WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas było o 3 w nocy 30minut usypiania.
I teraz nie wiadomo co lepsze
4,5h Spania , cyc, 0,5h bujania, 2,5h, cyc, ? .
Czy 4h spania, cyc, 2,5h, cyc, ?
Dużo zależy od tego co Kostek postanowi wstawić za znak zapytania po tym karmieniu, około 6:30
Niech będzie łaskawy dla rodziców i da nam z 1,5h chociaż
-
nick nieaktualnyMy na nogach, mnie się budzik wyłączył, Młody się obudził i zdenerwowany że Matka ogarnia wszystko i wszystkich przed chrztem zamiast skakać wokół Królewicza i nieba mu przychylić
ale jeszcze zaspany, jeszcze oczka się kleją, dziś butle dostanie ponad pół godziny wcześniej, żeby później podczas ceremonii go głód nie złapał
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF powodzenia na dzisiejszej imprezie, niech Mały Was zaskoczy kościelnym spokojem.
U Nas zasnęła chyba ok 21.30-22 pobudka przed1, 3,30, 6,30 i do tej pory nie śpi, ale juz walczy z sennością.
Chyba trochę przygasa wysypka...czyli jednak skaza?
Podzielę się z Wami moim odkryciem. Karty w filmiku, moja ogląda jak zaczarowana, może i Wam się przyda:
https://m.youtube.com/watch?list=PL2IDSQjQN5REWEFktZWblbSmKdU9wd-oY&v=M_uEcSh2S1A
https://m.youtube.com/watch?v=6bb64T-Hhfg
Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my powoli z łóżka wychodzimy. Tata juz wodę na kawę wstawił. Piotruś próbuje się obudzić wiec leżę koło niego. Bo u nas nadal są poranne problemy z jego budzeniem się -twardo śpi,o czymś śni i złości się że nie może oczu otworzyć. Byle by nie płakał
-
nick nieaktualny
-
angela
ale gorsze to było uczucie okresowe-ewidentnie napiecie przedmiesiączkowe) nigdy go nie miałam. W nocy natomiast na pierwszym karmieniu źle się poczułam, było mi bardzo duszno i słabo...obudziłam męza by dokończył karmienie a ja nago położyłam się przy otwartym balkonie...przy drugim karmieniu jelita i mnie pogoniło...a teraz rano juz jasne skad to. No i zobaczymy jak długo potrwa-poprzednio 2 tyg plamiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka tu dzisiaj cisza
My sobie jemy. Dzień i Noc. Noc i Dzień.
Od karmienia do karmienia.
Kostek nie był łaskawy. Pod znak zapytania wstawił 20 minut
Okazało sie tez ze u nas okres grzewczy sie rozpoczął, ale mieliśmy skręcone kaloryfery. LolSabina, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam chwilę przerwy tzn już od 2h i się blakam.
Junior "spaceruje "na balkonie.
Nie wiem co ze sobą zrobić.!!!!
Nogi wypadałoby okolic depilatorem bo maszynka nie mogę tam już gąszcz....
Mam mnóstwo roboty a ja durna siedzę koło balkonu i zaglądam czy nie płacze.
Hahahha
Zjadłam obiad i wypiłam kawkę tyle zrobiłam
Myślałam że jutro może uda się wyjść na godzinkę na dwór z małym ale niestety córce wychodzą nowe" kropki"((