WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie poprawiamy samemu głowy! Taki myk. ..zakrywamy oczka by dziecko samo głowę odwrócilo i wyprostowalo. Nie dotykamy. Ewentualnie tak tyci tyci. To zasady z reh które ja znam . I teraz stosuje to!
Ja głowę ustawiam jak dziecko śpi
Zrozumiałas to zabko?Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF, śliczny tort, super pomysł z takim tematycznym tortem, wcześniej nie widziałam takich
Żabka, cudownego masz synka i ma takie wielkie oczyPieluszka w żabki super, mamy identyczną, mamy jeszcze w misie, krowy i serduszka
Kamcia, Twój Piotruś już jaki duży, ładnie chłopak rośnie
U nas synek wczoraj w nocy nie chciał spać, ciągle domagał się jedzenia i ciągle było mu mało, dopiero jak wypił 130 ml to w końcu usnął, a właściwie to padł jak kamień i ładnie spał 5h. Dzisiaj lepiej spał ale po południu ciągle wisiał na cycu i nie dał się odłożyć, a po kąpieli karmienie i tym razem od razu zjadł więcej i nareszcie usnął przy piersi, bo tylko to go uspokaja i usypia. Muszę go jeszcze przenieść do łóżeczka i mam nadzieję że się za szybko nie obudzi, liczę na to że do 2 pośpi.żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kamcia czyli mam zatkac oczy synoei i wtedy przejrevi głowę?
Dziecko leży przed nami
Np patrzy w prawo
To otwartą dłonią zakrywamy mu widok z tej strony ale absolutnie nie dotykamy. Wymuszamy ustawienie głowy I to prawidłowe! . Jeśli głowa jest ciut przechylona w któraś stronę to takim mini musnieciem ja traktujemy . Dosłownie opuszkami palców. Łatwiej to pokazać niż opisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 21:43
Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Zabko
Czym innym jest poprawianie głowy na śpioca a świadomie
Zaznaczam by była jasność o czym pisze
. Przez sen nikt nie ćwiczy. Ja po prostu ustawiałam te głowę ciągle i obsesyjnie. ..teraz ciut odpuszczam. ..jak będzie trzeba kiedyś i to opiszę. ..żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya teraz dzieć wydaje z siebie ciumkanie
ręce chce ssać, ale smoczka nie tknie, smoczek be..
ciekawa jestem czy się będzie teraz budzić na mleczko,
czekam, bo wydaje takie dźwięki że nie zasnęłabym, Kamcia wiesz o czym mówię (piszę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 00:35
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas rekord! Cztery i pół godziny
Ja wstałam na chwile godzinę temu, bo cyc twardy jak głaz. Śle stwierdziłam ze nie będę go jeszcze brac, mimo dźwięków dinozaura
I pospal jeszcze godzinę!
-
nick nieaktualnyja przez te dźwięki spać nie mogę, nie chce smoczka, więc na pół mieszkania słychać ja ssie swoją piąstkę
jeszcze nauczył się przekręcać z pleców na bok, więc nie dość że budzi się w poprzek łóżeczka, to teraz pod przewijak się transportował
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie skończylysmy się karmić, a dokładnie miesiąc temu o tej porze Emilka przyszła na świat
Sabina lubi tę wiadomość