam :)
    dziewczyny boje się!!!!

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jutro będzie bobaskòw :-D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze ktos chce niezle odszkodowanie wyłudzić. To nieprawdopodobne aby taka pomyłka moala miejsce i to jeszcze z wodą. No ale strach pozostaje u konsumenta i sprzedaż spadnie. Kto wie może konkurencja coś wymyśliła.

Oficjalnie mowoe mam dość telefonow czy urodziłam. Mowie wszystkim od 3 dni ze nic do piatku sie nie wydarzy i ze dopiero w piątek w szpitalu bedzie wywołanie. To nie uparcie codziennie po kilka telefonów, a mowie ze piatek ludziska. Jesli predzej dam znać.
    I to jeszcze by sie zapytali jak sie czujemy albo czy cos nam trzeba to nie, tesciowie dzis do M że mam ruszyc 4litery to może sie mały na świat ogarnie. No rzesz mnie strzelilo siedzac obok jak bym plackiem leżała cały dzień.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ